עבור לתוכן
Izik Bakshi

האירוע הבא - האש האולמפית

Recommended Posts

פורסם
עומר שלום

אני רוצה להזכיר לך שהפורום לא דן בעיניינים פוליטים :!:

לאלמוג אני חושב שכן...

זה לא עניין פוליטי. יש לנו כאן עניין גיאוגרפי, ובלי שום קשר לדעות הפוליטיות של מיקרוסופט - הם פשוט חוטאים לאמת הקיימת בשטח.

מיקרוסופט נקטו כאן עמדה פוליטית במקום לבנות את הסימולטור באופן נאמן למציאות.

הרי מי שיגיש תכנית טיסה בסוריה למנחת OS0Q וינסה לטוס אליו ייורט ע"י F16 ישראלי...

פורסם
עומר שלום

אני רוצה להזכיר לך שהפורום לא דן בעיניינים פוליטים :!:

לאלמוג אני חושב שכן...

זה לא עניין פוליטי. יש לנו כאן עניין גיאוגרפי, ובלי שום קשר לדעות הפוליטיות של מיקרוסופט - הם פשוט חוטאים לאמת הקיימת בשטח.

מיקרוסופט נקטו כאן עמדה פוליטית במקום לבנות את הסימולטור באופן נאמן למציאות.

הרי מי שיגיש תכנית טיסה בסוריה למנחת OS0Q וינסה לטוס אליו ייורט ע"י F16 ישראלי...

מסכים איתך ב100 אחוז!אתה תראה שגם בASRC ובסרב אינפו מצוירת ישראל ללא הגולן!

פורסם

שלא לדבר על זה שבכלל לא קיימת חטיבה סורית!

וגבולות המרחבים האוויריים בכלל לא נתונים לשיקול פוליטי. הם עוברים איפה שהם עוברים.

אין לסוריה שום יכולת לפקח על מטוסים ברמת הגולן והסמכות שם היא בידי מנהל התעופה הישראלי - נקודה.

אין כאן סוגיה פוליטית בכלל.

פורסם

זה לא קשור למיקרוסופט: זה המצב החוקי של המקומות האלה. מזרח ירושלים ורמת הגולן הם שטחים כבושים בסופו של דבר, וICAO מכירה בהם ככאלה.

לכן הקוד של ירושלים הוא ירדני, והקוד של פיק הוא סורי.זה נכון לגבי כל שטח כבוש בעולם - אפילו צפון קפריסין שכבושה על-ידי התורכים היא עדיין LCEN ולא קידומת תורכית.

בקיצור - בכל מפות התעופה תראו שהשטחים הכבושים לא מופיעים כחלק מהמדינה - זה החוק הבינ"ל ולא מיקרוסופט :?

פורסם

אנחנו מדברים על הסימולטור, אם מיקרוסופט היו נצמדים לחוקיICAO אז ירושלים לא הייתה צריכה להיות LLJR אלה כמו שאמרת OJJR, מה שאני מסיק מכאן שהם החליטו על דעת עצמם.

פורסם

בהצלחה לכולם!

:D

מה המטוס יינחת בישראל [בסימולוטור] עם האש ?

זה לא הגיוני ........ :?

בכל מיקרה הלוואי והאש תעבור ב'מדינה שלנו',ויהיו תמונות!

:lol:

פורסם

חברה אל תשכחו את האירוע הזה , יום שבת.

יובל רשם את הלינק לדף המידע של האירוע בהודעה אחת מעליי , תיכנסו לשם ותרשמו את הטיסה שלכם, כמו כן מי שטס מתבקש לרשום את הטיסה שלו באתר החטיבה גם.

שימו לב שצפוי להיות מרחב אווירי עמוס באזור יוון , לכן תכינו את עצמכם טוב מבחינת דפיות , נהלים וכל מה שמסביב..

מבחינת פיקוח, כל מי שמועניין לפקח יהיה בקשר עם איציק לגבי תיאום ואישור הפיקוח. נא לא לתאם ביניכם בהודעות הפורום.

מאחל לכולם מטס נעים 8)

פורסם

נחנו מתארגנים לפקח בכל ישראל לצורך הובלת האש לכל השדות בארץ. ברק פכט יהיה הטייס שיביא רשמית את האש מיוון לישראל ואנחנו נצא אחריו לכל השדות.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...