עבור לתוכן
AsafSaar

יצא AES 1.95 הכולל את בן גוריון

Recommended Posts

פורסם

תודה רבה! מיד מתקין!

מה זאת אומרת ללא פרסומות או עם 2 קרדיטים?

אם אני רוכש בחינם אז זה ללא פרסומות, ואם אני רוכש את בן גוריון עם 2 קרדיטים אני מקבל את הפרסומות?

זאת הכוונה?

פורסם
תודה רבה! מיד מתקין!

מה זאת אומרת ללא פרסומות או עם 2 קרדיטים?

אם אני רוכש בחינם אז זה ללא פרסומות, ואם אני רוכש את בן גוריון עם 2 קרדיטים אני מקבל את הפרסומות?

זאת הכוונה?

עכשיו טענתי את זה, מדהים ביותר!!!

הספונסר מוד ללא פרסומות!!!

פורסם
עובד מעולה!!!

תודה לירדן ודוד...על כל המאמצים שעשו!!

בהחלט שווה!

התכוונת בטח לדוד וירדן. באמת כל הכבוד, תודה דוד על השיחרור של עבודה שלך לטובת השדרוג לקהילה. תודה לירדן על ארגון המהלך והסיוע בבטא.

קהילה מובילה או לא ? :wink:

פורסם
עובד מעולה!!!

תודה לירדן ודוד...על כל המאמצים שעשו!!

בהחלט שווה!

התכוונת בטח לדוד וירדן. באמת כל הכבוד, תודה דוד על השיחרור של עבודה שלך לטובת השדרוג לקהילה. תודה לירדן על ארגון המהלך והסיוע בבטא.

קהילה מובילה או לא ? :wink:

צודק:)

פורסם

שיהיה לכולם במזל טוב! שמחתי לעזור לאורך כל הדרך!

אני חייב את תודתי בעיקר לדוד, לליאור, ולצוות החטיבה שנרתמו מאחורי הקלעים בכל הארגון הקדחתני הזה, כל יום עשרות הודעות לאנשים מסויימים על איך מתקדם הפרוייקט, וכו'.

עכשיו אפשר לקצור את הפירות. תהנו מהדבר הזה בארצינו! ואנשאללה שאוליבר יחליט לעשות גם AES באילת! עוד סינרי שלא יזיק לו את השירותים האלה..

וברק.. מה עם רובניימי? מתי טסים? :D

פורסם

אני רק רוצה להודות לירדן..

הבחור לקח פרוייקט לידיו, חתר למגע ושאף למצוינות בדברים הקטנים ביותר כדי שכל אחד ואחד מאיתנו יזכה לקבל את הטוב ביותר.

בצבא אומרים על כך "ממני תראו וכן תעשו".

המשך ערב טוב !

פורסם

רבותיי

עיקר התודות לירדן שלא הירפה ושיחק לי חזק על המצפון עד שפיניתי זמן, אתם חייבים להבין !עברתי דירה אחרי 30 שנה המעבר קצת הסתבך גרנו במשך כשלושה חודשים ממש בתוך "אתר בניה"= שיפוץ יסודי. גם העבודה שלי מיתבצעת מהבית כך שבכל התקופה לא ניתן היה לעבוד נורמלי, אבק נוראי ורעש. בגמר השיפוץ לקחתי את המחשב לניקוי עם כמות האבק שיצאה ממנו ניתן היה למלא שק קנווס גדול, מפליא שהוא החזיק מעמד.

כל אותה תקופה זכרתי את הבקשה של ירדן, לבסוף "הישתחרר" לי מעט זמן והעברתי את החומר לאוליבר.

וכמובן לא נישכח את ליאור שאחראי על האנימציה המעולה

תהנו

דוד רוזנפלד

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...