e_dor פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 קראתי את הכתבה בעיתון "גלובס". כתבה נחמדה מאוד, תמונות יפות. אז הנה כמה דברים על הכתבה: 1. המפגרים כתבו שהאתר של VATIL הוא: www.vatil.co.il 2. כל הכבוד לכל מי שהשתתף על הדברים והתמונות, היה נחמד להכיר כמה שמות, אני גאה להיות חלק מהקהילה הזאת (אפילו שאני לא ממש טס אבל חכו ...). 3. עבודות לא רעות של אנשים פה ראיתי, קוקפיטים נחמדים מאוד, תשובות ציניות ונחמדות. 4. למי שאין את העיתון, אנסה אולי לסרוק את הכתבה מחר ואביא אותה לפה.
e_dor פורסם מאי 6, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 6, 2004 מחכים לסריקה אני אשתדל. אני יכול גם לצלם אפילו עכשיו עם מצלמה אבל אז קשה לקרוא .... אז אנא לחכות, אני מאוד מאוד אשתדל.
e_dor פורסם מאי 6, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 6, 2004 ליתר בטחון אמשיך לצלם, לא שאני לא סומך עלייך אלמוג :wink: הנה כבר שלוש תמונות של העמוד הראשון של הכתבה, אני עכשיו עובד על האחרים. כך נראה העמוד הראשון של הכתבה: כך העיקר של העמוד הראשון: זה הטקסט של העמוד הראשון: אני ברגעים אלה עובד על עוד.
Almog Atar פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 אני סרקתי כמו לא יודע מה כי לא כל הדף נכנס בסורק
Jonathan Perelmuter פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 חחחחח איזה כבוד אני הפקח!!! אבל אני מחיפה!!!!!
Almog Atar פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 והכתב צינזר לי את השם והחליט ש262 בשימוש ושאנחנו חברים בVATIM
e_dor פורסם מאי 6, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 6, 2004 אי אפשר לסרוק בגלל הגודל. אז אני מצלם. אוקיי, עמוד שני: הקטע בצד ימין למעלה לא ברור בעמוד השני אז הנה הוא מקרוב: העמוד השלישי במבט כללי, תיכף נדאג לטקסט שם: הדף הימני של העמוד השלישי, תמונה קצת כבדה אבל ככה אפשר לקרוא כמו שצריך : תהנו בקריאה !
BlackRaven פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 חבר'ה יש פה משהו שאני לא ממש מבין... השיחה בתחילת הכתבה היא שיחה רצופה ? או בחלקים ? כי זה ממש לא נראה לי הגיוני הדבר הזה... ממתי משתמשים ב-callsign של אלעל בשביל הקפות ? ואם הקפות איך דינה ? ולאיפה ברחה האות הפונטית שאמרוה להתווסף אליה ? ולאיפה נעלם הסקוואק והלחץ בשדה ? ומזה "חוזר על הפקודה" ? זה בכוונה בתוך הציטוט ? והאם ה-callsign לא אמור להיות בסוף המשפט כל פעם שעושים רידבק ? מישהו מוכן לעשות לי קצת סדר בבאלגן הזה ?
e_dor פורסם מאי 6, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 6, 2004 חבר'ה יש פה משהו שאני לא ממש מבין...השיחה בתחילת הכתבה היא שיחה רצופה ? או בחלקים ? כי זה ממש לא נראה לי הגיוני הדבר הזה... ממתי משתמשים ב-callsign של אלעל בשביל הקפות ? ואם הקפות איך דינה ? ולאיפה ברחה האות הפונטית שאמרוה להתווסף אליה ? ולאיפה נעלם הסקוואק והלחץ בשדה ? ומזה "חוזר על הפקודה" ? זה בכוונה בתוך הציטוט ? והאם ה-callsign לא אמור להיות בסוף המשפט כל פעם שעושים רידבק ? מישהו מוכן לעשות לי קצת סדר בבאלגן הזה ? טל, הכתבה לא נועדה לאנשים כמונו שדי מבינים בזה, אלה לאנשים שלא מבינים מה הג'וק שלנו ומשתדלים להעביר את הדברים באופן יחסית פשוט.
mic פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 אתם רוצים להגיד לי שהסימולטור הזה הורס מיומנויות טיסה אמיתיות וזה דבר שיכול להרוס סופית קבלה לקורס טיס??? זה נכון מה שהיה כתוב שם או שזה סתם שטות שהם כתבו בשביל האקשן?
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 מיכאל לא נראה לי שזה עד כדי כך יכול להרוס אבל אני לא חושב שזה יכול לתרום גם (אולי המיומניות כן אבל להגיד אני מטיס בסימולטורים זה כלום) גם זה גורם לאחרים להרגיש כאילו אתה מתנשא וזה בכלל לא טוב לקורס טייס ולגיבוש בפרט ספיקינג אוף וויטץ'- עשיתי היום מבדקי צוות אוויר... הכל הלך סבבה והעבירו אותי עכשיו רק עוד איזה 200 מקומות ליפול בהם בדרך לקורס שבחיים אני לא יגיע אליו :? :cry:
mic פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 לא שאלתי אם זה יכול לעזור... שאלתי בסך הכל אם זה יכול להרוס מיומיות טיסה אמיתיות מה הקשר להתנשאות? אני רק רוצה לדעת מידע כל שהו וזה הכל... אני גם לא אמרתי שאני מתכוון וזה בתכניות שלי ללכת לקורס טיס או משהו... למה אתה מוציא לי מילים מהפה? אני רק רציתי לדעת עם הסימולטור הורס מיומנות טיסה אמיתית, זה הכל.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 מיכאל אתה שאלת והסברתי לך מה אני חושב אני פשוט אומר שאחד שיבוא כל קורס טייס יגיד "כן אני כל היום הייתי מטיס בסימולטורים אני הכי טוב אני יודע הכל" זה בן אדם שישר הכוונת תופנה אליו... אז מהבחינה הזאת זה יכול להרוס בקורס טייס אבל אם אתה מדבר על מיומנויות נטו אז לדעתי זה יכול רק לתרום. ואיפה בידיוק הוצאתי לך מילים מהפה? כולה ניסיתי לעזור :roll:
Oren Geva פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 כן תמונות שלי! ישראל הזמין אותי לבוא ולהתראיין שם אבל זה לא יצא בגלל מחויבויות קודמות. בכל אופן נראה שזו כתבה רצינית ומכובדת - חבל רק שלא שמו את הלינק נכון כדי שגם יגיעו אלינו! התקשרתי להורים שישמרו לי את הגלובס (אבא שלי בד"כ זורק אותו בבוקר).
ronenec פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 א. אני רץ עכשיו לקיוסק לקנות את העיתון !!!!!!!!! ב. אני לא רוצה לאכזב חלק מכם...אבל דיברתי עם קברניט ישראלי - יוצא חיל האוויר, והוא אמר לי שזה באמת בעיה לילדים האלה שמגיעים לקורס טייס ואז נלחצים כי הם חושבים שהם יודעים הכל ולא כך ולכן הרבה מהם נופלים... אז קחו את זה בזהירות... והכי חשוב...אל תקחו שום דבר כמובן מאליו....
Oren Geva פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 קצת צבאי מידי בניסוח שלהם - בשביל הדרמה, אני מניח. "קבל א'", "חוזר על הפקודה" - אני לא זוכר שקיבלתי פעם "פקודות" מישהו מאז גיל 21. כלומר קיבלתי, במילואים, אבל התייחסתי לזה כאל המלצה בלבד :wink: עוד מעט נגיד גם: "קודקוד גישה, קבל שאנחנו עוצרים לחמש קטנות בצד, קודקודן משה קופץ לשמיר קורח משה." נדווח "אנגליה" בהמראה ו"תאילנד" אחרי הנחיתה...
mic פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 מיכאלאתה שאלת והסברתי לך מה אני חושב אני פשוט אומר שאחד שיבוא כל קורס טייס יגיד "כן אני כל היום הייתי מטיס בסימולטורים אני הכי טוב אני יודע הכל" זה בן אדם שישר הכוונת תופנה אליו... אז מהבחינה הזאת זה יכול להרוס בקורס טייס אבל אם אתה מדבר על מיומנויות נטו אז לדעתי זה יכול רק לתרום. ואיפה בידיוק הוצאתי לך מילים מהפה? כולה ניסיתי לעזור :roll: אני מצטער אם לא הבנתי את כוונתך, רק אמרת שזה נשמע כאילו אני מתנשא, ולא הבנתי איפה ומה ומו. בכל מקרה אני מצטער. :wink: אולי תסביר את עצמך שאני אבין. וגם התייחסתי בכל הקשור לקטע, ולא בזה שמה יחשבו אם אני אגיד שאני מעולה בסימולטורים ואני יודע הכל. (מה גם שאם אני יהיה בסיטואציה כזו בטוח אני לא אומר דבר כזה) היה קטע שכתוב בו שהסימולטור יצור לך הרגלים לא נכונים, שיכולים להזיק לך בתור טייס אמיתי. רציתי לדעת אם זה נכון. זה הכל.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 מיכאלאתה שאלת והסברתי לך מה אני חושב אני פשוט אומר שאחד שיבוא כל קורס טייס יגיד "כן אני כל היום הייתי מטיס בסימולטורים אני הכי טוב אני יודע הכל" זה בן אדם שישר הכוונת תופנה אליו... אז מהבחינה הזאת זה יכול להרוס בקורס טייס אבל אם אתה מדבר על מיומנויות נטו אז לדעתי זה יכול רק לתרום. ואיפה בידיוק הוצאתי לך מילים מהפה? כולה ניסיתי לעזור :roll: אני מצטער אם לא הבנתי את כוונתך, רק אמרת שזה נשמע כאילו אני מתנשא, ולא הבנתי איפה ומה ומו. בכל מקרה אני מצטער. :wink: אולי תסביר את עצמך שאני אבין. וגם התייחסתי בכל הקשור לקטע, ולא בזה שמה יחשבו אם אני אגיד שאני מעולה בסימולטורים ואני יודע הכל. (מה גם שאם אני יהיה בסיטואציה כזו בטוח אני לא אומר דבר כזה) היה קטע שכתוב בו שהסימולטור יצור לך הרגלים לא נכונים, שיכולים להזיק לך בתור טייס אמיתי. רציתי לדעת אם זה נכון. זה הכל. בקשר להתנשאות התכוונתי נניח אתה הגעת לקורס ואתה מתלהב בזה שאתה יודע להטיס מהסימולטורים... אז אחרים ירגישו שאתה מתנשא וזה ידפוק אותך בקורס- לא אתה אישית! אבל בקשר להרגלים, אני חושב שזה מאוד תלוי. אני בטוח שיש הבטים מסוימים שבהם זה באמת מזיק, אבל אני בטוח שבסך הכל זה יותר מועיל ממזיק.
mic פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 הרי סך הכל, בסימולטור איזה הרגלים יש לך? הרי גם ככה אנחנו מחליפים מטוסים שונים כל יומיים שצריך להתרגל אליהם כל פעם מחדש גם ככה... ממש לא נראה לי שבקטע הזה יש השפעה. אני לא רואה בדיוק איזה "הרגלים" אנחנו מקבלים בסימולטור הזה חוץ מזה שצריך להוסיף כוח ולהוריד כוח מנוע לקראת הנחיתה וצריך להתרגל, אבל גם לזה מתרגלים כל פעם מחדש, כל מערכת של כל מטוס, ושל כל פאנל היא שונה... כל הזמן לומדים דברים חדשים, ויש דברים שבטוח יכולים לעזור, כמו דיבור עם פיקוח, ידע כללי על הטסה וכו'.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 תשמע אל תשכח שסימולטור ומציאות בכל זאת אם כמה שאנחנו מתאמצים זה מאוד שונה יכול להיות שלדעתם נניח שלבן אדם שהתעסק בסימולטורים יהיה ביטחון עצמי מופרז שיכול לסכן אותו בהתחלה או כל מיני שטויות כאלה שאפשר להמציא לך תדע אבל בסך הכל הוא כתב שם שהוא לא שמע על דבר כזה אז יכול להיות שזה לא באמת וכן בסופו של דבר ברור שהסימולטור נותן לך הרבה היגיון בסיסי של מטוסים ואני רואה את זה הרבה פעמים שחברים באים אלי ורוצים לטוס קצת בסימולטור, פשוט אין להם את הקטע הזה של להרגיש את המטוס הם עושים פניה מביאים את המטוס ל90 מעלות מזדקרים ונופלים (בעיקר בנות :roll: אם מישהי שואלת לא אני אמרתי את זה). אז כן ברור שזה בא עם האימון, והאימון הזה זה היתרון של סימולטורים. כל ההכרה של הבסיס ומעבר לו, וכל המושגים שקשורים הכל מוסיף
mic פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 אכן, כמובן שצריך לקחת הכל בערבון מוגבל, לא להיות בטוח בכלום, ובנתיים לקחת את העסק בתור תחביב שבמשקיעים בו המון כמו שכתוב בקטע.