Tomer Haim פורסם מרץ 11, 2008 דיווח פורסם מרץ 11, 2008 לאלו שאין להם מכשירי קשר או שגרים רחוק מבן גוריון ורוצים לשמוע ATIS ו VOLMET ואף להקליט את השידור לטובת ATIS קולי ברשת 03-9756222
אורח פורסם מרץ 11, 2008 דיווח פורסם מרץ 11, 2008 פעמים היא ענתה לי , אחרי דקה שתים היא מתקת, איזה סננית היא :bad-words:
Tomer Haim פורסם מרץ 11, 2008 מחבר דיווח פורסם מרץ 11, 2008 טוב אני רואה שחצי חטיבה שואלת אז: ההבדל בין ATIS ל VOLMET: ATIS: שרות של תקליט המשדר משדה תעופה, נתונים מטאורולוגיים + נתוני מסלול בשימוש, סוג הגישה (אם יש הקפה או סוג של הנמכה) + מידע שהוא NOTAM CLASS 1, כלומר מסלולים סגורים, עבודות וכו וכו.. מתעדכן כל שעה או כל פעם שיש שינוי משמעותי. בן גוריון משדה ATIS על 132.5 MHZ VOLMET: שרות שבדרך כלל משודר משדה תעופה אבל יש גם תחנות כאלו בכל מיני מקומות ללא שדה תעופה (כמו ניקוסיה) השרות משדר תקליט מזג אויר בלבד במספר שדות תעופה בסביבת התחנה המשדרת. בן גוריון משדר VOLMET על 126.8 MHZ
Tomer Haim פורסם מרץ 11, 2008 מחבר דיווח פורסם מרץ 11, 2008 תפוס כל הזמן אל תשכח שזה שרות שנותנת רשות שדות התעופה המשמעות של כך היא שגם ההיא שבתקליט היא עובדת מדינה..
eyal m פורסם מרץ 11, 2008 דיווח פורסם מרץ 11, 2008 למה כל הזמן תפוס שם???????????? וזה מישהי שעונה או הודעה מוקלטת?
eyal m פורסם מרץ 11, 2008 דיווח פורסם מרץ 11, 2008 תודה רבה! חח נראה לי כולכם פה סתם כותבים תודה,זה בכלל לא עובד.
Ben Cohen פורסם מרץ 11, 2008 דיווח פורסם מרץ 11, 2008 תודה רבה! חח נראה לי כולכם פה סתם כותבים תודה,זה בכלל לא עובד. התקשרתי, והגברת ענתה.
ערן 339 פורסם מרץ 11, 2008 דיווח פורסם מרץ 11, 2008 תודה רבה! חח נראה לי כולכם פה סתם כותבים תודה,זה בכלל לא עובד. התקשרתי, והגברת ענתה. כנ"ל. ובכל מקרה אומרים תודה.
GAL_KA פורסם מרץ 11, 2008 דיווח פורסם מרץ 11, 2008 אני גר ממש קרוב מבן גוריון(5 דקות נסיעה) ,איזה מכשיר קשר אני צריך כדי להקשיב למגדל??
Baruch Spiegel פורסם מרץ 11, 2008 דיווח פורסם מרץ 11, 2008 אני גר ממש קרוב מבן גוריון(5 דקות נסיעה) ,איזה מכשיר קשר אני צריך כדי להקשיב למגדל?? במקרה הזה אזניים כמו של דמבו הפיל יספיקו :mrgreen:
bar levy פורסם מרץ 13, 2008 דיווח פורסם מרץ 13, 2008 מהיום שאני עולה לפקח אני מתקשר ומקליט את האטיס :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם מרץ 13, 2008 דיווח פורסם מרץ 13, 2008 מהיום שאני עולה לפקח אני מתקשר ומקליט את האטיס :mrgreen: לצערי לא תוכל לבצע זאת, כי המזג אוויר שיש לך בואטסים הוא באיחור מהמזג אוויר האמיתי, גם שברשת לא תמיד נרצה להפעיל את המסלולים שיש בב"ג במציאות בד"כ עקב תעבורה שיותר גדולה מהמציאות.
bar levy פורסם מרץ 13, 2008 דיווח פורסם מרץ 13, 2008 מהיום שאני עולה לפקח אני מתקשר ומקליט את האטיס :mrgreen: לצערי לא תוכל לבצע זאת, כי המזג אוויר שיש לך בואטסים הוא באיחור מהמזג אוויר האמיתי, גם שברשת לא תמיד נרצה להפעיל את המסלולים שיש בב"ג במציאות בד"כ עקב תעבורה שיותר גדולה מהמציאות. בדקתי את זה אנחנו מקבילים רק שאנחנו מקבלים בכל שעה ו10 דקות ובמציאות זה בכל שעה וחמישים דקות כך שאנחנו באיחור של 20 דקות זה הכל
Raz_G פורסם מרץ 13, 2008 דיווח פורסם מרץ 13, 2008 מהיום שאני עולה לפקח אני מתקשר ומקליט את האטיס :mrgreen: לצערי לא תוכל לבצע זאת, כי המזג אוויר שיש לך בואטסים הוא באיחור מהמזג אוויר האמיתי, גם שברשת לא תמיד נרצה להפעיל את המסלולים שיש בב"ג במציאות בד"כ עקב תעבורה שיותר גדולה מהמציאות. בדקתי את זה אנחנו מקבילים רק שאנחנו מקבלים בכל שעה ו10 דקות ובמציאות זה בכל שעה וחמישים דקות כך שאנחנו באיחור של 20 דקות זה הכל אצלנו ברשת, להבדיל מרשתות אחרות. נהוג לעבוד על פי נהלים וחוקים מסויימים אליהם יש להיות כפוף.
uvdude פורסם מרץ 14, 2008 דיווח פורסם מרץ 14, 2008 שאלה אחרת כן עולה, הנוסח שלפחות אני אישית מקליט איתו קצת שונה ממה ששמעתי. האם אפשר לשנות ככה שיתאים בדיוק למה שנאמר במציאות? רק מבחינת סדר הדברים ובלי הוספת המידע שלא מעניין של "תפנה בY" וכד'..?
Yarden Antebi פורסם מרץ 14, 2008 דיווח פורסם מרץ 14, 2008 שאלה אחרת כן עולה, הנוסח שלפחות אני אישית מקליט איתו קצת שונה ממה ששמעתי.האם אפשר לשנות ככה שיתאים בדיוק למה שנאמר במציאות? רק מבחינת סדר הדברים ובלי הוספת המידע שלא מעניין של "תפנה בY" וכד'..? כשפיקחתי הרבה שיניתי את הנוסח של האטיס בדיוק לנוסח האמיתי ללא ה MSG בסוף האטיס.
Izik Bakshi פורסם מרץ 14, 2008 דיווח פורסם מרץ 14, 2008 שאלה אחרת כן עולה, הנוסח שלפחות אני אישית מקליט איתו קצת שונה ממה ששמעתי.האם אפשר לשנות ככה שיתאים בדיוק למה שנאמר במציאות? רק מבחינת סדר הדברים ובלי הוספת המידע שלא מעניין של "תפנה בY" וכד'..? אין בעיה לשנות את הסדר אם אתה רוצה, או את המינוח של המילה, הכי חשוב מהכל שיהיה ברור וניתן להבנה, כולל כל מה שדיברנו בהדרכה, מסלולים, סוגי גישות לשדה שפעילות באותו רגע, מזג אוויר וכו'... בכל מצב אני מבקש להקליט בעצמכם אתיס שתקף למצב הנתון ברשת מבחינת מזג אוויר מסלולים וכו'.
DUDU2231 פורסם מרץ 18, 2008 דיווח פורסם מרץ 18, 2008 תודה רבה! חח נראה לי כולכם פה סתם כותבים תודה,זה בכלל לא עובד. רור שזה עובד יא מצחיק כשהאישה מדברת תלחץ על המקש 1 ואז היא תתחיל באטיס :?