Yarden Antebi פורסם ינואר 29, 2008 דיווח פורסם ינואר 29, 2008 משהו שפעם בחיים רואים בארץ! הייתי היום באיזור שממש מתחת ל SIX, הלופטי המריא אני כמובן מסתכל עליו...ופתאום יש ברק מטורף והוא נפגע! היה שובל כזה כחול כמו בסרטון שרן הביא, והוא היה קרוב וזה 744 וזה פגע לו בכנף! הייתי חייב להוציא את זה
Yarden Antebi פורסם ינואר 29, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 29, 2008 זהו שאני גם הקשבתי אבל בדיוק אחרי זה התחלתי לנהוג אז הייתי צריך לכבות אותו. הם בטוח ידעו על זה, מסכנים הנוסעים בצד ימין לראות כזה דבר קורה בלייב.
Nisim Shoval פורסם ינואר 30, 2008 דיווח פורסם ינואר 30, 2008 מה זה סקאנר? יש אפשרות להאזין לתעבורה האוירית בארץ?
mickey lip פורסם ינואר 30, 2008 דיווח פורסם ינואר 30, 2008 מה זה סקאנר?יש אפשרות להאזין לתעבורה האוירית בארץ? כן. זהו מקלט לתדרים גבוהים אשר מסוגל לקבל שידורים בטווח התדרים של תעופה. הוא לא משדר אלא מקלט בלבד.
Nisim Shoval פורסם ינואר 30, 2008 דיווח פורסם ינואר 30, 2008 תודה מיקי זה משהו שאפשר להתקין על המחשב או מכשיר פיזי? אם זה התקנת תוכנה... יש מישהו שיוכל להגיד מה השלבים ?
אורח פורסם ינואר 30, 2008 דיווח פורסם ינואר 30, 2008 תודה מיקיזה משהו שאפשר להתקין על המחשב או מכשיר פיזי? אם זה התקנת תוכנה... יש מישהו שיוכל להגיד מה השלבים ? זהו מכשיר נייד כמו ווקי טוקי רק שקולט. אם יוצא לך לבקר את חבריך לעבודה ב ATL (ד"ש לטל צפני :wink: ) קפוץ ל GOOD GUYS, Radio Shark ושות' רכוש לך איזה ICOM או כל סקאנר אחר שמומלץ ע"י החברים. המלצה, לא לעבור באדום :wink:
Nisim Shoval פורסם ינואר 30, 2008 דיווח פורסם ינואר 30, 2008 אני שבוע הבא בהודו ובסוף שבוע בבנקוק אפשר להשיג את זה שם? ב MBK מה המפרט של זה? כמה זה עולה בערך?
Matan Solomon פורסם ינואר 30, 2008 דיווח פורסם ינואר 30, 2008 אני שבוע הבא בהודו ובסוף שבוע בבנקוק אפשר להשיג את זה שם? ב MBK מה המפרט של זה? כמה זה עולה בערך? באר"הב 100-200 דולר, יש פה כמה חברה שיש להם כאלו, וגם לי, מומלץ מאוד ובהחלט ממכר... ואמממ מה הטווח שלך מב"ג? כי כמובן צריך להיות קרוב לשם בשביל לקלוט, אם אתה גר בחיפה זה לא ממש יעזור לך... (בשביל לקלוט את ב"ג)
Boeing744 פורסם ינואר 31, 2008 דיווח פורסם ינואר 31, 2008 משהו שפעם בחיים רואים בארץ!הייתי היום באיזור שממש מתחת ל SIX, הלופטי המריא אני כמובן מסתכל עליו...ופתאום יש ברק מטורף והוא נפגע! היה שובל כזה כחול כמו בסרטון שרן הביא, והוא היה קרוב וזה 744 וזה פגע לו בכנף! הייתי חייב להוציא את זה הוא פצוע קשה , לא יודעים מה יש לו
Asaf Brietbard פורסם ינואר 31, 2008 דיווח פורסם ינואר 31, 2008 אני שבוע הבא בהודו ובסוף שבוע בבנקוק אפשר להשיג את זה שם? ב MBK מה המפרט של זה? כמה זה עולה בערך? באר"הב 100-200 דולר, יש פה כמה חברה שיש להם כאלו, וגם לי, מומלץ מאוד ובהחלט ממכר... ואמממ מה הטווח שלך מב"ג? כי כמובן צריך להיות קרוב לשם בשביל לקלוט, אם אתה גר בחיפה זה לא ממש יעזור לך... (בשביל לקלוט את ב"ג) אההממ, אאאהההמממ, סורי להרוס את האוירה הרומנטית - אחזקת מכשיר קליטה ללא רשיון מתאים ממשרד התקשורת היא עבירה, לצערי כמובן - השידורים אינם מוצפנים ולא באיפנון מיוחד, ולטעמי מי שבאמת רוצה לעשות פיגוע במטוס חו"ח יכול לעשות זאת... אבל שורה תחתונה - גילוי של המכשיר במכס יכול להביא להחרמתו (אין לי מושג לגבי קנס). כמובן שהכל אפשרי, אבל הנושא נטחן עד דק בשירשורים קודמים בנושא.
Aviran פורסם ינואר 31, 2008 דיווח פורסם ינואר 31, 2008 אני שבוע הבא בהודו ובסוף שבוע בבנקוק אפשר להשיג את זה שם? ב MBK מה המפרט של זה? כמה זה עולה בערך? באר"הב 100-200 דולר, יש פה כמה חברה שיש להם כאלו, וגם לי, מומלץ מאוד ובהחלט ממכר... ואמממ מה הטווח שלך מב"ג? כי כמובן צריך להיות קרוב לשם בשביל לקלוט, אם אתה גר בחיפה זה לא ממש יעזור לך... (בשביל לקלוט את ב"ג) אההממ, אאאהההמממ, סורי להרוס את האוירה הרומנטית - אחזקת מכשיר קליטה ללא רשיון מתאים ממשרד התקשורת היא עבירה, לצערי כמובן - השידורים אינם מוצפנים ולא באיפנון מיוחד, ולטעמי מי שבאמת רוצה לעשות פיגוע במטוס חו"ח יכול לעשות זאת... אבל שורה תחתונה - גילוי של המכשיר במכס יכול להביא להחרמתו (אין לי מושג לגבי קנס). כמובן שהכל אפשרי, אבל הנושא נטחן עד דק בשירשורים קודמים בנושא. מה לגבי מכשיר שמשדר? אם אתה טייס פרטי, איפה אתה יכול לקנות אחד כזה?
אורח פורסם ינואר 31, 2008 דיווח פורסם ינואר 31, 2008 מה לגבי מכשיר שמשדר? אם אתה טייס פרטי, איפה אתה יכול לקנות אחד כזה? באותה החנות
Boeing744 פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 אני שבוע הבא בהודו ובסוף שבוע בבנקוק אפשר להשיג את זה שם? ב MBK מה המפרט של זה? כמה זה עולה בערך? באר"הב 100-200 דולר, יש פה כמה חברה שיש להם כאלו, וגם לי, מומלץ מאוד ובהחלט ממכר... ואמממ מה הטווח שלך מב"ג? כי כמובן צריך להיות קרוב לשם בשביל לקלוט, אם אתה גר בחיפה זה לא ממש יעזור לך... (בשביל לקלוט את ב"ג) אההממ, אאאהההמממ, סורי להרוס את האוירה הרומנטית - אחזקת מכשיר קליטה ללא רשיון מתאים ממשרד התקשורת היא עבירה, לצערי כמובן - השידורים אינם מוצפנים ולא באיפנון מיוחד, ולטעמי מי שבאמת רוצה לעשות פיגוע במטוס חו"ח יכול לעשות זאת... אבל שורה תחתונה - גילוי של המכשיר במכס יכול להביא להחרמתו (אין לי מושג לגבי קנס). כמובן שהכל אפשרי, אבל הנושא נטחן עד דק בשירשורים קודמים בנושא. תרשה לי לתקן אותך: לשמחתי (ולשמחת רבים) השידורים אינם מוצפנים ע"י אפנון מיוחד וגם אין סיבה שיהיו. מי שרוצה להוריד מטוס לא תריך לבזבז כסף על סקאנר, אלא לעמוד ליד השדה הקרוב למקום מגוריו. לאור זאת, כולם יכולים לכבות את האור ולהדליק נרות - אחלה אוירה רומנטית.
makover פורסם פברואר 2, 2008 דיווח פורסם פברואר 2, 2008 בקשר לקליטה ולמיקום בחיפה.... זה לא מדוייק. אם אתה גר על הכרמל תקלוט יותר ממה שרבים מאיתנו יכולים לחלום. אם אתה באיזור של המורדות המערביים, המצב בטטה! כמעט כל התנועה המזרחית מוצלת ע"י הכרמל. אם אתה בעיר התחתית ובקריות בעיה ידומה רק שלכיון דרום , דרום מערב ומערב. לגובה השפעה מכרעה באיכות הקליטה ב VHF. :roll:
Asaf Brietbard פורסם פברואר 2, 2008 דיווח פורסם פברואר 2, 2008 אני שבוע הבא בהודו ובסוף שבוע בבנקוק אפשר להשיג את זה שם? ב MBK מה המפרט של זה? כמה זה עולה בערך? באר"הב 100-200 דולר, יש פה כמה חברה שיש להם כאלו, וגם לי, מומלץ מאוד ובהחלט ממכר... ואמממ מה הטווח שלך מב"ג? כי כמובן צריך להיות קרוב לשם בשביל לקלוט, אם אתה גר בחיפה זה לא ממש יעזור לך... (בשביל לקלוט את ב"ג) אההממ, אאאהההמממ, סורי להרוס את האוירה הרומנטית - אחזקת מכשיר קליטה ללא רשיון מתאים ממשרד התקשורת היא עבירה, לצערי כמובן - השידורים אינם מוצפנים ולא באיפנון מיוחד, ולטעמי מי שבאמת רוצה לעשות פיגוע במטוס חו"ח יכול לעשות זאת... אבל שורה תחתונה - גילוי של המכשיר במכס יכול להביא להחרמתו (אין לי מושג לגבי קנס). כמובן שהכל אפשרי, אבל הנושא נטחן עד דק בשירשורים קודמים בנושא. תרשה לי לתקן אותך: לשמחתי (ולשמחת רבים) השידורים אינם מוצפנים ע"י אפנון מיוחד וגם אין סיבה שיהיו. . קרא שוב מה שכתבתי, ותראה שאינך מתקן אותי אלא חוזר על דברי :|