אורח פורסם פברואר 20, 2008 דיווח פורסם פברואר 20, 2008 תדריך כרגיל באתר TFC. שבוע הבא אם לא יהיה ביתר, מכבי ולנטיין או כל חרטא אחר, עושים את הקפיצה הגדולה לאפריקה, בולה בולה איפה את להית בסלבדור.
AaronDagan פורסם פברואר 20, 2008 דיווח פורסם פברואר 20, 2008 תדריך כרגיל באתר TFC.שבוע הבא אם לא יהיה ביתר, מכבי ולנטיין או כל חרטא אחר, עושים את הקפיצה הגדולה לאפריקה, בולה בולה איפה את להית בסלבדור. יפה אמרת.........
אורח פורסם פברואר 20, 2008 דיווח פורסם פברואר 20, 2008 מזה הקפיצה הגדולה? מה המרחק לשם? 1500NM פחות או יותר
Michael R פורסם פברואר 20, 2008 דיווח פורסם פברואר 20, 2008 מזה הקפיצה הגדולה? מה המרחק לשם? 1500NM פחות או יותר כבר מזמן רציתי לשאול: מה זה NM?
Yarden Antebi פורסם פברואר 20, 2008 דיווח פורסם פברואר 20, 2008 מזה הקפיצה הגדולה? מה המרחק לשם? 1500NM פחות או יותר והתכנון הוא גם להמריא ב 2130? אחרי הכל טיסה של 3 שעות לפחות..
אורח פורסם פברואר 20, 2008 דיווח פורסם פברואר 20, 2008 מזה הקפיצה הגדולה? מה המרחק לשם? 1500NM פחות או יותר והתכנון הוא גם להמריא ב 2130? אחרי הכל טיסה של 3 שעות לפחות.. כניראה שנמריא קודם, נתאם מראש כמובן.
danb2000 פורסם פברואר 21, 2008 דיווח פורסם פברואר 21, 2008 חברים יקרים היום אני נאלץ להתעכב בעבודה עד 22:00 לפחות :cry: שבוע הבא חופשה משפחתית ולכן..... להתראות באפריקה בעוד שבועיים :? תהנו
אורח פורסם פברואר 21, 2008 דיווח פורסם פברואר 21, 2008 חברים יקריםהיום אני נאלץ להתעכב בעבודה עד 22:00 לפחות :cry: שבוע הבא חופשה משפחתית ולכן..... להתראות באפריקה בעוד שבועיים :? תהנו תהנו בחופשה ... בעבודה :|
3Dvg פורסם פברואר 21, 2008 דיווח פורסם פברואר 21, 2008 לאילו שהזיכרון בגד בהם, אפשר קישור לאתר? יש מצב שמשחזרים את מה שלא עשיתי הרבה זמן (שנה וחצי למען הדיוק! :shock: ) תודה
אורח פורסם פברואר 21, 2008 דיווח פורסם פברואר 21, 2008 לאילו שהזיכרון בגד בהם,אפשר קישור לאתר? יש מצב שמשחזרים את מה שלא עשיתי הרבה זמן (שנה וחצי למען הדיוק! :shock: ) תודה נו באמת... http://tfc.rwy12.com אפילו גוגלה מכיר אותנו :wink:
3Dvg פורסם פברואר 21, 2008 דיווח פורסם פברואר 21, 2008 לאילו שהזיכרון בגד בהם,אפשר קישור לאתר? יש מצב שמשחזרים את מה שלא עשיתי הרבה זמן (שנה וחצי למען הדיוק! :shock: ) תודה נו באמת... http://tfc.rwy12.com אפילו גוגלה מכיר אותנו :wink: רוצה להתערב על זה? :roll: חוץ מזה מה אתה עכשיו משגע אותי, אתה לא יודע שאני עצלן, חייל, בית, אוכל, טיסה, לישון! למה לחפש אם לערן כבר יש את זה במועדפים! :mrgreen:
Yarden Antebi פורסם פברואר 21, 2008 דיווח פורסם פברואר 21, 2008 רן מבדיקה שעשיתי בגוגל ארת' המרחק הקצר ביותר לאפריקה הוא 1900 מייל
AaronDagan פורסם פברואר 22, 2008 דיווח פורסם פברואר 22, 2008 רן מבדיקה שעשיתי בגוגל ארת' המרחק הקצר ביותר לאפריקה הוא 1900 מייל נו, עכשו נתחיל "דיון מרתוני" מחדש מה המרחק, לאיזו נקודה, באיזה גובה, באיזה ציוד וכו וכו וכו........ די כבר עם זה. דיסקסנו על זה כבר לפני חודשיים.......... :mrgreen: רן ו-או אלעד מכינים את התדריך וזה סופי :!: :!: :!: רן-אלעד : תשתדלו בבקשה להעלות את התדריך לאתר ככל המוקדם. תודה. שבת שלום.
AaronDagan פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 רן מבדיקה שעשיתי בגוגל ארת' המרחק הקצר ביותר לאפריקה הוא 1900 מייל נו, עכשו נתחיל "דיון מרתוני" מחדש מה המרחק, לאיזו נקודה, באיזה גובה, באיזה ציוד וכו וכו וכו........ די כבר עם זה. דיסקסנו על זה כבר לפני חודשיים.......... :mrgreen: רן ו-או אלעד מכינים את התדריך וזה סופי :!: :!: :!: רן-אלעד : תשתדלו בבקשה להעלות את התדריך לאתר ככל המוקדם. תודה. שבת שלום. רן, אלעד - מישהו על הקו?
אורח פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 רן מבדיקה שעשיתי בגוגל ארת' המרחק הקצר ביותר לאפריקה הוא 1900 מייל נו, עכשו נתחיל "דיון מרתוני" מחדש מה המרחק, לאיזו נקודה, באיזה גובה, באיזה ציוד וכו וכו וכו........ די כבר עם זה. דיסקסנו על זה כבר לפני חודשיים.......... :mrgreen: רן ו-או אלעד מכינים את התדריך וזה סופי :!: :!: :!: רן-אלעד : תשתדלו בבקשה להעלות את התדריך לאתר ככל המוקדם. תודה. שבת שלום. רן, אלעד - מישהו על הקו? אני על המרפסת ... מקווה שהיום ... שבוע לחוץ ביותר עם מעט מאוד זמן אלעד ?? הבטחת לא ?
E.Z פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 לצערי אני ממשיך את סדרת ההעדרויות שלי מ TFC בגלל בחינה מאוד לחוצה שיש לי. ואני גם שמח להגיד שיומיםים אחריה אני גם יעדר כי על אמת יחכה לי 777 שלוקח אותי לארץ הגבינה והיין ןמיגדל מתכת בילתי מובן. בהצלחה בחציית הפיילה אצטרף אליכם אחר כך עם תופי טמטם במקום TCAS וסיר בישול ענק
AaronDagan פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 לצערי אני ממשיך את סדרת ההעדרויות שלי מ TFC בגלל בחינה מאוד לחוצה שיש לי.ואני גם שמח להגיד שיומיםים אחריה אני גם יעדר כי על אמת יחכה לי 777 שלוקח אותי לארץ הגבינה והיין ןמיגדל מתכת בילתי מובן. בהצלחה בחציית הפיילה אצטרף אליכם אחר כך עם תופי טמטם במקום TCAS וסיר בישול ענק נראה לי שסדרת ההברזות ממשיכה, סתאאאאם...... אלעד - בהצלחה ותהנה במדורודאם........ :mrgreen: רן - תדריך: אתה או אני? (בשקט ביננו: יש לי כבר תדריך אישי שלי שהכנתי לפני כמה ימים על תקן "עבודת מטה"....אבל אל תספר לאף אחד....) אם מעניין אותך - תן סימן בפרטי.
אורח פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 לצערי אני ממשיך את סדרת ההעדרויות שלי מ TFC בגלל בחינה מאוד לחוצה שיש לי.ואני גם שמח להגיד שיומיםים אחריה אני גם יעדר כי על אמת יחכה לי 777 שלוקח אותי לארץ הגבינה והיין ןמיגדל מתכת בילתי מובן. בהצלחה בחציית הפיילה אצטרף אליכם אחר כך עם תופי טמטם במקום TCAS וסיר בישול ענק נראה לי שסדרת ההברזות ממשיכה, סתאאאאם...... אלעד - בהצלחה ותהנה במדורודאם........ :mrgreen: רן - תדריך: אתה או אני? (בשקט ביננו: יש לי כבר תדריך אישי שלי שהכנתי לפני כמה ימים על תקן "עבודת מטה"....אבל אל תספר לאף אחד....) אם מעניין אותך - תן סימן בפרטי. אני, תדריך עלה .. עכשיו צריך להשלים חצי שעת עבודה ואהרון, אתה יותר ממוזמן לקחת תחת חסותך את שרביט התדריכים, אני אפילו אשמח לסיוע. כמובן אם אתה מעוניין בכך :wink: רן.
3Dvg פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 לצערי אני ממשיך את סדרת ההעדרויות שלי מ TFC בגלל בחינה מאוד לחוצה שיש לי.ואני גם שמח להגיד שיומיםים אחריה אני גם יעדר כי על אמת יחכה לי 777 שלוקח אותי לארץ הגבינה והיין ןמיגדל מתכת בילתי מובן. בהצלחה בחציית הפיילה אצטרף אליכם אחר כך עם תופי טמטם במקום TCAS וסיר בישול ענק נראה לי שסדרת ההברזות ממשיכה, סתאאאאם...... אלעד - בהצלחה ותהנה במדורודאם........ :mrgreen: רן - תדריך: אתה או אני? (בשקט ביננו: יש לי כבר תדריך אישי שלי שהכנתי לפני כמה ימים על תקן "עבודת מטה"....אבל אל תספר לאף אחד....) אם מעניין אותך - תן סימן בפרטי. אני, תדריך עלה .. עכשיו צריך להשלים חצי שעת עבודה ואהרון, אתה יותר ממוזמן לקחת תחת חסותך את שרביט התדריכים, אני אפילו אשמח לסיוע. כמובן אם אתה מעוניין בכך :wink: רן. מה דעתך להתחלק גם בשרביט המצערת? :roll: נראה לכם שאני הולך לבלות 5 שעות לבד שם למעלה!?!?! :|
AaronDagan פורסם פברואר 27, 2008 דיווח פורסם פברואר 27, 2008 לצערי אני ממשיך את סדרת ההעדרויות שלי מ TFC בגלל בחינה מאוד לחוצה שיש לי.ואני גם שמח להגיד שיומיםים אחריה אני גם יעדר כי על אמת יחכה לי 777 שלוקח אותי לארץ הגבינה והיין ןמיגדל מתכת בילתי מובן. בהצלחה בחציית הפיילה אצטרף אליכם אחר כך עם תופי טמטם במקום TCAS וסיר בישול ענק נראה לי שסדרת ההברזות ממשיכה, סתאאאאם...... אלעד - בהצלחה ותהנה במדורודאם........ :mrgreen: רן - תדריך: אתה או אני? (בשקט ביננו: יש לי כבר תדריך אישי שלי שהכנתי לפני כמה ימים על תקן "עבודת מטה"....אבל אל תספר לאף אחד....) אם מעניין אותך - תן סימן בפרטי. אני, תדריך עלה .. עכשיו צריך להשלים חצי שעת עבודה ואהרון, אתה יותר ממוזמן לקחת תחת חסותך את שרביט התדריכים, אני אפילו אשמח לסיוע. כמובן אם אתה מעוניין בכך :wink: רן. היי, עקרונית, אין לי בעייה להתמודד עם התדריכים. למען הסדר הטוב, אני מציע להלן: 1. לנהל תורנות על בסיס חודשי או משהו כזה, כך שמטלת הכנת התדריכים תתחלק באופן שווה פחות או יותר עם משתתפי ה- TFC. התבנית כבר קיימת כך שאין כל בעייה טכנית בהכנת התדריך. 2. לפני שאנחנו מתחילים לחרוש את אפריקה, מציע לבנות תכנית טיסות לפי קטעים, לאן וכמה אנחנו רוצים לבלות בסאפארי ומה אנחנו רוצים לראות. הרעיון שלי: לטוס נגד כיוון השעון - דרומה עד CPT ו-JNB ומשם לעלות צפונה עם גיחה ימינה למדגסקאר וסיישל, פחות או יותר עד סודן-מצריים-אתיופיה-סומליה. לפני שנגיע לשם אפשר לחתוך ימינה ושמאלה לכל מיני אתרים ידועים במרכז אפריקה (קילימג'רו או מפלי ויקטוריה למשל). 3. מכיוון שמאגרי המידע הניווטי שעומדים לרשות הטייס הממוצע די מוגבלים (לא כולל את קבוצת MRD... :mrgreen: ), חשוב להסכים מראש על איזה בסיס משותף אנחנו פועלים (FSNAV , FSBUILD, JEPP, ROUTEFINDER, מפות SECTORS של אפריקה וכדומה). בקיצור: אני מוכן לנסות להתמודד עם 2-3 קטעים ומבקש לקבל היזון חוזר להצעות למעלה, כי מסגרת הזמן שעומד לרשותי די מוגבלת בגין עיסוקים חשובים נוספים (כולל חו"ל), לכן אני מבקש השתתפות ונוכחות פעילים למען הכלל. יום טוב והרבה הנאה לקראת ביקורנו בארץ הסאפארי והמרחבים הפתוחים.......
אורח פורסם פברואר 27, 2008 דיווח פורסם פברואר 27, 2008 לצערי אני ממשיך את סדרת ההעדרויות שלי מ TFC בגלל בחינה מאוד לחוצה שיש לי.ואני גם שמח להגיד שיומיםים אחריה אני גם יעדר כי על אמת יחכה לי 777 שלוקח אותי לארץ הגבינה והיין ןמיגדל מתכת בילתי מובן. בהצלחה בחציית הפיילה אצטרף אליכם אחר כך עם תופי טמטם במקום TCAS וסיר בישול ענק נראה לי שסדרת ההברזות ממשיכה, סתאאאאם...... אלעד - בהצלחה ותהנה במדורודאם........ :mrgreen: רן - תדריך: אתה או אני? (בשקט ביננו: יש לי כבר תדריך אישי שלי שהכנתי לפני כמה ימים על תקן "עבודת מטה"....אבל אל תספר לאף אחד....) אם מעניין אותך - תן סימן בפרטי. אני, תדריך עלה .. עכשיו צריך להשלים חצי שעת עבודה ואהרון, אתה יותר ממוזמן לקחת תחת חסותך את שרביט התדריכים, אני אפילו אשמח לסיוע. כמובן אם אתה מעוניין בכך :wink: רן. היי, עקרונית, אין לי בעייה להתמודד עם התדריכים. למען הסדר הטוב, אני מציע להלן: 1. לנהל תורנות על בסיס חודשי או משהו כזה, כך שמטלת הכנת התדריכים תתחלק באופן שווה פחות או יותר עם משתתפי ה- TFC. התבנית כבר קיימת כך שאין כל בעייה טכנית בהכנת התדריך. 2. לפני שאנחנו מתחילים לחרוש את אפריקה, מציע לבנות תכנית טיסות לפי קטעים, לאן וכמה אנחנו רוצים לבלות בסאפארי ומה אנחנו רוצים לראות. הרעיון שלי: לטוס נגד כיוון השעון - דרומה עד CPT ו-JNB ומשם לעלות צפונה עם גיחה ימינה למדגסקאר וסיישל, פחות או יותר עד סודן-מצריים-אתיופיה-סומליה. לפני שנגיע לשם אפשר לחתוך ימינה ושמאלה לכל מיני אתרים ידועים במרכז אפריקה (קילימג'רו או מפלי ויקטוריה למשל). 3. מכיוון שמאגרי המידע הניווטי שעומדים לרשות הטייס הממוצע די מוגבלים (לא כולל את קבוצת MRD... :mrgreen: ), חשוב להסכים מראש על איזה בסיס משותף אנחנו פועלים (FSNAV , FSBUILD, JEPP, ROUTEFINDER, מפות SECTORS של אפריקה וכדומה). בקיצור: אני מוכן לנסות להתמודד עם 2-3 קטעים ומבקש לקבל היזון חוזר להצעות למעלה, כי מסגרת הזמן שעומד לרשותי די מוגבלת בגין עיסוקים חשובים נוספים (כולל חו"ל), לכן אני מבקש השתתפות ונוכחות פעילים למען הכלל. יום טוב והרבה הנאה לקראת ביקורנו בארץ הסאפארי והמרחבים הפתוחים....... אהרון, יש לנו פה ד"ר מישה פלונטר לעינייני חורים כללים ובאפריקה בפרט. ממליץ להתייעץ איתו. איך לעשות פלוטינג ? מצידי עם סרגל ועפרון, איך שנח לך. העיקר שיהיה אפשר להשלחיל התוכניה למטוס ולת בגז