Aviran פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 לצערי, כמו כל דבר טוב, גם זה מסתיים. אין לי בזמן האחרון הרבה זמן להשקיע בואטיל. הטיסות שלי נהיות מן הפח אל הפחת, והיכולת נהיות ירודות יותר ויותר. בנוסף לכל, חברה שלי גוססת מדלקת ריאות חריפה שיצרו מים בריאות ולא בטוח שהיא תשרוד, ככה שלא נראה לי שהמצב רוח שלי הוא בדיוק לטיסה וגם לא יהיה. מצטער אם איכזבתי אנשים רבים, ואני יודע שאכיזבתי, אבל ככה הדברים התגלגלו :cry: אני אתגעגע הרבה לחברי הקהילה, ובמיוחד למר. שדה דב, פרגל, שניר ונועם. הזדמנות טובה גם להודות לרז וניב על ההדרכה ב-IFS, אז תודה רבה לכם! אתם הטובים ביותר! והמלצה אישית קטנה - לשמוע את אלעד לוי צוחק. זה ממכר טוב, אני חייב ללכת. אם אתם צריכים אותי, אני אהיה במסנג'ר וב-ICQ. להתראות :cry: "כל סוף הוא התחלה חדשה".
TDK פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 מקווה לרפואה שלמה של חברה שלך , ומשהו מניסיון - גם אם אתה עוזב את החטיבה עכשיו אני בטוח ב100 אחוז שאתה תחזור בעתיד... הדבר ממכר , בהצלחה בכל מה שתעשה .
YossiRaskin פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 אבירן, קודם כול אני שולח לחברה שלך איחולי רפואה שלמה כמה שיותר מהר. כמו שמעליי אמרו, יבוא יום ותחזור לפה, אל תפרד..תגיד להתראות, ונתראה! שיהיה לך בהצלחה בדברים שתעשה!.
Ben Cohen פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 קודם כל, רפואה שלמה לחברה שלך. אני מאוד מקווה שהיא תתגבר, חשוב מאוד גם לחזק אנשים ולהיות לצידם ברגעים הקשים, ואם זאת הסיבה שאתה מחליט לעזוב, אז זו סיבה טובה מאוד וראוייה. עם כל זאת, נשמע כאילו אתה כבר לא נהנה מהתחביב. אחרת לא היית עוזב, אלא פורש זמנית. ברגע שהכל מתייצב, ויש זמן אפשר לחזור לתחביב, ולעשות את מה שאתה הכי נהנה ממנו - לטוס. אני מכיר כמה אנשים שפרשו זמנית, וברגע שהכל הסתדר חזרו לטוס ולהנות. היו גם אנשים כמוך, שאמרו ש"בזה תם פרק הסימולטור בחייהם", וחזרו בשלב זה או אחר לטוס. אני מקווה שכאשר הכל יסתדר בחייך, יחזרו לך האהבה והחשק לטיסה. מקווה שהרגע הזה יגיע, וכמה שיותר מהר. בינתיים, בהצלחה בהמשך הדרך.
AsafSaar פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 לצערי, כמו כל דבר טוב, גם זה מסתיים.אין לי בזמן האחרון הרבה זמן להשקיע בואטיל. הטיסות שלי נהיות מן הפח אל הפחת, והיכולת נהיות ירודות יותר ויותר. בנוסף לכל, חברה שלי גוססת מדלקת ריאות חריפה שיצרו מים בריאות ולא בטוח שהיא תשרוד, ככה שלא נראה לי שהמצב רוח שלי הוא בדיוק לטיסה וגם לא יהיה. מצטער אם איכזבתי אנשים רבים, ואני יודע שאכיזבתי, אבל ככה הדברים התגלגלו :cry: אני אתגעגע הרבה לחברי הקהילה, ובמיוחד למר. שדה דב, פרגל, שניר ונועם. הזדמנות טובה גם להודות לרז וניב על ההדרכה ב-IFS, אז תודה רבה לכם! אתם הטובים ביותר! והמלצה אישית קטנה - לשמוע את אלעד לוי צוחק. זה ממכר טוב, אני חייב ללכת. אם אתם צריכים אותי, אני אהיה במסנג'ר וב-ICQ. להתראות :cry: "כל סוף הוא התחלה חדשה". אבירן היקר... קשה לי לשמוע שאתה עוזב אותנו... יהיה עצוב להיות כאן בלי התגובות שלך בפורום... אבל אני מבין את המצב, ואני מבין שאין לך מצרברוח לטוס. כמו כן איחולי רפואה שלמה לחברה שלך... שיהיה לך הצלחה בהמשך הדרך... וכמו שאמרת: כל סוף הוא התחלה חדשה להתראות ידידי.... :cry:
Tomer Haim פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 הכי חשוב מכל דבר, רפואה שלימה לחברה כולנו נחזיק אצבעות שהדברים יתגלגלו על הצד הטוב ביותר ותחזור עם חיוך גדול לטוס בחטיבה
snir_18 פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 אהלן אבירן, קודם כל תמסור רפואה שלמה לחברה שלך זה הכי חשוב. זה לא נתפס שאתה לא תכתוב פה עוד... אבל אני בטוח שאתה תחזור לעצמך במוקדם ובמאוחר ותחזור לוואטיל בקרוב. נ.ב אני לא ארגע עד שאני לא אשמע שוב את ה-יא מאןןן!
תומר עינבר פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 בהצלחה בהמשך, אני בטוח שתחזור - תזכור מה אני אומר. רפואה שלמה לחברה שלך, תתמוך בה ותהיה לידה בעת שעת הצורך.
Yuval Fishler פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 אבירן, קודם כל רפואה שלמה, שהכל יסתדר ושתחזור לפה שהכל יהיה טוב. בכל מקרה- אם אתה עדין צריך את עזרתי, אשמח לעזור! אני במסנג'ר. תיהיה חזק!
Aviran פורסם פברואר 28, 2008 מחבר דיווח פורסם פברואר 28, 2008 תודה לכולם על הברכות והחיזוקים. הראתי לה את זה והיא בכתה רק מהידיעה שסוף סוף אכפת לעוד אנשים ממנה או אפילו איחלו לה ככה (כולם בכיתה שלה שלחו לה איחולים של "למה את לא יכולה למות כבר? שונאים אותך" ועוד). לא לדאוג, איני מתכוון לעזוב אותה. שוב, תודה לכולכם, ומצטער שככה הסתיימו להם הדברים. יכול להיות באמת שאני עוד אשוב, אבל לא בפרק זה של החיים (מה גם שחלום הטיסה בקיץ נגוז לו). :cry: :cry:
Baruch Spiegel פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 אבירן היקר! את ואטסים לא עוזבים. מקסימום עושים הפסקה ארוכה! מאחל רפואה שלמה לחברה שלך! ומתפלל לשלומה! בהחלט הוספת קצת פלפל לפורום ולשמיים הוירטואליים כשהיית איתנו גם בבי"ס ולאחר מכן ברשת! ונשמח לראות אותך שוב כשהחיים ישובו למסלול תקין. מקווה שהכל יסתדר! להתראות ! (בפקודה!)
Itay Zecharia פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 אל ייאוש, הרבה אמונה, תפילות ותקווה! קריאת תהילים מסוגלת לישועות ולכל דבר. ולא לחינם נאמר - צדקה תציל ממוות. רפואה שלמה!
Gadi L. פורסם פברואר 28, 2008 דיווח פורסם פברואר 28, 2008 רפואה שלמה! נקווה שהכל יחזור למוטב ותחזור לטוס איתנו.
Moshe Mizrahi פורסם פברואר 29, 2008 דיווח פורסם פברואר 29, 2008 אבירן, שתהיה רפואה שלמה לחברה, ומקווים לראותך בחזרה מהר.