Izik Bakshi פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 שבוע טוב חברים, באתר החטיבה בוצע עדכון ותיקון הלינקים השבורים בכל מה שקשור לדפיות. באתר IFS - תחת הורדות תוכלו למצוא את שני מפות CVFR עדכון מספר 21, ואת התיקון שיצא לשני מפות אלה מיד לאחר יציאתם. לינק למפות ב IFS: http://www.ifschool.net/fs/contant/mods ... id=53&pid= לינק להורדות באתר החטיבה: http://www.vatil.org/vatil/downloads/?cat=3 תודה לרן בן שמואל ואוהד שליו על העבודה בשני האתרים. וליוסי דלל על הסריקות של המפות.
Ran Ben Shmuel פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 עכשיו גם העדכונים האחרונים של המפות CVFR באתר החטיבה תודה לאוהד וליוסי. שימו לב גם לעדכון החשוב כאמור של שלושת חלקי הפמ"ת הפנים ארצי - טייסים נא לקרוא ולהפנים
uvdude פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 לטובת אלה שלא הולכים לעבור שורה שורה על הקבצים ולהשוות גירסאות, מישהו שיודע יכול בבקשה לפרט את עיקרי השינויים? וכמובן, תודה לכל העוסקים במלאכה שתרמו מזמנם לעדכון הקבצים
Niv Malin פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 לטובת אלה שלא הולכים לעבור שורה שורה על הקבצים ולהשוות גירסאות, מישהו שיודע יכול בבקשה לפרט את עיקרי השינויים? מה הבעיה בלעבור על שני דפים?! זה לא להתחיל לעבור על פמ"ת שלם...
uvdude פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 לטובת אלה שלא הולכים לעבור שורה שורה על הקבצים ולהשוות גירסאות, מישהו שיודע יכול בבקשה לפרט את עיקרי השינויים? מה הבעיה בלעבור על שני דפים?! זה לא להתחיל לעבור על פמ"ת שלם... ניב, גם במבט אחד על המפה אי אפשר ישר להבין איפה העדכונים. בכל מקרה אני התכוונתי גם לזה וגם לפמ"ת, שבטוח אף אחד לא הולך להתחיל לעבור עליו...
Ben Bezalel פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 לטובת אלה שלא הולכים לעבור שורה שורה על הקבצים ולהשוות גירסאות, מישהו שיודע יכול בבקשה לפרט את עיקרי השינויים? מה הבעיה בלעבור על שני דפים?! זה לא להתחיל לעבור על פמ"ת שלם... ניב, גם במבט אחד על המפה אי אפשר ישר להבין איפה העדכונים. בכל מקרה אני התכוונתי גם לזה וגם לפמ"ת, שבטוח אף אחד לא הולך להתחיל לעבור עליו... זה שאתה לא הולך לעבור עליו,זה לא אומר שאף אחד לא יעבור עליו, יש יותר רציניים ממך בפורום שתאמין לי יעברו,יקראו ויפנימו.... ואחרי זה רואים את זה לידי ביטוי ברשת.
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 בספרות מקצועית בכלל ותעופתית בפרט, עדכון למסמך כולל קו שחור עבה אנכי בצד העמוד מול כל קטע שעודכן במהדורת עדכון זו. בתחילת הספר דף מעקב עדכונים, בו מופיעים מספרי הדפים שהוחפו בחדשים. מכאן, גם במקרה של עדכון מקיף, לוקח כמה שניות להגיע לאותם עמודים חדשים, ועוד כמה שניות לקרוא שורה, פרק או מספר שהשתנה. קל ומהיר.
uvdude פורסם מרץ 1, 2008 דיווח פורסם מרץ 1, 2008 זה שאתה לא הולך לעבור עליו,זה לא אומר שאף אחד לא יעבור עליו, יש יותר רציניים ממך בפורום שתאמין לי יעברו,יקראו ויפנימו.... ואחרי זה רואים את זה לידי ביטוי ברשת. בן ידידי. לפני שאתה מתחיל לצאת בהשמצות על רצינות אשר קיימת או לא קיימת לטענתך, אני חושב שכדאי שתמתן את צורת הדיבור שלך. אני שמח לשמוע שיש לך זמן לקרוא את העדכון החדש של הפמ"ת לעומק, לא כולם התברכו בכמויות כאלה של זמן פנוי. כמו שעופר ציין, בספרות בד"כ נהוג לציין את מהות העדכונים, וזה מה שביקשתי. ההצעה שלי באה בדיוק בשביל שלחברי החטיבה יהיה מבט מהיר על השינויים למען המקצועיות של כל אחד ואחד. את הגרסה האחרונה של הפמ"ת אני מכיר אחרי שבמשך תקופה ארוכה יצא לי לעיין בחלקים השונים שלו. אני עומד על כך שאני לא הולך לקרוא את כל הגרסה החדשה כל עוד אין בה הפניות לעדכונים הרלונטיים. אם אתה רואה בזה ראיה ל"חוסר רצינות", צר לי.