עבור לתוכן
e_dor

בקשר לכתבה על VATIL + הכתבה צולמה במלואה

Recommended Posts

פורסם

עזבו, זה קישקוש.

אם בית הספר לטיסה של חיל האוויר לא מסוגל ללמד מישהו לטוס כי יש לו הרגלים מסימולטור במחשב אז הייתי אומר שלבית הספר לטיסה יש בעיה קשה מאוד.

אנשים מביאים הרגלים הרבה יותר גרועים מנהיגה, תאמינו לי.

אני לא חושב שצריך לספר בלשכת גיוס שאתם בסימולטורים פשוט כי המאבחנת שבצבא תחשוב שזה תינוקי והקב"א שלכם יהיה כזה שלא יקחו אתכם בכלל לקורס טיס. לא שזה נכון כמובן, אבל שם הם רוצים לשמוע שאתם תלמידים טובים, אתם אוהבים לשחק כדורסל (לא כדורגל!), מה שאתם עושים במחשב זה לתכנת, לא לשחק, ואתם מתנדבים ביד שרה בחלוקת כסאות גלגלים לזקנים.

כמובן שגם הלכתם לגדנ"ע כושר קרבי, כי אתם רוצים לתרום ביחידה קרבית למען המדינה. ואם לא תגיעו לטיס, אז אתם תלכו בשמחה לכל חייל קרבי אחר - כי אתם רוצים לעשות את המקסימום.

אחרי 7 שנים תקללו את כל מה שאמרתם למניאקית הזאת שהשתחררה כשאתם הייתם בערך בתחילת אימון מתקדם בגולני, ואתם קיבלתם מילואים כל כל בחינות סמסטר ב' באוניברסיטה.

אבל מה לעשות, כנראה שבגלל מגייסים בגיל 18...

פורסם

אני אמרתי בראיון אישי שאני מתעסק הרבה עם סימולטורים וכאלה, האמת היא שאלה אותי ישר אחרי שהיא שאלה מה אני הכי רוצה ואמרתי לה טייס

היא כבר מכירה אנשים כמונו היא עושה לי "מהה טיסנים סימולטורים וכאלה?"

וזה בסדר גמור קיבלתי זימון וכל מה שצריך אז אל תדאגו :)

פורסם
טוב אורן הרגת אותי מרוב צחוק

זה בדיוק ככה

הסדיר זה כלום המילואים זה הצבא באמת

וזה בא לך תמיד כשאתה לא יכול

אין ספק מילואים זה ה-דבר... למרות שיוצא בזמנים לא מתאימים ברוב המקרים זה משחרר..

פורסם

מפחיד אותי להגיד אבל אני מסכים עם אדון בן-אליהו.

סימולטורים לא נותנים מנהגים שונים וכלום, זה דבילי להגיד שכן.

לא יודע אם זה תורם בהמון אבל אין ספק שאם אתה בא לקורס טייס כשאתה מכיר מכשירים והכל אתה לא תסתבך בתיאוריות.

פורסם

ובכן...

בסך הכל מתן (הכתב) היה דיי נחמד ובעיקר המום מהחוייה שעבר איתנו, קצת צרם לי הטעות של מסלול 262 במקום 26, השמיטו את האות י מהשם שלי ורשמו משה במקום מישה..(זה לא נורא) :lol: ועוד כמה דברים קטנים ובעיקר התוספת הצבאית שיש הרגלים רעים שזה משהו שאני חולק עליו באופן חג משמעי..כי אני יודע שאנו משתדלים ככל האפשר לשמור על החוקים והמשפטים אשר נתנו לנו בסימולטור וב VATSIM.

סה"כ כתבה נחמדה וכיף לשמוע את הילדים שלי צוהלים שרואים את אבא בעיתון :lol::lol:

פורסם

בסדר גם מפקד חיל האוויר לשעבר בעצמו אמר בכתבה שזה שטויות במיץ אגבניות ככה שאין מה לדאוג...

פורסם
תודה דור....ואין לך על מה להצטער

בכיף.

ואני חושב שכן כי נתתי לכם רצף ואז הרסתי אותו באמצע :P

בכל מקרה, מקוה שאתם נהנים מהכתבה ואין לאף אחד בעיה לקרוא את זה.

פורסם

אנשים אני גאה! אבל ממש גאה להיות חלק מהחטיבה הזאת בשם VATIL!

ישר כוח לכולנו! ושהטיסות יהיו תמיד בטוחות ויסתימו בשלום...

אור נצר 8)

פורסם
אנשים אני גאה! אבל ממש גאה להיות חלק מהחטיבה הזאת בשם VATIL!

ישר כוח לכולנו! ושהטיסות יהיו תמיד בטוחות ויסתימו בשלום...

אור נצר 8)

חושב כמוך ומאחל כמוך :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...