Ido Rosenthal פורסם מרץ 9, 2008 דיווח פורסם מרץ 9, 2008 בנינו עמוד אינטרנט שירוכזו בו כל העדכונים ויש בו כבר עדכון חדש בשבילכם: www.ait-aviation.org/ILCP
noamkn פורסם מרץ 9, 2008 דיווח פורסם מרץ 9, 2008 יוזמה יפה מאוד! תודה לעידו על העבודה וההשקעה גם מאחורי הקלעים
Moshe Bensal פורסם מרץ 9, 2008 דיווח פורסם מרץ 9, 2008 עידו, כל הכבוד. עבודה יפה ושיהיה בהצלחה בהמשך. אה, ותודה על השיתוף.
Izik Bakshi פורסם מרץ 9, 2008 דיווח פורסם מרץ 9, 2008 בנינו עמוד אינטרנט שירוכזו בו כל העדכונים ויש בו כבר עדכון חדש בשבילכם:www.ait-aviation.org/ILCP כל הכבוד ותודה עידו =D> , בקשה קטנה ברשותך. אשמח אם תוכל לדאוג לפרסום של הדברים בפורום VATSIM, אני ממליץ על פרסום כפול ב GENERAL ובפורום של חטיבת VATIL בואטסים. כאן: http://forums.vatsim.net/viewforum.php? ... aabf75d1a3 וכאן: http://forums.vatsim.net/viewforum.php? ... aabf75d1a3 הדבר יכול לתרום רבות לתנועה זרה בארצנו הקטנה, לי פשוט אין את הסיסמא לפורום פה על המחשב...תודה
אורח פורסם מרץ 10, 2008 דיווח פורסם מרץ 10, 2008 כמו שחלקכם שמתם לב , הלאנדקלאס יכלול מודלים ולא רק את אורות רבין ונמל חדרה ועוד כל מיני דברים שאני בספק אם חשבתם עליהם.
Doron_Angel פורסם מרץ 10, 2008 דיווח פורסם מרץ 10, 2008 נראה מבטיח!!! כל הכבוד :!: האם הקבצים זמינים להורדה וניסוי :?: יישר כוח ליוצרים ולייזמים!
Asaf Brietbard פורסם מרץ 11, 2008 דיווח פורסם מרץ 11, 2008 חבר'ה, כל הכבוד על ההשקעה. סוג של הפרחת השממה , רק נשאר שיהיה FSX ונוכל לראות.
noobster פורסם מרץ 11, 2008 דיווח פורסם מרץ 11, 2008 כמו שחלקכם שמתם לב , הלאנדקלאס יכלול מודלים ולא רק את אורות רבין ונמל חדרה ועוד כל מיני דברים שאני בספק אם חשבתם עליהם. אביב ממש כול הכבוד על ההשקעה.. ושאלה.. האם הבנוסף ללנד קלאס יהיה צורך גם בסינרי? כי לדומא בהרצילה אם יוסף האמפי ולוינשטיין... אז רק עידכול לאפקד בקשר לחניות שם ואנחנו מסודרים... ואותו הדבר בחיפה עם הארובות והנמל.... האם יש כוונה להפוך את כול ישראל לסינרי אחד ענק?
Ido Rosenthal פורסם מרץ 11, 2008 מחבר דיווח פורסם מרץ 11, 2008 האם הקבצים זמינים להורדה וניסוי :?: לא, גם אני לא רואה שיהיה לנו איזשהו צורך בבטא טסט האם יש כוונה להפוך את כול ישראל לסינרי אחד ענק? לא בדיוק, זה לאנדקלאס עם אובייקטים לVFR, אנחנו משתדלים לכלול כמה שיותר אובייקטים ע"י שימוש בספרית אובייקטים של FSX (שכוללת גם מגדלים בת"א). אין בעיה להלביש על הלאנדקלאס את הסינרים של FS9 ולקבל אובייקטים באילת/ירושלים/אזור השרון/חיפה. הלאנדקלאס עצמו יהיה אחד, לא כמו בFS9 שהיה צפון/מרכז/דרום/ירושלים, היתרון הוא שההתקנה פשוטה החסרון שהגודל המשוער הסופי של הסינרי יהיה בערך 180 מגה. מה שכן, השתדלתי לעשות את זה בצורה כזו שכל אובייקט יהיה בקובץ BGL נפרד, ככה אם תרצה להסיר משהו ספציפי ולהשתמש במשהו אחר במקום לא תהיה בעיה, מבנה הספריות של הסינרי יהיה כזה שמי שירצה לבנות אובייקטים בGMAX ולהוסיף לישראל, יוכל פשוט לזרוק אותם לתוך הסינרי הזה וככה נחסוך בלגאן עם סידורים של הסינרים.
dorshay פורסם מרץ 20, 2008 דיווח פורסם מרץ 20, 2008 בסופו של דבר מתי נוכל להוריד את הקבצים האלו ל FSX ? האם אני יוכל להשתמש בהם המקום אלו שנמצאים היום ברשת היות וחלק מאלו של הרשת לא פועלים על ה FSX דרך אגב איפו יש מדריךלהתנקנת ישראל על ה FSX?
Ido Rosenthal פורסם מרץ 21, 2008 מחבר דיווח פורסם מרץ 21, 2008 בסופו של דבר מתי נוכל להוריד את הקבצים האלו ל FSX ? אין תאריך, עובדים על זה בזמננו הפנוי זה יהיה מוכן כשזה יהיה מוכן. האם אני יוכל להשתמש בהם המקום אלו שנמצאים היום ברשת היות וחלק מאלו של הרשת לא פועלים על ה FSX אני לא מכיר שיש היום סינרים לFSX, יש סינרים לFS9 חלקם עובדים חלקם לא, אין פה נתב"ג/חיפה/שדה דב וכו'... זה לאנדקלאס ואין תוסף לאנדקלאס לFSX עבור ישראל. דרך אגב איפו יש מדריךלהתנקנת ישראל על ה FSX? תנסה את הFAQ בפורום תמיכה...
armageddon aviator פורסם מרץ 22, 2008 דיווח פורסם מרץ 22, 2008 אני מתאר לעצמי שהמון אנשים ממתינים ל-Landclass עבור FSX . רבים כלל אינם משתמשים ב-FSX בגין העדר נופים עבור ישראל. בגלל שכולם מחכים בציפיה דרוכה, יהיה מאד נחמד לקבל קצת teasers פה ושם, הצצה חפוזה על התקדמות הפרוייקט עם כמה Screenshots. אני מתאר לעצמי שאתם מאד עסוקים, אבל אם יש באפשרותכם לעשות זאת, אני משוכנע שלא מעט חברה מאד ישמחו... תודה מראש
אורח פורסם מרץ 22, 2008 דיווח פורסם מרץ 22, 2008 באתר שעידו פרסם למעלה יש לך למטה כמה קישורים לתמונות שפרסמנו בעבר,כמו שעידו הזכיר בטא טסטר לא יהיה , אנחנו לא רואים בזה צורך, ובכל זאת תצטרך להתאפק כמו כולם