Levon Melik פורסם ספטמבר 25, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2003 שלום לכולם ושנה טובה עם הרבה טיסות! אני אוסף פטצ'ים של טייסות ותעופה אזרחית ,היום יש לי כ- פטצ'ים באוסף. אם יש פה עוד אספנים ,אשמח להיתחלף! אם יש למישהו פטצ'ים שהוא לא צריך ,תחשבו עלי. :wink:
oz פורסם ספטמבר 26, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2003 מאיפה אתה משיג את הפאצ'ים שלך? לי יש איזה חמישה פאצ'ים שמישהו קנה לי במוזאון חיל האוויר ואני ימשח להחליף איתך דבר איתי באי סי קי מסנגר icq-153787319 MSN- oz_F15eagle@hotmail.co.il email- ozav@bezeqint.net
Levon Melik פורסם ספטמבר 26, 2003 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 26, 2003 זה התחיל כשהתגייסתי לח"א והפץ' של הטייסת שלי היה הראשון באוסף,מאז עברו קצת יותר מ-4שנים והגעתי לכמות שיש לי עכשיו. השגתי אותם מבסיסים אחרים בחיל,אנשים הביוא לי מחו"ל וממשיכים להביא.באוסף שלי אין פץ' אחד קנוי,כי כל היופי זה להשיג ולהתחלף עם אחרים,אומנם זה לוקח שנים. בכל מקרה יש לי כמה זוגיים שאשמח להחליף. שנה טובה!
oz פורסם ספטמבר 27, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2003 זה התחיל כשהתגייסתי לח"א והפץ' של הטייסת שלי היה הראשון באוסף,מאז עברו קצת יותר מ-4שנים והגעתי לכמות שיש לי עכשיו. השגתי אותם מבסיסים אחרים בחיל,אנשים הביוא לי מחו"ל וממשיכים להביא.באוסף שלי אין פץ' אחד קנוי,כי כל היופי זה להשיג ולהתחלף עם אחרים,אומנם זה לוקח שנים.בכל מקרה יש לי כמה זוגיים שאשמח להחליף. שנה טובה! אתה קורא בטאון חיל האוויר היתה שם כתבה על אחד מהחיל לא זוכר בידיוק עם הוא טייס שיש לו מעל ל1000 פאצים משהו כזה ואני מחכה שתיצור איתי קשר שנוכל להחליף
Levon Melik פורסם ספטמבר 27, 2003 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2003 קראתי עליו,דיברתי איתו. אגב כשאני מנסה לרשום את ה-MSN שלך ולהוסיף לרשימה ,זה יוצא שגוי ואני יכול רק לשלוח לך הודעה .
oz פורסם ספטמבר 27, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2003 כן זה לפעמים קורה לא יודע למה אז תביא לי את הMSN שלך