Izik Bakshi פורסם פברואר 13, 2008 דיווח פורסם פברואר 13, 2008 חברים שלום, במוצאי שבת הקרובה ב 19:00 תתקים בחינת מגדל הרצלייה, בואו לעוזר לנבחן לעבור ובכלל להנות מפיקוח, לטובת הבחינה דרוש פקח גישה ב"ג. תודה ובהצלחה לנבחן
Aviran פורסם פברואר 13, 2008 דיווח פורסם פברואר 13, 2008 חברים שלום, במוצאי שבת הקרובה ב 19:00 תתקים בחינת מגדל הרצלייה, בואו לעוזר לנבחן לעבור ובכלל להנות מפיקוח, לטובת הבחינה דרוש פקח גישה ב"ג.תודה ובהצלחה לנבחן יש לי הרגשה שאני יודע מי זה. בכל מקרה, בהצלחה! אני אבוא לתנועה :mrgreen:
crazyblat פורסם פברואר 14, 2008 דיווח פורסם פברואר 14, 2008 בהצלחה לנבחן..ואם אני לא אעבוד ביום שבת בערב אז אני אבוא להקפות או איזה הרצליה -חיפה קטן
Ran Ben Shmuel פורסם פברואר 14, 2008 דיווח פורסם פברואר 14, 2008 חברים שלום, במוצאי שבת הקרובה ב 19:00 תתקים בחינת מגדל הרצלייה, בואו לעוזר לנבחן לעבור ובכלל להנות מפיקוח, לטובת הבחינה דרוש פקח גישה ב"ג.תודה ובהצלחה לנבחן אני אקח גישה.
noamkn פורסם פברואר 14, 2008 דיווח פורסם פברואר 14, 2008 בהצלחה לנבחן!! אני אנסה להגיע לניוט או כמה הקפות
Avi - 4X-KDF פורסם פברואר 14, 2008 דיווח פורסם פברואר 14, 2008 אני מקווה שיהיה מזג אוויר סוער... בהצלחה לנבחן!
Izik Bakshi פורסם פברואר 16, 2008 מחבר דיווח פורסם פברואר 16, 2008 הבחינה התחילה, בואו לעזור לטרנר ולהנות מפיקוח. באותה הזדמנות יש גם מטס של איזה 6-7 מטוסים של איר קנדה לב"ג מלארנקה.
noamkn פורסם פברואר 16, 2008 דיווח פורסם פברואר 16, 2008 היה כיף אחרי הרבה זמן שלא טסתי להוריד קצת חלודה.. אחרי שתי הקפות המשכתי לחיפה והיה פיקוח מצוין.. תודה לאורן! כל הכבוד ובהצלחה!
Aviran פורסם פברואר 16, 2008 דיווח פורסם פברואר 16, 2008 היה כיף אחרי הרבה זמן שלא טסתי להוריד קצת חלודה.. אחרי שתי הקפות המשכתי לחיפה והיה פיקוח מצוין..תודה לאורן! כל הכבוד ובהצלחה! מסכים עם כל מילה! רק שאני עשיתי קקפה אחת ולא שתיים.. רק המלצה שלי, לפעם הבאה, אם יש מבחן על מגדל בצפון, אז גם שפלוטו יעלה, ואם זה בדרום אז חגב. למרות שאפשרי גם הסנטר, ואז זה יחסוך מגישה בן גוריון לעלות (למרות שאם ירצה - מבורך!) כל הכבוד לטרנר ונקווה שהוא עב :!:
4X-CDA פורסם פברואר 17, 2008 דיווח פורסם פברואר 17, 2008 מסכים עם כל מילה! רק שאני עשיתי קקפה אחת ולא שתיים..רק המלצה שלי, לפעם הבאה, אם יש מבחן על מגדל בצפון, אז גם שפלוטו יעלה, ואם זה בדרום אז חגב. למרות שאפשרי גם הסנטר, ואז זה יחסוך מגישה בן גוריון לעלות (למרות שאם ירצה - מבורך!) כל הכבוד לטרנר ונקווה שהוא עב :!: תשאיר את זה לאנשים הבכירים שבחטיבה, ואני מוכן להתערב שהם כבר יודעים מה לעשות עם מקרים של בחינות ופיקוח של עמדות גבוהות מאלו.
Izik Bakshi פורסם פברואר 17, 2008 מחבר דיווח פורסם פברואר 17, 2008 שכחתי להגיד תודה רבה לכל הטייסים היקרים שהגיעו, שמחתי לראות כזו כמות של חברים באים לעזור, תודה רבה!
Aviran פורסם פברואר 17, 2008 דיווח פורסם פברואר 17, 2008 מסכים עם כל מילה! רק שאני עשיתי קקפה אחת ולא שתיים..רק המלצה שלי, לפעם הבאה, אם יש מבחן על מגדל בצפון, אז גם שפלוטו יעלה, ואם זה בדרום אז חגב. למרות שאפשרי גם הסנטר, ואז זה יחסוך מגישה בן גוריון לעלות (למרות שאם ירצה - מבורך!) כל הכבוד לטרנר ונקווה שהוא עב :!: תשאיר את זה לאנשים הבכירים שבחטיבה, ואני מוכן להתערב שהם כבר יודעים מה לעשות עם מקרים של בחינות ופיקוח של עמדות גבוהות מאלו. לא הבנת. אם הנבחן הוא מגדל בצפון (הרצליה, שדה דב, חיפה, ראש פינה, מגידו), אז שגם פלוטו יעלה כדי שיהיה יותר כיף. אם זה בדרום (אילת, תימן וכו') אז גם שחגב יעלה וככה יהיה הרבה יותר נוח ומזמין לטיסות.
4X-CDA פורסם פברואר 17, 2008 דיווח פורסם פברואר 17, 2008 תאמין לי שאני נהנה גם מפיקוח בן גוריון, ואם יהיה בבחינה אחת פיקוח של כל העמדות אז יהיה הרבה יותר כיף. אבל מה הקשר לבחינה ול"הצעה" שלך ?
Aviran פורסם פברואר 18, 2008 דיווח פורסם פברואר 18, 2008 תאמין לי שאני נהנה גם מפיקוח בן גוריון, ואם יהיה בבחינה אחת פיקוח של כל העמדות אז יהיה הרבה יותר כיף.אבל מה הקשר לבחינה ול"הצעה" שלך ? הבעיה היא, שאם עולים כל העמדות, יורדת כמות טייסים נכבדת לאור כל הפקחים שיפקחו. והקשר הוא, שהרי, פקח צריך גם ללמוד איך להשגיח על כאלה שיוצאים ונכנסים לתחום שלו, לא רק מקיפים. נכון שבקר צריך לדעת בעיקר על ניווטים, אבל גם פקח.. בכל מקרה, הקשר הוא שתחשוב שיש מבחן על חיפה, ואנשים רוצים לצאת לניווטים, אז מה עושים? צריך פלוטו... לא כיף לצאת עם יוניקום, מניסיון.
Eldar Sella פורסם פברואר 18, 2008 דיווח פורסם פברואר 18, 2008 אבירן, מניסיון של כמה שנות טיסה או פיקוח בוואטסים אתה אומר את זה?
Raz_G פורסם פברואר 18, 2008 דיווח פורסם פברואר 18, 2008 אבירן, מניסיון של כמה שנות טיסה או פיקוח בוואטסים אתה אומר את זה? לא צריך כ"כ הרבה ניסיון כדי לדעת שלא כייף לטוס בלי פיקוח...
Eldar Sella פורסם פברואר 18, 2008 דיווח פורסם פברואר 18, 2008 אבירן, מניסיון של כמה שנות טיסה או פיקוח בוואטסים אתה אומר את זה? לא צריך כ"כ הרבה ניסיון כדי לדעת שלא כייף לטוס בלי פיקוח... ברור שלא, גם אני כמובן פחות נהנה מטיסה עם יוניקום, אבל אני לא חושב שזה נכון לבקר את הפקחים, כשאין לך מספיק ניסיון, וכשאתה בכלל לא פקח.