Almog Atar פורסם ינואר 30, 2008 דיווח פורסם ינואר 30, 2008 שלום לכולם, הנה הודעה שנתבקשתי להעביר לכם מגורמים סודיים : י' (שעדיין משום מה מבקש להשאיר את זהותו מסתורית :? ) ביקש ממני להודיע לכם, שלאחר ששירת את המדינה במסירות אי שם, ולאחר שסיים את חובתו, הוא חוזר! ובגדול !! (נקווה לפחות :mrgreen: ) אז בואו נברך אותו בברכת נחיתה קלה באזרחות! נקווה לראות אותך בקרוב חוזר לחמם מנועים- וחוזר לגהץ את השמיים כמו פעם, וגם מקווים לראות אותך מחמם את מנועי הפוטושופ! לצערו של י', המחשב שלו נפגע קשות, והוא משקם בנתיים כבר חודשיים את הסימולטור והתוספות, בקרוב תוכלו לראות אותו טס שוב.... עוד נמסר לי שהEAP עם הלוגו החדש ישחורר בקרוב, לפחות את זה הוא גיבה (אם לא הוא היה צובע אותו מחדש , נכון ? ) אז כולם: "Yud001, Cleared to land rwy12, Welcome Home!"
Asaf Brietbard פורסם ינואר 30, 2008 דיווח פורסם ינואר 30, 2008 ברוך שובך י-ר-ד-ן , עכשיו כבר אפשר להפסיק לדבר בקודים. :|
AsafSaar פורסם ינואר 30, 2008 דיווח פורסם ינואר 30, 2008 סוף סוף י' חוזר לעבודה :mrgreen: ברוך שובך....
Etai Charit פורסם ינואר 30, 2008 דיווח פורסם ינואר 30, 2008 ברוך השב רס"ל י'. נא חדש קשריך עם טמבור ורענן את המסכים שלנו בצביעות חדשות ומעניינות.
Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 30, 2008 דיווח פורסם ינואר 30, 2008 עזוב אותך דרגות, בואו נסכם על רא"ב- רב אזרח בכיר
אבישי פורסם ינואר 30, 2008 דיווח פורסם ינואר 30, 2008 אני עוד זוכר את ההודעה שאתה מתגייס איזה נוסטלגיה,ירדן אני מאחל לך שירות אזרחי קל ותחזור לטוס אצלינו :!:
Etai Charit פורסם ינואר 30, 2008 דיווח פורסם ינואר 30, 2008 עזוב אותך דרגות, בואו נסכם על רא"ב- רב אזרח בכיר קיבלתי, רא"ב במיל', בזאת הוצבת בתפקיד קצין מברשות ראשי. בקיצור - שתוק ותתחיל לצבוע אוירונים.
Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 30, 2008 דיווח פורסם ינואר 30, 2008 עזוב אותך דרגות, בואו נסכם על רא"ב- רב אזרח בכיר קיבלתי, רא"ב במיל', בזאת הוצבת בתפקיד קצין מברשות ראשי. בקיצור - שתוק ותתחיל לצבוע אוירונים. אני מקווה שאני חותם על מברשות טובות , אולי תקבמן אותי באיזשהם מברשות איכותיות יותר? :mrgreen:
mickey lip פורסם ינואר 31, 2008 דיווח פורסם ינואר 31, 2008 כבר עברו 3 שנים? :shock: בהצלחה באזרחות ירדן. ברוכים השבים.
אורח פורסם ינואר 31, 2008 דיווח פורסם ינואר 31, 2008 מזל טוב ירדן, ברוך שובך אלינו ובהצלחה באזרחות. תעבור דרך אפסניה טכנית במפעל MRD, ניתן לך כמה רולרים משובחים ומברשות צבע איכותיות + אספק של טמבורטקס, שפאכטל ועוד
Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 31, 2008 דיווח פורסם ינואר 31, 2008 הזמן עובר מהר כשנהנים! היום נראה לי תראו אותי סוף סוף עושה טיסה ראשונה ברשת! (אחרי כמה חודשים של הפסקה בגלל פירמוט רב עוצמה :S)
matan פורסם ינואר 31, 2008 דיווח פורסם ינואר 31, 2008 חחח הזמן עבר כ"כ מהר...ירדנוס הגיע הזמן! מחכה לפגוש אותך שוב בILS בלי לשכוח להביא בשר מטיב טעם עם ערן :mrgreen: :mrgreen:
Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 31, 2008 דיווח פורסם ינואר 31, 2008 מי שכבר הצליח לראות ולהרגיש מעל הבית שלכם בסימולטור, נפלו הרבה חתיכות של חלודה מהשמיים.. אם אתם הקורבנות, אז איתכם הסליחה. פשוט זאת היתה טיסה ראשונה שלי לאחר כמה חודשים טובים , אמנם רק לציריך ולא לניו יורק... אבל בקרוב!! בקרוב מאוד!! גיהוץ השמיים חוזר!
bar levy פורסם ינואר 31, 2008 דיווח פורסם ינואר 31, 2008 ירדן הייתה בסדר גמור! אני יודע אני הייתי קרקע באותו זמן :mrgreen:
Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 31, 2008 דיווח פורסם ינואר 31, 2008 עוזב.. השאלה היא המטוס! לטוס זה כמו לנסוע על אופניים.. אבל המטוסים שלי שרצו להם בהאנגר כל הזמן הזה.. לפחות תיחזקו אותם טיפה :mrgreen:
Waheb פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 ברוך הבא ירדןן כמה זמן לא ראינו אותךך כיף לשמוע שאתה שוב חוזר ..