Barak פורסם מאי 5, 2004 דיווח פורסם מאי 5, 2004 שלום לכולם, בחודשים האחרונים התחלף תדר המגדל בנמל התעופה בן גוריון ל-132.100 אני מציע פה לפני כולם כולל הטייסים והפקחים לשנות גם אצלנו את התדר מ-118.300 לחדש. *למי שמעוניין לדעת התדר הוחלף בשל רעשים חזרים על התדר (נועם תקן אותי)
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 אני גם הייתי רוצה ששינויים כאלה יהיו גם אצלנו אולי כדאי לשים אשכול דביק שיהיה בו NOTAMS וכל מיני שינויים שכרגע ככה פועלים לפיהם וכל פעם הוא יתעדכן והפקחים ידעו לפי מה שרשום שם מה לשנות נניח כל הסיפור עם מסלולי ההסעה הסגורים, ושהמגדל יגיד לך vacate right on foxtrot ביחד עם האישור נחיתה וכל הסיפור שיש עכשיו עם מסלולים סגורים ויציאות וכניסות שונות יש מצב?
Barak פורסם מאי 6, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 6, 2004 אני גם הייתי רוצה ששינויים כאלה יהיו גם אצלנואולי כדאי לשים אשכול דביק שיהיה בו NOTAMS וכל מיני שינויים שכרגע ככה פועלים לפיהם וכל פעם הוא יתעדכן והפקחים ידעו לפי מה שרשום שם מה לשנות נניח כל הסיפור עם מסלולי ההסעה הסגורים, ושהמגדל יגיד לך vacate right on foxtrot ביחד עם האישור נחיתה וכל הסיפור שיש עכשיו עם מסלולים סגורים ויציאות וכניסות שונות יש מצב? עם המסלולי הסעה זה טיפה יותר "בעייתי" אבל אפשרי בהחלט אני יכול לעדכן כל יום אם צריך.
Or Netzer פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 גם אני מוכן לעדכן כל יום כל שניה... אני תיכוניסט.. משועמם קשה קשה לא ברסמי אני מוכן לעשות את זה
Shadi Abo Ahmad פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 אני חושב שההחלטה היא לשיקול דעת הפקח עצמו. שני התדרים הם חוקיים לפי הנהלים. אבל לא נראה לי שהחטיבה תוציא נוהל מחייב לכולם.
Oren Geva פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 השאלה היא האם השינוי הזה הוא קבוע? האם הוא מופיע בפמ"ת? אם התשובה היא כן (ויש כאן מספיק אנשים שיודעים) אז למה לא לשנות את התדר של המגדל כנוהל? זה בדיוק כמו שלא מבצעים ILS באילת. זה היה פעם, ועכשיו זה לא. אבל אם זה משהו זמני, אז נראה לי שלא שווה להתעסק עם זה בכלל...
Noam פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 כבר הרבה זמן הם על התדר הזה בגלל רעשים ואפשר לעבור גם, וכשיחזרו לתדר הרגיל מישהו פה יודיע על זה. בקשר למסלולי ההסעה- אם אתם רוצים אפשר לפחות לסגור את ה- Y ולעבוד כמו במציאות.
Itay Zecharia פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 אני בכל מקרה אפתח על 132.100, למישהו יש בעייה עם זה?
hagay פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 איתי, לא צריך הסכמה של מי שאחראי על הפיקוח כאן בישראל?
Anatoly פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 עד הודעה רישמית של VATIL נא לעבוד על תדר 118.30 תודה אנטולי VATIL8
×�פיק פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 יכול להיות שזאת הייתה הבעיה? http://news.walla.co.il/?w=//540093 כנסו כולם.
Noam פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 עד הודעה רישמית של VATIL נא לעבוד על תדר 118.30 :?: אנטולי, מה הרעש הגדול - תן לאנשים "להשתגע" ולעבור תדר, בסה"כ אנחנו מדברים כאן על איזה מס' מסכן.....
Barak פורסם מאי 6, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 6, 2004 עד הודעה רישמית של VATIL נא לעבוד על תדר 118.30 :?: אנטולי, מה הרעש הגדול - תן לאנשים "להשתגע" ולעבור תדר, בסה"כ אנחנו מדברים כאן על איזה מס' מסכן..... מסכים
Izik Bakshi פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 נועם הסיבה היא שהדבר דורש עידכון של רשת ואטסים לכן בינתיים עובדים על התדר הרגיל ואני מאמין שגם באמיתי יחזרו לשם. בקשר למה שאמרת על סגירת ה Y אני ממליץ לפקחים לא לעבוד כך בגלל שכמות הטיסות ברשת בבן גוריון היא לפעמים הרבה יותר מהאמיתי והדבר סתם מקשה ומיותר אותו דבר אמרתי לגבי אילת.
Oren-ELY3 פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 עוד נוהלים חדשים בתעופה בארץ. ישנם נתיבים ששונו מטעמי ביטחון ( אין יותר את "אום אל פאחם") הנתיב עובר דרך מגידו וממשיך רגיל. וישנם עוד מספר נתיבים. עוד נוהל נוסף. אין שמות צבאיים מהיום כל שדה יקרא בשם שלו: "תל נוף" "חצרים" "שדה-דוב" וכו'. שבוע טוב , אורן.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 איציק למה כזה דבר דורש עידכון כזה גדול? "תעבור למגדל על 132.1 להשמע" זהו, מה צריך יותר מזה? מה גם שאצלנו בסימולטור זה עוד יותר פשוט מבמציאות שצריך להכניס את התדר על פי מה ששמעת כי יש לך את הרשימה של התדרים מול העיניים אתה פותח את הרשימה מופיע לך LLBG_V_TWR בגדול... ככה שאפילו בלבולים זה לא יצור לדעתי זה חבל לא לעבוד על פי המציאות כי בסך הכל בשביל זה אנחנו כאן אולי נעשה שהעדיפות הראשונה תהיה לעבוד לפי המציאות (מבחינת מסלולי הסעה וכאלה) אבל אם הפקח צריך הוא ישתמש גם ביאנקי או מה שלא יהיה?
Izik Bakshi פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 לגבי השינוי מטעמי ביטחון: הנושא שנוי קצת במחלוקת מהסיבה שהנהלת ואטסים הגדירה שברשת יש שלום עולמי זאת אומרת כל מה שמבוטל באמיתי בגלל טעמי ביטחון ברשת הוא קיים. תקדים לנושא היה בזמן מלחמת המפרץ השניה שבא יצא NOTAM מפורש של נשיא ואטסים שאומר שאין לבצע טיסות עם מטוסי קרב מעל האזור ודגיש שטיסות אזרחיות יכולות לטוס כרגיל לאזור. (יתקן אותי אילן אם אני טועה)
Noam פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 נועם הסיבה היא שהדבר דורש עידכון של רשת ואטסים לכן בינתיים עובדים על התדר הרגיל ואני מאמין שגם באמיתי יחזרו לשם.בקשר למה שאמרת על סגירת ה Y אני ממליץ לפקחים לא לעבוד כך בגלל שכמות הטיסות ברשת בבן גוריון היא לפעמים הרבה יותר מהאמיתי והדבר סתם מקשה ומיותר אותו דבר אמרתי לגבי אילת. שוב, הכל בגדר המלצה, שמתי לב לאחרונה שיש אנשים שמאוד חשוב להם להתעסק עם הדכויות הקטנות של המציאותיות, כי אין ספק שזה רק מוסיף - לכן אני משתדל לתרום מהידע שלי כדי לישם את זה. אם זה תואם את הדיעה של הצוות שלנו או לא- זה כבר עניין שלהם. בקשר למגדל, אם זאת הבעיה אז אני מציע לעצות בדיוק מה שעושים במציאות, כל עמדה שלא מתפקדת כמגדל תוסיף שורה ב- ATIS שלה: Ben Gurion tower is operating on 132.1 אבל שוב - זאת ההחלטה של הקודקודים ולא שלי. סופ"ש נעים נועם.
Barak פורסם מאי 7, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 7, 2004 שוב אני מסכים עם נועם. חבל שאתם כ"כ נעולים.. זה שינוי ו-VATSIM יקבלו את זה.. איציק, למשל, בהיטרו החליפו את כל מערכת מסלולי ההסעה לפני שבועיים אם אני לא טועה וכל העולם עכשיו מתרגל אז תסכים איתי שהתדר של המגדל אצלנו הרבה פחות רציני ממפות קרקע בהיטרו.
Omer k פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 השינוים בנתיבי תובלה - cvfr הם מחייבים ורשומים בפמ"ת נדמה לי אני בכל מקרה כשאני יטוס מתכוון להשתמש בהם אם זה היה אפשרי... בקשר לשינוי המגדל צריך לבדוק אם זה משהו זמני או קבוע אם קבוע אז צריך לשנות אבל אם זמני אז לא חייביחם כי לפי מה שהבנתי מאיציק זה קצת בעיה - לפי התגובה פה
Izik Bakshi פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 חברים אף אחד לא כל כך נעול פה, אנחנו פשוט בודקים את האופציה הזו וכן שינוי של תדר דורש גם שינוי ברשת עצמה אחרת זה עושה בעיות חיבור לאותה עמדה, אז אם יהיה צורך נשנה בהתאם, ברק אי אפשר להשוות את השינוי הקבוע שיש בהיטרו לשינוי הזמני פה... ולפי דעתי ריאליזם נמדד ביכולת של הטייס לבצע את הטיסה בדיוק כמו אמיתי שזה אומר להטיס את המטוס בצורה הכי קרובה ולהיות הכי קרוב והכי אמיתי לנתיב.