Arie Halperin פורסם ספטמבר 25, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2003 לכל החברים שנה טובה!!! בהזדמנות זו אני רוצה לציין שאמנם אני פעיל בסימולטור כבר 20 שנה!!! עוד מימי הקומודור 64 (הצעירים לא יבינו) אבל השנה האחרונה !!!בזכות החטיבה הישראלית למדתי המון!!!!!יותר מכל השנים קדם סתם הטסתי אבל עכשיו בזכותכם אני יודע יותר ומקצועי יותר ועוד לומד כל יום דברים חדשים ותודה בעיקר לאיציק הגדול שעוזר ללא הפסקה גם לאנטולי ולאמיר ואילן ושמוליק גם ולחברים שטסים אתנו שהכרתי ואני מאד מעריך שעוזרים לי הרבה לבון הגדול - ברק עם הקול של המדינה- יוסי הטייס באמת!! - קובי מIA והאחרים שאני רואה ולומד מהם הרבה מצטער שלא הייתי בארוע של מיקרוסופט מקווה שנפגש פעם אחרת ושוב תודה לכולכם אריה הלפרין
Barak פורסם ספטמבר 25, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2003 שלום, איי אריה אריה אריה.... קודם כל תודה על המחמאה "הקול של המדינה"... אני רוצה בהזמדנות זאת למי שלא יודע, אני התחלתי ללמוד אצל אריה נהיגה למרות המרחק הלא קטן לפני כחודשיים וחצי, ולפני שבוע וחצי עברתי טסט ראשון.. היינו עושים 6 שעורים בשבוע, כלומר 3 כפולים !! לפני כמה חודשים רציתי לצאת לדלמאן ומילאתי תוכנית טיסה בעודי מחובר ראיתי מישהו לידי מתחבר וממלא את אותה התוכנית טיסה אממ בחור אחד אריה הלפרין היה שמו נדמה לי :wink: , שאלתי אותו מי הוא וכו' לקחתי את המסנג'ר שלו ודברים זזו אחרי כשבועיים כבר היינו מתראים 3 פעמים בשבוע... אריה מורה מספר אחד בארץ רבותיי !!!!!! שנה טובה לכולם, הרבה ארועים, הרבה טיסות, הרבה פקחים והרבה מטוסים !!!!!! ברק
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 25, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2003 שנה טובה ומתוקה אריה... אני שמח שיכולתי לעזור במה שעזרתי...וכרגיל אשמח לתת עזרה בעתיד...
Levon Melik פורסם ספטמבר 26, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2003 שלום אריה ושנה טובה! אתה יודע שאני תמיד מוכן לעזור! :wink: