Eyal Seminar פורסם מרץ 22, 2008 דיווח פורסם מרץ 22, 2008 ברק, גם אצלי וגם אצל אביחי המטוס לא קולט את המשדר של ILS 36L.
Michael R פורסם מרץ 22, 2008 דיווח פורסם מרץ 22, 2008 האירוע התחיל, יש סיכוי למגדל חיפה הרצליה או משהו כזה?
Matan Solomon פורסם מרץ 22, 2008 דיווח פורסם מרץ 22, 2008 האירוע התחיל, יש סיכוי למגדל חיפה הרצליה או משהו כזה? יש תל אביב מעבר לזה לא חושב שיהיו עוד מגדלים שהם לא ב"ג
zmatan פורסם מרץ 22, 2008 דיווח פורסם מרץ 22, 2008 למי שלא שם לב האירוע החל והפקחים איך לומר....משתעמים אתה צריכים לראות מה הם כותבים בשורת טקסט... קדימה בואו לעורר אותם כדי שלא יספיקו לראות בכלל את המקלדת! מחכים לכם! :wink:
Avichai Koor פורסם מרץ 22, 2008 דיווח פורסם מרץ 22, 2008 למי שלא שם לב האירוע החל והפקחים איך לומר....משתעמים אתה צריכים לראות מה הם כותבים בשורת טקסט...קדימה בואו לעורר אותם כדי שלא יספיקו לראות בכלל את המקלדת! מחכים לכם! :wink: מסכים המראתי עכשיו מב"ג מה אני אגיד לכם יותר יבש ממדבר...ליכלכתם חברים!
Shachar Hzkelevich פורסם מרץ 22, 2008 דיווח פורסם מרץ 22, 2008 לצערי המחשב שלי החליט שלא בא לו לנחות באיסטנבול.... :cry: THY1187 R.I.P איפשהו מעל טורקיה כל הכבוד למתן וברק אחלה של אירוע!
shlomo פורסם מרץ 22, 2008 דיווח פורסם מרץ 22, 2008 אמנם בינתיים אני לא יוצא את גבולות המדינה, ומסתפק בטיסות פנימיות CVFR, אבל גם כך היה יופי של ארוע! יופי של פיקוח מקצועי ורציף. תודה למתן מיכאלי, שגיא ינאי, מתן סולומון וניסים שובל. תודה גם למארגנים, יישר כוח! שבוע טוב,
Zeev Bucki פורסם מרץ 22, 2008 דיווח פורסם מרץ 22, 2008 הגעתי באירוע מאיסטנבול והיו פקחים בכל העמדות בבן גוריון אבל טייסים מעטים בלבד והרבה יותר טייסים זרים מישראלים. אז כל הכבוד למארגנים ולפיקוח אבל איפוא הטייסים... בוקי זאב:4X-MJB
avigm פורסם מרץ 22, 2008 דיווח פורסם מרץ 22, 2008 איפה הטייסים? בוקי, כמעט ניכנסת בי עם ה 747 שלך מעל סולין היה נהדר!! תודה לכולם!
zmatan פורסם מרץ 22, 2008 דיווח פורסם מרץ 22, 2008 טוב אז התחיל חלש...אפילו חלש מאוד ונגמר בוא נגיד שטוב שנגמר (3 שעות מהטורקים הם טו מאצ'... :roll: ) תודה רבה לכל מי שפקד בנוכחות שלו ונתראה באירועים הבאים... יש למה לחכות... כמו שאומרים,Stay Tuned
E.Z פורסם מרץ 22, 2008 דיווח פורסם מרץ 22, 2008 ארוע נעולה תודה לכל הפקחים בארץ וגם לטורקים- אני טס לאיסטנבול לא מעט יחסית והפיקוח שלהם תמיד ברמה גבוהה לצערי לא צילמתי בסוף כיוון שהייתי צריך לבצע איזה בדיקה על המערכת.
Yarden Ben-Dor פורסם מרץ 22, 2008 דיווח פורסם מרץ 22, 2008 אירוע יוצא מן הכלל! כן ירבו! למרות שעליתי לטוס רק אחרי 22:00, המון זמן לא טסתי באירוע, והיה כיף באמת לחזור לשגרה של טיסות. היה לי התענוג. תודה לכל מי שאירגן וכל מי שלקח חלק באירוע הזה..
Matan Solomon פורסם מרץ 22, 2008 דיווח פורסם מרץ 22, 2008 התחיל חלש - נגמר טוב + היה נחמד סה"כ מקווה שבאירועים הבאים הטייסים יראו יותר נוכחות... ושלא תעיזו לבוא עם תירוצים שזה בגלל האירוע השני שהיה, או בגלל שהיעד לא משהו לא יודע מה
Niv Malin פורסם מרץ 23, 2008 דיווח פורסם מרץ 23, 2008 לצערי לא יכולתי לקחת חלק באירוע הנ"ל אם זה בפיקוח או בטיסה... אני בטוח שהאירוע היה מוצלח ומהנה לכולם! ישר כוח למארגנים, ונשתמע באירועים הבאים.
Barak פורסם מרץ 25, 2008 מחבר דיווח פורסם מרץ 25, 2008 ערב טוב לכולם, סיכום קצרצר לאירוע, דבר ראשון אבל הפקחים: 1. ת"א - מתן מיכאלי 2. גישה - שגיא ינאי ורן בן-שמואל 3. מגדל - מתן סולומון 4. קרקע - ניסים שובל 5. דליברי - בר לוי אני חושב שהאירוע היה מוצלח מכל הבחינות, רק מאוכזב קצת מכמות הטיסות הקטנה. תירוצים ששמעתי פה ושם כמו "איסטנבול שדה משעמם" וכו' לא כ"כ מתקבל אבל להכריח אני לא יכול והאמת שגם לא רוצה. אני מציע גם שאת יעד האירוע הבא אולי נשים לבחירה בידי חברי החטיבה בשיטה הדמוקרטית ונראה לאן זה מביא אותנו. תמונה אחת שצילמתי באיסטנבול, לצידי ירדן בן-דור ושמוליק לין האגדיים : מקווה לראות נוכחות גדולה יותר בפעמים הבאות, המשך שבוע טוב !