Ran Ben Shmuel פורסם אפריל 7, 2008 דיווח פורסם אפריל 7, 2008 חברים, אני ארכז השנה את נושא חולצות החד"ב. כל מי שמעוניין בחולצה, נא לשלוח לי מייל ל vatil10@vatil.org, לציין שם , מידה מבוקשת ומספר טלפון/פלאפון ליצירת קשר. החולצות תמכרנה במחיר עלות שיפורסם בהמשך (בשאיפה להשיג את הכי זול שאפשר).
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 7, 2008 דיווח פורסם אפריל 7, 2008 חברים,אני ארכז השנה את נושא חולצות החד"ב. החולצות תמכרנה במחיר עלות שיפורסם בהמשך (בשאיפה להשיג את הכי זול שאפשר). מגניב תודה רן. מעריך את השאיפה שלך להכי זול שאפשר, ממליץ לוודא גם שהחומר וההדפס לא מתפרקים אחרי 2 כביסות, כי אז יצא שכרנו בהפסד :wink:
Eldar Sella פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 לא שלחתי. תרגום: לא צריך ליידע את כל הפורום אם שלחת או לא, לא מעניין.
ely129 פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 לצערי הרב אני לא אוכל להגיע לחד"ב 2008 ואם זה אומר שלא תהיה לי חולצה אז צר לי אבל כנראה שלא אוכל להגיע... סליחה באמת ניסיתי... שגיא
Aviran פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 שלחתי! בתקווה וגם מי שלא יהיה בחד"ב יוכל לקבל (ראיתי שלא רק מי שבא לחד"ב ביקש, אז הרשתי לעצמי )
Ran Ben Shmuel פורסם אפריל 16, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 16, 2008 שלום לכולם, לצערי כרגע רוב המבקשים הם אנשים שלא הבטיחו את הגעתם לחד"ב. בכל מקרה השנה זה קצת מורכב מכיוון שהחד"ב נופל ישר אחרי חול המועד בו לא כולם עובדים. אני אבדוק את האפשרויות ואעדכן.
Idan Traub פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 אני מאוד מעוניין לקנות חולצה כזאת וגם התאריך די סבבבה אבל איפה בארץ התקיים החד"ב ?
Aviran פורסם אפריל 16, 2008 דיווח פורסם אפריל 16, 2008 שלום לכולם,לצערי כרגע רוב המבקשים הם אנשים שלא הבטיחו את הגעתם לחד"ב. בכל מקרה השנה זה קצת מורכב מכיוון שהחד"ב נופל ישר אחרי חול המועד בו לא כולם עובדים. אני אבדוק את האפשרויות ואעדכן. שמע, אני ברמת העיקרון, אם יצטרכו, הודעתי שאני אעזור לסדר ואולי אוכל גם לתרום את המחשב שלי. הלוואי ואוכל גם להסתכל, אבל לפקח, לא אוכל מכיוון שאיני מוסמך, וברמת העיקרון, גם חצי מהחטיבה הזו לא מוסמכת.. וכשאתה אומר שרוב המבקשים הם כאלו שלא הבטיחו את הגעתם, הם לא עשו זאת כי אין טעם להבטיח הגעה של צופה, כי הוא לא יפקח.... ובלי קשר, נראה לי שכולם יעבדו רגיל בחול המועד, אז אפשר לנסות חנות שתדפיס. השאלה היא, מה הלוגו, איך יראה וכול'. אני מאוד מעוניין לקנות חולצה כזאת וגם התאריך די סבבבה אבל איפה בארץ התקיים החד"ב ? אם מסתכלים טוב על המפה, רואים שכתוב קניון לב רחובות ועוד כמה דברים שמזהים את רחובות, אז ניתן להסיק מכך שמדובר ב-רחובות
Idan Traub פורסם אפריל 17, 2008 דיווח פורסם אפריל 17, 2008 שלום לכולם,לצערי כרגע רוב המבקשים הם אנשים שלא הבטיחו את הגעתם לחד"ב. בכל מקרה השנה זה קצת מורכב מכיוון שהחד"ב נופל ישר אחרי חול המועד בו לא כולם עובדים. אני אבדוק את האפשרויות ואעדכן. שמע, אני ברמת העיקרון, אם יצטרכו, הודעתי שאני אעזור לסדר ואולי אוכל גם לתרום את המחשב שלי. הלוואי ואוכל גם להסתכל, אבל לפקח, לא אוכל מכיוון שאיני מוסמך, וברמת העיקרון, גם חצי מהחטיבה הזו לא מוסמכת.. וכשאתה אומר שרוב המבקשים הם כאלו שלא הבטיחו את הגעתם, הם לא עשו זאת כי אין טעם להבטיח הגעה של צופה, כי הוא לא יפקח.... ובלי קשר, נראה לי שכולם יעבדו רגיל בחול המועד, אז אפשר לנסות חנות שתדפיס. השאלה היא, מה הלוגו, איך יראה וכול'. אני מאוד מעוניין לקנות חולצה כזאת וגם התאריך די סבבבה אבל איפה בארץ התקיים החד"ב ? אם מסתכלים טוב על המפה, רואים שכתוב קניון לב רחובות ועוד כמה דברים שמזהים את רחובות, אז ניתן להסיק מכך שמדובר ב-רחובות סורי לא שמתי לב שהיה רשום קניון רחובות וכן אני יודע שקניון רחובות זה לא באשקלון מן הסתם
ely129 פורסם אפריל 19, 2008 דיווח פורסם אפריל 19, 2008 מצטרף לשאלה... האם ניתן לשלוח בדואר? אני בטוח שעניין העברת הכסף לא כול כך מסובך.. דוגמא: עושים רשימה של מי שמעוניינים... מדפיסים וכותבים מה שם החנות שהדפיסה והם מחייבים ושולחים... לבאי החד"ב לוקחים ערמת חולצות מודפסות לפי המתוכננים להגיע ומחלקים... שגיא
Aviran פורסם אפריל 19, 2008 דיווח פורסם אפריל 19, 2008 מצטרף לשאלה...האם ניתן לשלוח בדואר? אני בטוח שעניין העברת הכסף לא כול כך מסובך.. דוגמא: עושים רשימה של מי שמעוניינים... מדפיסים וכותבים מה שם החנות שהדפיסה והם מחייבים ושולחים... לבאי החד"ב לוקחים ערמת חולצות מודפסות לפי המתוכננים להגיע ומחלקים... שגיא אם החנות תעשה משלוחים בכלל. אני מציע משהו אחר; ללכת לדואר ולשואל כמה יעלה לשלוח את החולצות לכל אחד מהיעדים, ואחר שיהיו המחירים, יודיעו לכם ותוכלו להוסיף את זה למחיר שתשלמו.
ely129 פורסם אפריל 19, 2008 דיווח פורסם אפריל 19, 2008 בקשתם קיבלתם: בעניין שליחה בדואר: המחיר נע לפי משקל לא לפי יעד, וכמובן האם רשום, אקספרס, רגיל, עם אישור קבלה? מחירון: לפי- משקל 1 ק"ג, יחידה אחת...(כול המחירים בשקלים..) רגיל ללא אישור קבלה: 8.05 רשום ללא אישור קבלה: 13.95 רשום עם אישור קבלה: 16.40 אקספרס בין עירוני: 31.70 אקספרס בתוך העיר: 18. אקספרס בתוך האזור: 21. דואר 24: לא נמצאו נתונים... נא לקחת בחשבון שמשקל חולצה לא אמור להיות 1 ק"ג אלא יותר קרוב ל500 גרם... (תלןי בסוג החולצה... נ.ב- לא ידוע לי מה עלות החולצה שיש להוסיף... שגיא
Aviran פורסם אפריל 21, 2008 דיווח פורסם אפריל 21, 2008 בקשתם קיבלתם:בעניין שליחה בדואר: המחיר נע לפי משקל לא לפי יעד, וכמובן האם רשום, אקספרס, רגיל, עם אישור קבלה? מחירון: לפי- משקל 1 ק"ג, יחידה אחת...(כול המחירים בשקלים..) רגיל ללא אישור קבלה: 8.05 רשום ללא אישור קבלה: 13.95 רשום עם אישור קבלה: 16.40 אקספרס בין עירוני: 31.70 אקספרס בתוך העיר: 18. אקספרס בתוך האזור: 21. דואר 24: לא נמצאו נתונים... נא לקחת בחשבון שמשקל חולצה לא אמור להיות 1 ק"ג אלא יותר קרוב ל500 גרם... (תלןי בסוג החולצה... נ.ב- לא ידוע לי מה עלות החולצה שיש להוסיף... שגיא לדעתי, נלך על אפשרות הדואר.