Barak פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 שלום לכולם, לפניכם מס' אופציות לביצוע חד"ב בחודש וקצת הקרובים, אתם מוזמנים להצביע. במידה ויש בעיות קונקרטיות עם תאריכים מסויימים אתם מוזמנים לרשום גם. 1. אפריל 25-26. 2. מאי 2-3. 3. מאי 9-10. תודה מראש לכולם !
E.Z פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 אנשים הפעם אין חשש לגבי ביטול חד"ב בגלל חוסר מקום- יש מקום וודאי! חשוב לנו לדעת את התאריך שיהיה נוח לכולם. יאללה להצביע
Or Netzer פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 אפשר הסבר למה זה חד"ב :?: חדר בקרה חברי החטיבה בראשותו של המטורף מכולם אמיר פז הולכים לאיזה בניין מתנחלים לו על הנשמה מורידים לו קירות עושים רידקורציה מקימים רשת של מלא מחשבים ועושים חדר בקרה :] וכוללללם מפקחים רק משם, 24 שעות ביממה נוןסטופ גם בשעה הכי מוזרה בלילה (בעצם זה כבר לא מוזר מאז החד"ב הראשון).
Eyal Seminar פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 חברה מציע לעשות את זה על חופשת פסח. לי אישית מתאימים כל התאריכים עד ל22.4. הצעה קטנה, לשלב את חד"ב עם REAL OPS. אני מתגעגע לOPS הקודם :mrgreen: אלמוג?
Nisim Shoval פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 אני שמתי את מאי אבל עקרונית אני גמיש. מעדיף את אחרי פסח....
bar levy פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 *עריכה*: לא משנה אני יהיה בבית לא מפריע לי התאריך
uvdude פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 אני מצטרף לדעה שכדאי גם לקיים איזהשהו אירוע לטייסים, לא בהכרח REAL OPS, אבל שטייסים גם ירגישו שיש למה לטוס ושלא יהיה חד"ב מלא בפקחים משועממים
Shireto Shahar פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 בול חשבתי על זה.. אני זוכר שבדיון של הREAL OPS הציעו לשלב פעם הבאה עם חד"ב. הרבה עבודה כמובן, אבל זה יצא מדהים. אני בעד לשלב פה REAL OPS.
FlightHut פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 אפשר עוד טיפה מידע? אני עם ידע כמו שלי יוכל לעזור? אני סימנתי אפריל למרות שאני לא יודע
Matan Solomon פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 אפשר עוד טיפה מידע?אני עם ידע כמו שלי יוכל לעזור? אני סימנתי אפריל למרות שאני לא יודע מעט הרחבה, שיגיע הזמן אתה תדע יותר. חדר בקרה זה קיבוץ של כמה אנשי חטיבה למשך כמה ימים (לרוב חמישי-שבת) במהלכו משתלטים על מקום מסוים, מביאים לשם רשת, הרבה מחשבים, מקרן, ועוד הרבה טובים, ומקימים עמדות פיקוח לכל הארץ, ובמהלך כל הימים האלו מפקחים על כל הארץ דרך המקום הזה 24 שעות ביממה, כמו כן ניתן להתקשר לשם להגיש מרשה מראש, ועוד הרבה דברים טובים, זה על רגל אחת.
Ben Cohen פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 ברור שה25.4-26.4, חופשת פסח. אם לא יצא בתאריך הזה, אז אני מעדיף את האופצייה של ה2-3 במאי, כי התאריך השלישי הוא ערב המתכונת שלי במתמטיקה אז ברור שלא אוכל להשתתף...
noamkn פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 אפשר עוד טיפה מידע?אני עם ידע כמו שלי יוכל לעזור? אני סימנתי אפריל למרות שאני לא יודע מעט הרחבה, שיגיע הזמן אתה תדע יותר. חדר בקרה זה קיבוץ של כמה אנשי חטיבה למשך כמה ימים (לרוב חמישי-שבת) במהלכו משתלטים על מקום מסוים, מביאים לשם רשת, הרבה מחשבים, מקרן, ועוד הרבה טובים, ומקימים עמדות פיקוח לכל הארץ, ובמהלך כל הימים האלו מפקחים על כל הארץ דרך המקום הזה 24 שעות ביממה, כמו כן ניתן להתקשר לשם להגיש מרשה מראש, ועוד הרבה דברים טובים, זה על רגל אחת. האם גם אנשים שהם לא פקחים יכולים לבוא ולבקר שם? להתרשם? אני בעד 24.4-25.5 - חופשת פסח
Yoni פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 אני גם בעד פסח... אבל יש אנשים שנוסעים לחו"ל. אולי כדי לעשות סקר מי נוסע לחול בתאריכים אלו.
Asaf Brietbard פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 חבר'ה, הצלחתם להלביש את שלושת התאריך בדיוק על 3 מבחנים (ביום ראשון/שני). איזה באסה... :roll:
Shachar Hzkelevich פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 לא בשני למאי כי יש לי יום הולדת כל תאריך אחד מבורך
Itay Zecharia פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 אם יהיה ניתן להזיז למועד לא בשבת לשומרי השבת יהיה מעולה.
E.Z פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 אם יהיה ניתן להזיז למועד לא בשבת לשומרי השבת יהיה מעולה. איתי שישי שבת זה חתך הכי גדול של האנשים שיוכלו להשתתף מה גם שהארוע הוא לא רק על השבת עצמה כמו שאתה מכיר השעות עדיין לא נקבעו אבל זה לא החד"ב הראשון שלך. למי ששומר את השבת יש הרבה שעות אייכות עד כניסת השבת בשישי בערב ובמוצ"ש עד סוף הארוע.
E.Z פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 התייחסות קטנה למי שרצה REAL OPS. ההכנות סביב כזה חד"ב בכל השכבות הן לא פשוטות להכין REAL OPS גוזל לא מעט משאבים של זמן שאין לנו לכן לא נוכל לדאוג גם ל REAL OPS. לעומת זאת החברות הווירטואליות שקיימות ביכולות לקחת על עצמן את הפרוייקט הזה והצוות כבר ידאג לחבר את זה נהלית לחד"ב- מה שכבר יהיה לא מסובך מאשר להקים את כל הפרוייקט .
AaronDagan פורסם מרץ 31, 2008 דיווח פורסם מרץ 31, 2008 אני דווקא בעד הצמדת חד"ב ליום העצמאות ה-60 של מדינתנו וגם הצבעתי ככה (09-10 למאי). תחשבו על האפקט של אירוע כזה כלפי חוץ ועל השירות הצנוע שהחטיבה יכולה (ומסוגלת) להציע לאורחים המגיעים מחו"ל בהקשר ליום העצמאות שלנו, אפילו אם זה נשמע לכם "ציוני" מידיי........
AsafSaar פורסם מרץ 31, 2008 דיווח פורסם מרץ 31, 2008 התייחסות קטנה למי שרצה REAL OPS.ההכנות סביב כזה חד"ב בכל השכבות הן לא פשוטות להכין REAL OPS גוזל לא מעט משאבים של זמן שאין לנו לכן לא נוכל לדאוג גם ל REAL OPS. לעומת זאת החברות הווירטואליות שקיימות ביכולות לקחת על עצמן את הפרוייקט הזה והצוות כבר ידאג לחבר את זה נהלית לחד"ב- מה שכבר יהיה לא מסובך מאשר להקים את כל הפרוייקט . אני דווקא חושב שכדאי לפתוח מרכז תאום בנוסף לחד"ב אם יהיה REAL OPS. החברות הגדולות, קדימה!!! אם מישהו יהיה מוכן להסביר לי איך בונים מערכת כזו אני אשמח להשקיע מזמני ולבנות.
FlightHut פורסם מרץ 31, 2008 דיווח פורסם מרץ 31, 2008 טוב די הבנתי... מאיפה נביא ציוד והכל? אני ממליץ לעשות באמצע שבוע בחופש פסח...לא בסופ"ש כי יש שומרי שבת ולא יהיה כיף למי ששומר שבת להפסיד אירוע כזה...