avigm פורסם אפריל 25, 2008 דיווח פורסם אפריל 25, 2008 בהצלחה לכולם! AFQ יבוא להעזר בשירותים שלכם אחה"צ ביי!
Yarden Antebi פורסם אפריל 25, 2008 דיווח פורסם אפריל 25, 2008 שאלה, בגלל שאני מגיע מחר שזה שבת, תהיה לי חניה באיזור?
AsafSaar פורסם אפריל 25, 2008 דיווח פורסם אפריל 25, 2008 חברים, היה שם מעולה, כל הכבוד לכם!!! החטיבה מס' 1 בואטסים כבר אמרנו? :mrgreen: תודה לאיציק, ולאמיר על העזרה, ותודה לאלעד על הבית!! מי יתן ויהיו עוד אירועים כאלו!! כל הכבוד! ישר כוח!!
Ben Bezalel פורסם אפריל 25, 2008 דיווח פורסם אפריל 25, 2008 חברים, היה שם מעולה, כל הכבוד לכם!!!החטיבה מס' 1 בואטסים כבר אמרנו? :mrgreen: תודה לאיציק, ולאמיר על העזרה, ותודה לאלעד על הבית!! מי יתן ויהיו עוד אירועים כאלו!! כל הכבוד! ישר כוח!! הלו..עוד לא עברנו רבע אירוע... תחזור לטוס..
Shireto Shahar פורסם אפריל 25, 2008 דיווח פורסם אפריל 25, 2008 שמעו זה פשוט לא נורמלי מה שהולך שם פשוט כיף חייםם חזרתי הביתה עכשיו, אני יקווה שאני יגרור את אבא שלי מחר עוד פעם אני יעלה דליברי אם יהיה פנוי. אני מעלה תמונות עכשיו
אורח פורסם אפריל 25, 2008 דיווח פורסם אפריל 25, 2008 ואי אין לכם מושג כמה נהנהתי ,מזל שלקחתי עוד כמה משמרות
אורח פורסם אפריל 25, 2008 דיווח פורסם אפריל 25, 2008 תעשו טובה לאנושות וזרקו את ה voice2 של VATSAG לפח. חרא של שרת, טיסה לאילת עד שהגעתי ל 26 סבלתם ממספר רב של ניתוקים, איכות קול בתחת. אחרי המראה גישה נעלם ללא שוב, מזל שלפחות ת"א היה על שרת אחר. איכות קול גבוהה ללא קיטועים. יש שרת חדש, שרת ספרדי, תשתמשו בו, הוא ריק ועם פינג מצויין. תודה לכל הפקחים העושים על המלאכה, מצטרף אליכם ב 2200 , AIZ056
TDK פורסם אפריל 25, 2008 דיווח פורסם אפריל 25, 2008 תודה רבה על הפיקוח , נחתתי עכשיו בבן גוריות ELY396 . לצערי לא יכולתי להגיע לפקח כי חליתי , ושוב תודה רבה כל הכבוד לכל הפקחים . נפגש בטיסה של מחר . סתיו
Izik Bakshi פורסם אפריל 25, 2008 דיווח פורסם אפריל 25, 2008 תעשו טובה לאנושות וזרקו את ה voice2 של VATSAG לפח.חרא של שרת, טיסה לאילת עד שהגעתי ל 26 סבלתם ממספר רב של ניתוקים, איכות קול בתחת. אחרי המראה גישה נעלם ללא שוב, מזל שלפחות ת"א היה על שרת אחר. איכות קול גבוהה ללא קיטועים. יש שרת חדש, שרת ספרדי, תשתמשו בו, הוא ריק ועם פינג מצויין. תודה לכל הפקחים העושים על המלאכה, מצטרף אליכם ב 2200 , AIZ056 הקיטועים על גישה נבעו כתוצאה מזה שהעמדה עבדה עם אינטרנט אלחוטי שלא סיפק את הסחורה, לאחר כמה נסיונות כושלים עברנו לכבל רשת, והנה זה פלא העמדה שמישה! במהלך כל האירוע עבדנו עם השרת הקולי המדובר, אני חייב לציין שכמעט ולא נתקלתי בבעיות קול, בכל זאת נבדוק.
אורח פורסם אפריל 25, 2008 דיווח פורסם אפריל 25, 2008 תעשו טובה לאנושות וזרקו את ה voice2 של VATSAG לפח.חרא של שרת, טיסה לאילת עד שהגעתי ל 26 סבלתם ממספר רב של ניתוקים, איכות קול בתחת. אחרי המראה גישה נעלם ללא שוב, מזל שלפחות ת"א היה על שרת אחר. איכות קול גבוהה ללא קיטועים. יש שרת חדש, שרת ספרדי, תשתמשו בו, הוא ריק ועם פינג מצויין. תודה לכל הפקחים העושים על המלאכה, מצטרף אליכם ב 2200 , AIZ056 הקיטועים על גישה נבעו כתוצאה מזה שהעמדה עבדה עם אינטרנט אלחוטי שלא סיפק את הסחורה, לאחר כמה נסיונות כושלים עברנו לכבל רשת, והנה זה פלא העמדה שמישה! במהלך כל האירוע עבדנו עם השרת הקולי המדובר, אני חייב לציין שכמעט ולא נתקלתי בבעיות קול, בכל זאת נבדוק. היתי על הערוץ של אנטולי בערך מ 16:15 עד כמעט 17:00 שם עברתי אליך. לפחות 5 פעמים הערוץ הקולי נותק, כשהוא לא נותק קיבלתי את אנטולי בגמגומים. כמעט כל מטוס שהיה על הערוץ ביקש לחזור על ההוראות, כי הן נשמעו מקוטעות. אותך שמעתי יחסית טוב עד שהתנתקת. מגדל היתי בערך 30 שניות ללא בעיות. גישה רק ב LORIM הצלחתי להוציא מילה לכיוון שלו ואז התמוטת סופית. ת"א היחידי ששמעתי מצויין פרט להד ומיקרופון כניראה לא להיט, שגרם לאי הבנה של הפקח. בנגיע חטפתי ניתוק מהשרת עם הודעה מוזרה על Unautorized clinet ... אבל זה לא קשור. יאללה עוד שעה אצלכם (במידה והפיקאפ לא יאחר).
Elad Zeierman פורסם אפריל 25, 2008 דיווח פורסם אפריל 25, 2008 המחשב של אנטולי היה מחובר מלכתחילה עם כבל רשת בגלל בעיית USB מחשב אחר גרם לניתוקים מוזרים במכ"ם אחרי החלפת אלחוט לכבל נפתר- הנושא יבדק במהלך המשמרת לילה. נסיעה טובה :mrgreen:
אורח פורסם אפריל 25, 2008 דיווח פורסם אפריל 25, 2008 היתה אחלה של משמרת תודה לאלעד על ההקרבה ותודה לברק ולשאר העושים במלאכה של הקמה וניהול החדר. כל הכבוד על הביצוע :mrgreen: לילה טוב ומקווה שמחר אספיק להכניס איזה לג חביב במרחב. מ M ו R לילה טוב.
Amit Doron פורסם אפריל 26, 2008 דיווח פורסם אפריל 26, 2008 הייתי שם ,חזרתי לא מזמן היה מזה כיף,אני מתחיל לערוך את הסרט.
Omer Efrat פורסם אפריל 26, 2008 דיווח פורסם אפריל 26, 2008 הגעתי אחרי הצהריים ביום שישי עם אוהד. היה כיף לראות את כולם אחרי כל כך הרבה זמן.. וממש היה כיף הפיקוח על המגדל אחרי אחרי שנים של קרקע.. למרות שלא יצא לפקח הרבה בגלל כל הבעיות הטכניות.. בכל מקרה תודה רבה לאמיר שהשגיח עלי והסביר על המרחב!
Yarden Antebi פורסם אפריל 26, 2008 דיווח פורסם אפריל 26, 2008 שמעו היה חד"ב מטורף היה נחמד לבוא ולהשתתף בחד"ב ראשון =] לא יכול לחכות להבא.
Avichai Koor פורסם אפריל 26, 2008 דיווח פורסם אפריל 26, 2008 אירוע מדהים אני מסיר את הכובע.... לצערי לא טסתי באירוע עקב אחיות ושבת...לא נורא פעם הבאה.... שבוע טוב!!!
Shlomlux2 פורסם אפריל 26, 2008 דיווח פורסם אפריל 26, 2008 מ-י-ה-מ-ם ללא ספק הנאה צרופה, מקצועיות והרבה הרבה פיקוח. פיקוח מלא (לא רק בארץ )+פריימים רצים+מחשב פרטי=טיסות מקצועיות וכיפיות. אז תודה לכל המארגנים, תודה לכל הפקחים... וכל הכבוד לצה"ל :wink:
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 26, 2008 דיווח פורסם אפריל 26, 2008 תודה רבה לכולם על אירוע מוצלח ביותר. מאד נהנתי משני לגים שטסתי (יציאה לונציה וכניסה מסנטוריני) ומביקור משפחתי אחד ביום שישי בערב. אמנם הסמכה על ת"א היא לא קיבלה מאיציק, אבל בנוסף להיכרות שלה עם הצוות המדהים היה לה בהחלט מה להגיד על קרקע מערב ועל המגדל. בתמונה היא מעבירה ביקורת על ניהול העניינים שם: להתראות בשמחות
Ilan Nemirovski פורסם אפריל 26, 2008 דיווח פורסם אפריל 26, 2008 באמת היה מדהים כול הזמן שהייתי בחד"ב רק גבר לי החשק לטוס אפרופו טיסות חזרתי מאתונה והמראתי לברטיסלבה ולא נחתתי כי לא הרגשתי טוב לקראת הנמכה,טוב אמשיך,היה נחמד לראות את כול הזרים האלה שולטים לנו במרחב,אהבתי את סידור של העמדות את המגדל הוירטואלי,אחלה עבודה עשיתם כול הכבוד ונקווה לעוד הרבה כאלה אירועים. טוב,תודה על האירוח הקצרצר שלי בחד"ב [כ-20 דק']. היה כיף לפתוח ככה את השבוע אז שיהיה לכולכם שבוע נעים! :wink:
Ran Ben Shmuel פורסם אפריל 26, 2008 דיווח פורסם אפריל 26, 2008 תודה לכל מי שהגיע. את הסיכום המפורט אני כבר אכתוב מחר כשאני לא אהיה מת מעייפות
Shlomlux2 פורסם אפריל 26, 2008 דיווח פורסם אפריל 26, 2008 תודה לכל מי שהגיע.את הסיכום המפורט אני כבר אכתוב מחר כשאני לא אהיה מת מעייפות תודה שהיה שווה להשאר ער בשביל הנחיתה המגניבה שלי תודה :mrgreen:
Tomer Haim פורסם אפריל 26, 2008 דיווח פורסם אפריל 26, 2008 תודה רבה לכולם, תודה לכל אלו שעשו את מלאכת הקודש ובראשם ברק שפרפר על מנת שארוע כזה מושקע יצליח, אמיר שהגיע במיוחד מקנדה כדי להמשיך בשושלת ארועים מרהיבה ואלעד שתרם את ביתו ועכשיו הוא צריך לרצות את חברה שלו במשך שנה :mrgreen: איציק שהשקיע בהתארגנות וכמובן כל הפקחים/בקרים האיכותיים שאיישו עמדות גם באמצע הלילה. ארוע מדהים שמציג שוב את VATIL כאחת החטיבות הטובות באירופה בזכותכם כמובן
Boeing744 פורסם אפריל 27, 2008 דיווח פורסם אפריל 27, 2008 היה פשוט טיררררוף ררררוף ררררררוף דלוק לוק לוק לוק. היה אירוע מוצלח לדעתי + עוד דיעה של כמה אנשים שאני קורא פה. נקווה לעוד הרבה אירועים שכאלה. שבוע טוב לכולם.
אורח פורסם אפריל 27, 2008 דיווח פורסם אפריל 27, 2008 תודה לכל מי שהגיע.את הסיכום המפורט אני כבר אכתוב מחר כשאני לא אהיה מת מעייפות תודה שהיה שווה להשאר ער בשביל הנחיתה המגניבה שלי תודה :mrgreen: אתה מתבלבל ברן בבקשה :wink:
AaronDagan פורסם אפריל 27, 2008 דיווח פורסם אפריל 27, 2008 כמה מילים שלי: כמו בכל פעם שמסתיים אירוע חטיבתי, אני שמח מאד להיווכח שקהל היעד מתרחב, ומספר החברים שלוקחים חלק פעיל גדל מידיי אירוע. זו הרי המטרה המוצהרת של VATIL : להביא את בשורת הטיסה הוירטואלית (ולאחר מכן הטיסה בעולם האמיתי) לדור הצעיר, בתקווה ושאיפה שהתמקצעות וירטואלית תורמת להרבה תחומים בחיינו האמיתיים......והמבין יבין ויסיק את מסקנותיו. אישית, לצערי חלקי באירוע היה מצומצם - בעיקר עקב מגבלה טכנית בסימולטור (באשמתי כמובן) שחסמה לי את נתב"ג, וכל פעם שניסיתי להתייצב שם - המחשב זרק אותי החוצה. בסופו של יום פתרתי את העניין בשיטת האלימינציה....חוצמזה, עקב התחייבויות משפחתיות נאלצתי לצפות מרחוק (דרך הסרווינפו...) מה קורה בנתב"ג. היה מעניין !!! תודות וברכות כבר נאמרו למעלה והרבה אין מה להוסיף, אז בכל זאת: תודה מיוחדת לאמיר, אלעד וברק שללא תרומתם האישית כל זה היה לשווא. ולכל החברים שלקחו חלק במשמרות וביניהן ואלה שתעדו את המתרחש בצורה זו או אחרת למען ההיסטוריה - ספרו לכל מי שעדיין לא התנסה.... להשמע באירועים הבאים.