oren10 פורסם מרץ 8, 2008 דיווח פורסם מרץ 8, 2008 היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על cal כעל va האם תצטרפו אני כרגע מדבר עם המנכל דרך אבא שלי אפשר להשיג את כל תוכניות הטיסה ולפתוח va נחמד מה דעתכם? בתודה אורן
Eldar Sella פורסם מרץ 8, 2008 דיווח פורסם מרץ 8, 2008 VA לחברה עם 2 מטוסים? מס' מטוסים לא צריך להוות מכשול לקיום חברה וירטואלית, זה לא שאי אפשר שיותר מטייס אחד יהיה על מטוס מסוים.
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 8, 2008 דיווח פורסם מרץ 8, 2008 כדאי לחטוף שיחה עם מישהו שכבר הקים והריץ חברת תעופה וירטואלית, בכדי לקבל מושג במה מדובר. היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על cal כעל va האם תצטרפו אני כרגע מדבר עם המנכל דרך אבא שלי אפשר להשיג את כל תוכניות הטיסה ולפתוח va נחמד מה דעתכם?בתודה אורן
Ben Zwebner פורסם מרץ 8, 2008 דיווח פורסם מרץ 8, 2008 אז, ליפני הרבה זמן חשבתי על זה ושיגרתי להם מכתבים ופקסים... הם לא שיתפו פעולה. (לא אמרו לי לא, אבל הם לא התיחסו אליי בכלל)
Ilan Jonas פורסם מרץ 8, 2008 דיווח פורסם מרץ 8, 2008 כדאי לחטוף שיחה עם מישהו שכבר הקים והריץ חברת תעופה וירטואלית, בכדי לקבל מושג במה מדובר.היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על cal כעל va האם תצטרפו אני כרגע מדבר עם המנכל דרך אבא שלי אפשר להשיג את כל תוכניות הטיסה ולפתוח va נחמד מה דעתכם?בתודה אורן אני מרשה לעצמי להצטרף לדעה. לא שהקמת חברה חדשה היא לא מעשה מבורך, אבל מדינתנו הקטנה לא צריכה אין סוף חברות וירטואליות - עדיף לחזק ולהמשיך את הקיימות, שנראה נוכחות יותר מרשימה שלהן ברשת.