Or Netzer פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 ביום שישי הקרוב 4.4.08 תתקיים בחינה על שדה דוב, שעה 1700 שעון מקומי ישראל. לצורך הבחינה אני צריך גישה ואם אפשר גם הרצליה (אני לא יכול להשגיח, אם תמצאו משגיח פאנן לכם). בהצלחה לנבחן. :mrgreen:
FlightHut פורסם מרץ 30, 2008 דיווח פורסם מרץ 30, 2008 אני אגיע להקיף נקווה שהטיול השנתי ייגמר ב-2....
Or Netzer פורסם אפריל 3, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2008 הקפצה, מחר 1700 תבואו לעזור לנבחן! בהצלחה. זקוק להרצליה ולגישה, מתנדבים בפרטי. זקוק ל2 טייסי בובה (כאלה שיוכלו לעשות מה שאני יבקש מתי שאני אבקש כדי לבחון את הנבחן טיפה יותר טוב, לפנות בפרטי מעוניינים. )
Or Netzer פורסם אפריל 3, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2008 חסר לי הרצליה ו2 שתולים. ליצור קשר בפרטי.
Or Netzer פורסם אפריל 3, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2008 אני הרצליה כשתצא מהשוק ותקרא את השרשור כמו שצריך תראה שזה מחר ב1700 ולא עכשיו... יום שישי חבר'ס, צ'או מהשוק. :wink:
Elad Levy פורסם אפריל 3, 2008 דיווח פורסם אפריל 3, 2008 אני הרצליה כשתצא מהשוק ותקרא את השרשור כמו שצריך תראה שזה מחר ב1700 ולא עכשיו... יום שישי חבר'ס, צ'או מהשוק. :wink: כן נכנסתי קצת לשוק
Idan Traub פורסם אפריל 3, 2008 דיווח פורסם אפריל 3, 2008 אני יבוא לצפות כי עוד לא הברתי את הסולו הקפות שלי
Opher Ben Peretz פורסם אפריל 3, 2008 דיווח פורסם אפריל 3, 2008 זיו, הגד בבקשה למנהל הקורס שלך, כי המונח בתעופה הוא "לבצע הקפות". "להקיף" מתאים לכל מיני תחומים, בטיסה נעשה בו שימוש למשל להקפת כדור הארץ, ובתעופת חלל- ביצוע מסלול סביב גרם שמים. אני אגיע להקיף נקווה שהטיול השנתי ייגמר ב-2....
Aviran פורסם אפריל 3, 2008 דיווח פורסם אפריל 3, 2008 אני יודע מי הנבחן, ואי לכך שאני חייב לו המון, מבטיח לבוא לקקפות ולניווטים. אל דאגה, אני מביא את שני עוזרי הנאמנים איתי (האלפרנדי וקניספל ), כך שCount us three in. במידה ואני לא אהיה (ויש סיכוי שזה יקרה כי אני צריך להיות אצל דודים בערב), אז אני אשלח את שני עוזרי ועוד מישהו במקומי :mrgreen:
Or Netzer פורסם אפריל 4, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2008 אני יודע מי הנבחן, ואי לכך שאני חייב לו המון, מבטיח לבוא לקקפות ולניווטים.אל דאגה, אני מביא את שני עוזרי הנאמנים איתי (האלפרנדי וקניספל ), כך שCount us three in. במידה ואני לא אהיה (ויש סיכוי שזה יקרה כי אני צריך להיות אצל דודים בערב), אז אני אשלח את שני עוזרי ועוד מישהו במקומי :mrgreen: חליק חפירות פשוט תבואו לטוס. חבר'ס תזכורת, היום 1700. חסר לי הרצליה.
Aviran פורסם אפריל 4, 2008 דיווח פורסם אפריל 4, 2008 אני יודע מי הנבחן, ואי לכך שאני חייב לו המון, מבטיח לבוא לקקפות ולניווטים.אל דאגה, אני מביא את שני עוזרי הנאמנים איתי (האלפרנדי וקניספל ), כך שCount us three in. במידה ואני לא אהיה (ויש סיכוי שזה יקרה כי אני צריך להיות אצל דודים בערב), אז אני אשלח את שני עוזרי ועוד מישהו במקומי :mrgreen: חליק חפירות פשוט תבואו לטוס. חבר'ס תזכורת, היום 1700. חסר לי הרצליה. אוקי, זה היה ממש אבל ממש ממש לא צפוי. אחד שיכור, אחד בכלל לא בבית, וזה שכן בבית וכן פיכח, המחשב שלו השתגע :shock: סורי שלא באנו.
Shireto Shahar פורסם אפריל 4, 2008 דיווח פורסם אפריל 4, 2008 כל הכבוד ניסים פקח למופת. נהנתי לטוס איתך.
Or Netzer פורסם אפריל 4, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2008 תודה למי שבא לטוס היה אחלה תנועה (למרות שיש עוד מקום לשיפור).