עבור לתוכן
Izik Bakshi

בחינת מגדל הרצלייה, יום שבת 16/02/08 ב19:00

Recommended Posts

פורסם

חברים שלום, במוצאי שבת הקרובה ב 19:00 תתקים בחינת מגדל הרצלייה, בואו לעוזר לנבחן לעבור ובכלל להנות מפיקוח, לטובת הבחינה דרוש פקח גישה ב"ג.

תודה ובהצלחה לנבחן 8)

פורסם
חברים שלום, במוצאי שבת הקרובה ב 19:00 תתקים בחינת מגדל הרצלייה, בואו לעוזר לנבחן לעבור ובכלל להנות מפיקוח, לטובת הבחינה דרוש פקח גישה ב"ג.

תודה ובהצלחה לנבחן 8)

יש לי הרגשה שאני יודע מי זה.

בכל מקרה, בהצלחה! אני אבוא לתנועה :mrgreen:

פורסם

תודה ובהצלחה לנבחן 8)

אני אקח גישה.

פורסם

היה כיף אחרי הרבה זמן שלא טסתי להוריד קצת חלודה.. אחרי שתי הקפות המשכתי לחיפה והיה פיקוח מצוין..

תודה לאורן! כל הכבוד ובהצלחה!

פורסם
היה כיף אחרי הרבה זמן שלא טסתי להוריד קצת חלודה.. אחרי שתי הקפות המשכתי לחיפה והיה פיקוח מצוין..

תודה לאורן! כל הכבוד ובהצלחה!

מסכים עם כל מילה! רק שאני עשיתי קקפה אחת ולא שתיים..

רק המלצה שלי, לפעם הבאה, אם יש מבחן על מגדל בצפון, אז גם שפלוטו יעלה, ואם זה בדרום אז חגב. למרות שאפשרי גם הסנטר, ואז זה יחסוך מגישה בן גוריון לעלות (למרות שאם ירצה - מבורך!)

כל הכבוד לטרנר ונקווה שהוא עב :!: :D

פורסם

רק המלצה שלי, לפעם הבאה, אם יש מבחן על מגדל בצפון, אז גם שפלוטו יעלה, ואם זה בדרום אז חגב. למרות שאפשרי גם הסנטר, ואז זה יחסוך מגישה בן גוריון לעלות (למרות שאם ירצה - מבורך!)

תשאיר את זה לאנשים הבכירים שבחטיבה, ואני מוכן להתערב שהם כבר יודעים מה לעשות עם מקרים של בחינות ופיקוח של עמדות גבוהות מאלו.

פורסם

תשאיר את זה לאנשים הבכירים שבחטיבה, ואני מוכן להתערב שהם כבר יודעים מה לעשות עם מקרים של בחינות ופיקוח של עמדות גבוהות מאלו.

לא הבנת. אם הנבחן הוא מגדל בצפון (הרצליה, שדה דב, חיפה, ראש פינה, מגידו), אז שגם פלוטו יעלה כדי שיהיה יותר כיף. אם זה בדרום (אילת, תימן וכו') אז גם שחגב יעלה וככה יהיה הרבה יותר נוח ומזמין לטיסות.

פורסם

תאמין לי שאני נהנה גם מפיקוח בן גוריון, ואם יהיה בבחינה אחת פיקוח של כל העמדות אז יהיה הרבה יותר כיף.

אבל מה הקשר לבחינה ול"הצעה" שלך ?

פורסם
תאמין לי שאני נהנה גם מפיקוח בן גוריון, ואם יהיה בבחינה אחת פיקוח של כל העמדות אז יהיה הרבה יותר כיף.

אבל מה הקשר לבחינה ול"הצעה" שלך ?

הבעיה היא, שאם עולים כל העמדות, יורדת כמות טייסים נכבדת לאור כל הפקחים שיפקחו.

והקשר הוא, שהרי, פקח צריך גם ללמוד איך להשגיח על כאלה שיוצאים ונכנסים לתחום שלו, לא רק מקיפים. נכון שבקר צריך לדעת בעיקר על ניווטים, אבל גם פקח..

בכל מקרה, הקשר הוא שתחשוב שיש מבחן על חיפה, ואנשים רוצים לצאת לניווטים, אז מה עושים? צריך פלוטו... לא כיף לצאת עם יוניקום, מניסיון.

פורסם
אבירן, מניסיון של כמה שנות טיסה או פיקוח בוואטסים אתה אומר את זה?

לא צריך כ"כ הרבה ניסיון כדי לדעת שלא כייף לטוס בלי פיקוח...

פורסם
אבירן, מניסיון של כמה שנות טיסה או פיקוח בוואטסים אתה אומר את זה?

לא צריך כ"כ הרבה ניסיון כדי לדעת שלא כייף לטוס בלי פיקוח...

ברור שלא, גם אני כמובן פחות נהנה מטיסה עם יוניקום, אבל אני לא חושב שזה נכון לבקר את הפקחים, כשאין לך מספיק ניסיון, וכשאתה בכלל לא פקח.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...