עבור לתוכן
Barak

משאל - תאריך לחד"ב

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

לפניכם מס' אופציות לביצוע חד"ב בחודש וקצת הקרובים, אתם מוזמנים להצביע.

במידה ויש בעיות קונקרטיות עם תאריכים מסויימים אתם מוזמנים לרשום גם.

1. אפריל 25-26.

2. מאי 2-3.

3. מאי 9-10.

תודה מראש לכולם !

פורסם

אנשים הפעם אין חשש לגבי ביטול חד"ב בגלל חוסר מקום- יש מקום וודאי!

חשוב לנו לדעת את התאריך שיהיה נוח לכולם.

יאללה להצביע

פורסם
אפשר הסבר למה זה חד"ב :?:

חדר בקרה

חברי החטיבה בראשותו של המטורף מכולם אמיר פז

הולכים לאיזה בניין מתנחלים לו על הנשמה מורידים לו קירות עושים רידקורציה

מקימים רשת של מלא מחשבים ועושים חדר בקרה :]

וכוללללם מפקחים רק משם, 24 שעות ביממה נוןסטופ גם בשעה הכי מוזרה בלילה (בעצם זה כבר לא מוזר מאז החד"ב הראשון).

פורסם

אני מצטרף לדעה שכדאי גם לקיים איזהשהו אירוע לטייסים, לא בהכרח REAL OPS, אבל שטייסים גם ירגישו שיש למה לטוס ושלא יהיה חד"ב מלא בפקחים משועממים

פורסם
אפשר עוד טיפה מידע?

אני עם ידע כמו שלי יוכל לעזור?

אני סימנתי אפריל למרות שאני לא יודע

מעט הרחבה, שיגיע הזמן אתה תדע יותר.

חדר בקרה זה קיבוץ של כמה אנשי חטיבה למשך כמה ימים (לרוב חמישי-שבת) במהלכו משתלטים על מקום מסוים, מביאים לשם רשת, הרבה מחשבים, מקרן, ועוד הרבה טובים, ומקימים עמדות פיקוח לכל הארץ, ובמהלך כל הימים האלו מפקחים על כל הארץ דרך המקום הזה 24 שעות ביממה, כמו כן ניתן להתקשר לשם להגיש מרשה מראש, ועוד הרבה דברים טובים, זה על רגל אחת.

פורסם

ברור שה25.4-26.4, חופשת פסח.

אם לא יצא בתאריך הזה, אז אני מעדיף את האופצייה של ה2-3 במאי, כי התאריך השלישי הוא ערב המתכונת שלי במתמטיקה אז ברור שלא אוכל להשתתף...

פורסם
אפשר עוד טיפה מידע?

אני עם ידע כמו שלי יוכל לעזור?

אני סימנתי אפריל למרות שאני לא יודע

מעט הרחבה, שיגיע הזמן אתה תדע יותר.

חדר בקרה זה קיבוץ של כמה אנשי חטיבה למשך כמה ימים (לרוב חמישי-שבת) במהלכו משתלטים על מקום מסוים, מביאים לשם רשת, הרבה מחשבים, מקרן, ועוד הרבה טובים, ומקימים עמדות פיקוח לכל הארץ, ובמהלך כל הימים האלו מפקחים על כל הארץ דרך המקום הזה 24 שעות ביממה, כמו כן ניתן להתקשר לשם להגיש מרשה מראש, ועוד הרבה דברים טובים, זה על רגל אחת.

האם גם אנשים שהם לא פקחים יכולים לבוא ולבקר שם? להתרשם?

אני בעד 24.4-25.5 - חופשת פסח

פורסם

אני גם בעד פסח... אבל יש אנשים שנוסעים לחו"ל. אולי כדי לעשות סקר מי נוסע לחול בתאריכים אלו.

פורסם
אם יהיה ניתן להזיז למועד לא בשבת לשומרי השבת יהיה מעולה.

איתי שישי שבת זה חתך הכי גדול של האנשים שיוכלו להשתתף מה גם שהארוע הוא לא רק על השבת עצמה כמו שאתה מכיר השעות עדיין לא נקבעו אבל זה לא החד"ב הראשון שלך.

למי ששומר את השבת יש הרבה שעות אייכות עד כניסת השבת בשישי בערב ובמוצ"ש עד סוף הארוע.

פורסם

התייחסות קטנה למי שרצה REAL OPS.

ההכנות סביב כזה חד"ב בכל השכבות הן לא פשוטות להכין REAL OPS גוזל לא מעט משאבים של זמן שאין לנו לכן לא נוכל לדאוג גם ל REAL OPS.

לעומת זאת החברות הווירטואליות שקיימות ביכולות לקחת על עצמן את הפרוייקט הזה והצוות כבר ידאג לחבר את זה נהלית לחד"ב- מה שכבר יהיה לא מסובך מאשר להקים את כל הפרוייקט

.

פורסם

אני דווקא בעד הצמדת חד"ב ליום העצמאות ה-60 של מדינתנו וגם הצבעתי ככה (09-10 למאי).

תחשבו על האפקט של אירוע כזה כלפי חוץ ועל השירות הצנוע שהחטיבה יכולה (ומסוגלת)

להציע לאורחים המגיעים מחו"ל בהקשר ליום העצמאות שלנו, אפילו אם זה נשמע לכם "ציוני" מידיי........ 8)

פורסם
התייחסות קטנה למי שרצה REAL OPS.

ההכנות סביב כזה חד"ב בכל השכבות הן לא פשוטות להכין REAL OPS גוזל לא מעט משאבים של זמן שאין לנו לכן לא נוכל לדאוג גם ל REAL OPS.

לעומת זאת החברות הווירטואליות שקיימות ביכולות לקחת על עצמן את הפרוייקט הזה והצוות כבר ידאג לחבר את זה נהלית לחד"ב- מה שכבר יהיה לא מסובך מאשר להקים את כל הפרוייקט

.

אני דווקא חושב שכדאי לפתוח מרכז תאום בנוסף לחד"ב אם יהיה REAL OPS.

החברות הגדולות, קדימה!!!

אם מישהו יהיה מוכן להסביר לי איך בונים מערכת כזו אני אשמח

להשקיע מזמני ולבנות.

פורסם

טוב די הבנתי...

מאיפה נביא ציוד והכל?

אני ממליץ לעשות באמצע שבוע בחופש פסח...לא בסופ"ש כי יש שומרי שבת ולא יהיה כיף למי ששומר שבת להפסיד אירוע כזה...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...