Oren Geva פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 עזבו, זה קישקוש. אם בית הספר לטיסה של חיל האוויר לא מסוגל ללמד מישהו לטוס כי יש לו הרגלים מסימולטור במחשב אז הייתי אומר שלבית הספר לטיסה יש בעיה קשה מאוד. אנשים מביאים הרגלים הרבה יותר גרועים מנהיגה, תאמינו לי. אני לא חושב שצריך לספר בלשכת גיוס שאתם בסימולטורים פשוט כי המאבחנת שבצבא תחשוב שזה תינוקי והקב"א שלכם יהיה כזה שלא יקחו אתכם בכלל לקורס טיס. לא שזה נכון כמובן, אבל שם הם רוצים לשמוע שאתם תלמידים טובים, אתם אוהבים לשחק כדורסל (לא כדורגל!), מה שאתם עושים במחשב זה לתכנת, לא לשחק, ואתם מתנדבים ביד שרה בחלוקת כסאות גלגלים לזקנים. כמובן שגם הלכתם לגדנ"ע כושר קרבי, כי אתם רוצים לתרום ביחידה קרבית למען המדינה. ואם לא תגיעו לטיס, אז אתם תלכו בשמחה לכל חייל קרבי אחר - כי אתם רוצים לעשות את המקסימום. אחרי 7 שנים תקללו את כל מה שאמרתם למניאקית הזאת שהשתחררה כשאתם הייתם בערך בתחילת אימון מתקדם בגולני, ואתם קיבלתם מילואים כל כל בחינות סמסטר ב' באוניברסיטה. אבל מה לעשות, כנראה שבגלל מגייסים בגיל 18...
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 אני אמרתי בראיון אישי שאני מתעסק הרבה עם סימולטורים וכאלה, האמת היא שאלה אותי ישר אחרי שהיא שאלה מה אני הכי רוצה ואמרתי לה טייס היא כבר מכירה אנשים כמונו היא עושה לי "מהה טיסנים סימולטורים וכאלה?" וזה בסדר גמור קיבלתי זימון וכל מה שצריך אז אל תדאגו
mickey lip פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 טוב אורן הרגת אותי מרוב צחוק זה בדיוק ככה הסדיר זה כלום המילואים זה הצבא באמת וזה בא לך תמיד כשאתה לא יכול
E.Z פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 טוב אורן הרגת אותי מרוב צחוקזה בדיוק ככה הסדיר זה כלום המילואים זה הצבא באמת וזה בא לך תמיד כשאתה לא יכול אין ספק מילואים זה ה-דבר... למרות שיוצא בזמנים לא מתאימים ברוב המקרים זה משחרר..
e_dor פורסם מאי 7, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 7, 2004 מפחיד אותי להגיד אבל אני מסכים עם אדון בן-אליהו. סימולטורים לא נותנים מנהגים שונים וכלום, זה דבילי להגיד שכן. לא יודע אם זה תורם בהמון אבל אין ספק שאם אתה בא לקורס טייס כשאתה מכיר מכשירים והכל אתה לא תסתבך בתיאוריות.
David Misha פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 ובכן... בסך הכל מתן (הכתב) היה דיי נחמד ובעיקר המום מהחוייה שעבר איתנו, קצת צרם לי הטעות של מסלול 262 במקום 26, השמיטו את האות י מהשם שלי ורשמו משה במקום מישה..(זה לא נורא) ועוד כמה דברים קטנים ובעיקר התוספת הצבאית שיש הרגלים רעים שזה משהו שאני חולק עליו באופן חג משמעי..כי אני יודע שאנו משתדלים ככל האפשר לשמור על החוקים והמשפטים אשר נתנו לנו בסימולטור וב VATSIM. סה"כ כתבה נחמדה וכיף לשמוע את הילדים שלי צוהלים שרואים את אבא בעיתון
mic פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 בסדר גם מפקד חיל האוויר לשעבר בעצמו אמר בכתבה שזה שטויות במיץ אגבניות ככה שאין מה לדאוג...
e_dor פורסם מאי 7, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 7, 2004 העמוד האחרון מחולק להמשך הכתבה ולקטע נוסף אשר קשור לזה. הנה המשך הכתבה: והנה החלק הנוסף: סליחה על האיחור בחלקים האחרונים.
e_dor פורסם מאי 7, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 7, 2004 תודה דור....ואין לך על מה להצטער בכיף. ואני חושב שכן כי נתתי לכם רצף ואז הרסתי אותו באמצע בכל מקרה, מקוה שאתם נהנים מהכתבה ואין לאף אחד בעיה לקרוא את זה.
Or Netzer פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 אנשים אני גאה! אבל ממש גאה להיות חלק מהחטיבה הזאת בשם VATIL! ישר כוח לכולנו! ושהטיסות יהיו תמיד בטוחות ויסתימו בשלום... אור נצר
e_dor פורסם מאי 7, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 7, 2004 אנשים אני גאה! אבל ממש גאה להיות חלק מהחטיבה הזאת בשם VATIL!ישר כוח לכולנו! ושהטיסות יהיו תמיד בטוחות ויסתימו בשלום... אור נצר חושב כמוך ומאחל כמוך
Eliran-VFS1 פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 בדף המצולם האחרון כתוב " וכרטיס גרפי חזק (עלות 200-250) חברים! איפה אפשר להשיג כרטיס חזק במחיר כזה?! עכשיו אני קונה אחד לי ואחד לכול אחד מהחטיבה!