Yarden Antebi פורסם פברואר 26, 2008 דיווח פורסם פברואר 26, 2008 כשהוציאו אותו, אני חושב שאחד מהמפתחים אמר שהוא עובד על VGS (VISUAL GUIDANCE SYSTEM) לסינרי ושהוא ישחרר את זה כמה שיותר מהר (לא זוכר מי בדיוק) רציתי לדעת אם יש איזשהו עדכון לגבי זה או שזה לא יקרה בסוף?
AaronDagan פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 כשהוציאו אותו, אני חושב שאחד מהמפתחים אמר שהוא עובד על VGS (VISUAL GUIDANCE SYSTEM) לסינרי ושהוא ישחרר את זה כמה שיותר מהר (לא זוכר מי בדיוק)רציתי לדעת אם יש איזשהו עדכון לגבי זה או שזה לא יקרה בסוף? אז ככה: 1. אם אתה מתכוון לסינרי לנתב"ג של דוד רוזנפלד מ-2006 - מציע שתיצור איתו קשר ישיר ותברר איתו מה קורה וכו. אבל: בהכירי את דוד, כל מה שאתה צריך ורוצה לדעת כתוב גם בעברית וגם באנגלית (למתקשים בעברית.... ) בקבצי ה- README המאד ברורים. 2. לא זכור לי שהיה עדכון של התוסף המיוחד הזה של מערכת VGS. אבל אולי אני טועה... בהצלחה.
Yarden Ben-Dor פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 הפתרון היחידי הנראה בינתיים באופן והכי ריאלי במקום VGS נראה לי פשוט שהסינרי הזה יעבוד עם גירסה מסויימת של AES בעתיד כמו שעובדים סינרים חינמיים כמו אתונה של היוונים, וציריך (FREEZ), בוסטון וכו'. אבל על מנת שרעיון כזה יהיה ריאלי דבר כזה יצריך את הסכמתו של דוד בעניין. כבר היו על זה דיונים, אני מקווה שמתישהו זה יניב פירות, אז לדעתי בן גוריון ישתדרג וכמה רמות ממה שהוא היום .
LeoS פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 Basically its not a big deal. You have the ActiGate-Module. With some basic C and scenery knowledge it's not a problem to write a VGS for LLBG. However,it's rather pointless cause we will get one soon through AES...
Yarden Antebi פורסם פברואר 28, 2008 מחבר דיווח פורסם פברואר 28, 2008 עד כמה שהבנתי ה AES לא באמת בחינם.. ובכל מקרה נזכרתי שמי שאמר שהוא עובד על ה VGS זה ליאור ארמייב.. ליאו, אין לי ידע לא ב C ולא בסינרים...
Niv Malin פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 עד כמה שהבנתי ה AES לא באמת בחינם..ובכל מקרה נזכרתי שמי שאמר שהוא עובד על ה VGS זה ליאור ארמייב.. ליאו, אין לי ידע לא ב C ולא בסינרים... אכן ליאור טיפל/מטפל? בזה... לדעתי הנושא נדון בפורום פיתוח, באם ניתן לשתף, שתפו אותנו.
אורח פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 זה מה שליאור רשם בפורום פיתוח כשדנו בזה ,את המסקנות אתם תסיקו לבד : מי שמעוניין אני יכול להפנות אותו לחומר לימוד טוב לגבי הVDGS או לגבי כל אנימציה אחרת שרק עולה לכם בראש.(תזכרו שהשוני בין אנימציה בFSX לFS9 זה כמו השוני בין WIN3.11 לVISTA) מדובר במשהו קשה מאוד ! וקוד ממש לא קל - כל אחד שרוצה לנסות אני מוכן לזרוק כמה שורות קוד. לגבי הדיבור מול חברות זרות ותוספות - אני מחזק את דברי דוד לי אין זמן בתקופה הקרובה רחוקה לגעת בכל נושא ובמקרה וכן לא בסינרים לFS9. מדובר מבחינתי בתוכנה מיושנת מנוע שיצא משימוש (הרבה לא יסכימו איתי אבל כך אמרו גם על VISTA ) ואני לא רואה כל צורך פיתוח לגרסא הזאת מאחר וFSX כבר כאן ובקצב יציב תופס את מקומו (במחשב שלי לפחות יותר מכמה חודשים יש רק אותו) בקיצור אני מלא תקווה לחזור וליצור לFS בזמן הקרוב ואז נראה איך העולם הסטטי שלנו הופך למשהו הרבה יותר דינמי.