oren10 פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 למישהו יש צביעה של קאל למטוס קרגו עם כן אפשר קישור למטוס ולצביעה? אהי צריך אותה אבא שלי צריך להכין מצגת בטיחות לקאל אז בבקשה עזרה
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 השבוע ליאו סוירף פרסם צביעה מתאימה (למעט בלילה כי רואים אור דרך חלונות נוסעים שלא צריכים להיות במטוס מטע)ן.
Yarden Antebi פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 עופר האמת לקאל יש חלונות כי הם היו פעם נוסעים, אבל בחושך צודק שעדיין לא רואים חלונות.
אורח פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 עופר האמת לקאל יש חלונות כי הם היו פעם נוסעים, אבל בחושך צודק שעדיין לא רואים חלונות. החלונות האלו אטומים, רואים רק מסגרת, בלילה לא תיראה שום אור.
LeoS פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 עופר האמת לקאל יש חלונות כי הם היו פעם נוסעים, אבל בחושך צודק שעדיין לא רואים חלונות. החלונות האלו אטומים, רואים רק מסגרת, בלילה לא תיראה שום אור. okay, i will fix that. Tkx Just by the way, would it make sense to release a full cargo package with all cargo repaints for the RFP?
bar levy פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 עופר האמת לקאל יש חלונות כי הם היו פעם נוסעים, אבל בחושך צודק שעדיין לא רואים חלונות. החלונות האלו אטומים, רואים רק מסגרת, בלילה לא תיראה שום אור. okay, i will fix that. Tkx Just by the way, would it make sense to release a full cargo package with all cargo repaints for the RFP? בטח למה לא אם לא קשה לך
3Dvg פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 אני חושב שפעם היו כמה מטוסים של CAL עם צביעה יחודית שלהם. אני לא זוכר בדיוק מה ומי, אני רק זוכר שראיתי את הצביעה שלהם לא פעם. צריך לבדוק אם המטוסים הללו עדיין משרתים בציא שלהם.
Eldar Sella פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 כבר לא, היום יש להם 2 מטוסים: ICM ו ICL, שניהם לבנים.