nimig פורסם מאי 8, 2004 דיווח פורסם מאי 8, 2004 אז התחברתי לSERVINFO והם כולם היו שם חיכו לי שאני אתן את הקריאה הזו "לרנקה קליספרה 4X-CGW" מאותו הרגע זה התחיל ושום דבר לא היה יכול לעצור את זה שוב אני יושב עם מול המחשב עם יד שמאל על היוק יד ימין על המצערת ועם הרגליים מסיע את הססנה 210 לכיוון עמדת המתנה 22 בלרנקה ... החניה מפוצצת מטוסים בעלי רישום ישראלי ואני מתיישר להמראה ... היד דוחפת את המצערת והוא רץ, האנדרנלין שזרם בריצת ההמראה היה חזק כמו זה של טיסה אמיתית... מאותו רגע ההניתוק שאני נמצא בBOSIS 1B זה רק אני והמטוס... עולם שלם בתוך מחשב PC... מעבר התדרים והלחץ על הערוצים האיץ את תחושת המציאות.. גובה שיוט FL130 מעלי חולפים לכל כיוון הכבדים וכל מי שבאיזו מקבל ממני ברכת שלום במסר פרטי. מתחילים להנמיך ועובים לבקרה ת"א, על הערוץ נשמע הקול המוכר של איציק... מנמיכים 1500 לבת גלים ועוברים לערוץ חיפה שאדי בקול ניניוח כרגיל מכניס אותי לעם הרוח ל34 אחרי עוד חבר מוכר , לבון , שמבצע הקפות בחיפה- אגב מי שלא יודע לבון צריך להתאמן בהקפות כי בקרוב הוא יתחיל לעשות אותם גם במציאות (אופססססס , חשפתי משהו...), נכנס לפנייל, נזהר על הבתי זיקוק, ונגיעה על 34 כמו שרשום בספר, אני בחניה ולבון מוסר לי כי חבר נוסף ,דורון עתיק או בשמו השני מר מגדל, פתח עמדה בשדה דב אז למה לא לקפוץ ולהגיד לו שלום... אז המראנו... שוב הריצה מכניסה אותך לתחושה... ואני בתוך המסך דייקרט לבת-גלים ומשם על הנתיב... בדרך אני רואה שדורון נעלם.. בטח ברח כי ראה שלבון ואני מגיעים והוא יודע שאני הולך לעשות לו בלאגן (איזה תרגול נחיתה ללא מנוע או איזה תקלת קשר וכו..) לא נורא דורון... הרי אתה יודע שאם לא בFS אני יעשה לך שם בלאגן במציאות... ממני לא בורחים אז מהקנטרי לעם הרוח ל03 ושוב כמו בספר פניה הדוקה מתואמת עם דוושה ואני כבר נוגע ומפנה ... ברכת לילה טוב מאיציק (בקר עם כבוד) והטיסה הגיע לה לסיומה. מדהים, תודה לכולם , למארגנים לפקחים ולטייסים ....ודורון לי ולך יש עוד חשבון פתוח נמרוד גרשוני
Levon Melik פורסם מאי 8, 2004 דיווח פורסם מאי 8, 2004 מי זה ,יזהר נוי ??? תיאור יפה מאוד כרגיל! יש כמו לקחת ססנה של דרימפליט,לבצע בד"ח ולצאת לניווט בארץ או להקיף ??? כל האימונים האלה עם ססנה תורמים מאוד לטיסה במציאות,אבל כשעושים הכל מציאותי כמובן ומביאים אותך לרמה דיי גבוהה כבר בשיעורים הראשונים! אגב כבר נכנסתי לשלב ההקפות :wink: ובכלל ,מה עם איזה ראלי לתורקיה?
Koobe פורסם מאי 8, 2004 דיווח פורסם מאי 8, 2004 כל מיני בעיות ב-ASRC מנעו ממני לפקח עליך, אל תאיים. :-) בפעם הראשונה שתגיע אלינו לשדה-דב, תמצא את עצמך ממתין 5 דקות בהצטרפות, מתבקש להקטין מהירות בדרך להקפה, נכנס לצלע מת לפחות שלוש פעמים, ונשלח סביב "סתם כי בא לי". רק תבוא. ;-) (ותתקשר לפני, אני רוצה לשבת על הקשר)
Danm פורסם מאי 8, 2004 דיווח פורסם מאי 8, 2004 כל מיני בעיות ב-ASRC מנעו ממני לפקח עליך, אל תאיים. :-)בפעם הראשונה שתגיע אלינו לשדה-דב, תמצא את עצמך ממתין 5 דקות בהצטרפות, מתבקש להקטין מהירות בדרך להקפה, נכנס לצלע מת לפחות שלוש פעמים, ונשלח סביב "סתם כי בא לי". רק תבוא. ;-) (ותתקשר לפני, אני רוצה לשבת על הקשר) עכשיו שאני חושב על זה דורון... אנחנו די שכנים אני גר מול שדה דב (רמת אביב החדשה) אז אולי תבוא תגיד שלום
Izik Bakshi פורסם מאי 8, 2004 דיווח פורסם מאי 8, 2004 כל מיני בעיות ב-ASRC מנעו ממני לפקח עליך, אל תאיים. בפעם הראשונה שתגיע אלינו לשדה-דב, תמצא את עצמך ממתין 5 דקות בהצטרפות, מתבקש להקטין מהירות בדרך להקפה, נכנס לצלע מת לפחות שלוש פעמים, ונשלח סביב "סתם כי בא לי". רק תבוא. (ותתקשר לפני, אני רוצה לשבת על הקשר) דורון עתיק - השליט של שדה דוב
Koobe פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 שליט עדיין לא, אבל קצין מגדל כן. החל מיום חמישי הקרוב בבתי הקולנוע. ;-)
אורח פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 שוב חזרו לז'אנר של סרטי אימה תעופתיים ? (טיסה נעימה 2 למשל)