עבור לתוכן
Amir Paz

חדר בקרה- סיכום.

Recommended Posts

פורסם

ערב טוב,

סיכום קצר לאירוע ברמה גבוהה.

הקמה ותכנון של אירוע רצוף של מעל 30 שעות ועוד ללא הפסקות זו משימה לא פשוטה בכלל, המצריכה ראיה מרחבית שנוגעת בהכל מציוד דרך כוח אדם ועד לפרסום האירוע.

אני חושב שבסופו של היום האירוע הזה היה מוצלח מאוד, הן מבחינת כמות טייסים והן מבחינת כמות פקחים שזהו בעצם המדד להצלחת אירוע בכלל.

אין ספק שבמשך היומיים האלו הרווחנו לא מעט גרופים חדשים לב"ג וגם זו משימה מרכזית בביצוע אירוע בסדר גודל כזה.

כמובן שיש המון דברים טובים ויפים ולעומת זאת דברים קצת פחות ובשביל זה יש צוות שיעשה את החושבים מבחינתו ויפיק לקחים לחד"ב הבא.

טקס חלוקת תעודות לחיילים מצטיינים. ;)

דבר ראשון ולפני הכל ח"ח לכל אותם פקחים שהטריחו עצמם והגיעו לחד"ב, נתנו מזמנם ומיכולתם ותרמו יותר מכולם לאירוע הזה להצליח ולהציב את החטיבה שלנו שוב בשורה הראשונה בכל העולם בכל מה שקשור לאירועים ולרמת הפיקוח.

אז תודה רבה לשגיא ינאי, שמוליק לין, ערן לויצקי, ירדן ענתבי, רן פינקלס, ניב מלין, אלעד לוי, שחר שירטו, איתי זכריה, אביב קרבל, בר לוי, אוהד שלו, עומר אפרת, מיקי ליפ, אורן טרנר, רז גורפינקל, יובל אדם ויהב ברזילי.

מעריך אתכם אחד אחד מאוד על הרמה, הנתינה והמקצועיות !

כמה תודות נוספות שחשובות לי מאוד :

ירדן בן דור - איש הבאנר, שפיץ בכל מה שקשור להכל. עזרת המון בחד"ב וגם לא בחד"ב, פשוט ישר כוח !

אלמוג עטר - יותר מ-30 שעות הוא בילה בחד"ב הזה ולדעתי גם פיקח הכי הרבה. לרגל הסמכתך לת"א בנוסף לעובדה שאתה טייס מעולה מגיע לך הרבה כבוד - אז קבל אותו ישירות ממני.

אמיר פז - הגיע מטורונטו אחרי המון זמן ומצא לנכון להשקיע לא מעט שעות ואפילו ימים בלהקים את החד"ב הזה בפעם המי יודע מה ואף בהצלחה. מנהל חד"ב בחסד !

איציק בקשי - על היותך איציק בקשי.

אלעד זיירמן - הקריב בית והרבה שעות בהרכבה, פירוק, פיקוח ועוד ועוד. עושה טוב בלב לראות שעדיין יש אנשים שמחזיקים את החטיבה הזאת בכוח על 2 רגליים לא משנה מה בכל המובנים.

מתן מיכאלי - על כל העזרה שלך בהכנה, פיקוח וכל מה שקשור בעבודה השוטפת שלנו. למרות השנה העמוסה מאוד אתה מוצא את הזמן, אז קבל הרבה כבוד !

ערן רגנשטרייף, אביב גלעדי, יונתן פרלמוטר, עומרי סודרי - על הציוד, פיקוח וכל העזרה שלכם תודה תודה !

רב"ש - ה-MVP של האירוע מבחינתי. זה מדהים איך העבודה שלנו כל הזמן משיקה, אם זה ב-OPS ואם זה הפעם. מה שאהבתי אצלך זה באמת שאתה חותר כל הזמן למגע ומחפש לעזור ולעשות.

עזרת לנו המון ועזוב את הפיקוח, בכל מה שהיה מסביב אתה גדול ואני אישית מעריך אותך מאוד !

עוד תודה גדולה גדולה לכל ספקי הציוד - ברוכי שפיגל, אהרון דגן, אנטולי קראס, אלעד לוי, אביב גלעדי, ערן רגנשטרייף, אבי גלעד, אלעד זיירמן, אמיר פז, איציק בקשי, עומרי סודרי, רן פינקלס ושמוליק לין.

שוב פעם עשינו כולנו ביחד אירוע מדהים ברמה עולמית וכל מי שנגע איכשהו בחד"ב (פקחים, טייסים, צופים, ספקי ציוד, צוות החטיבה וחברי החטיבה) עשה המון אז כל הכבוד !

ברוח יום העצמאות המתקרב - לתפארת מדינת ישראל ! :lol:

המשך יום טוב !! (עד לאירוע הבא, והוא קרוב מאוד כבר)

פורסם

קצת מימני

היה לי הכבוד לארח בפעם השלישית את החד"ב כרגיל מקצוענות לשמה כיאה לחטיבה שעושה דברים ולא רק מדברת או זורקת כותרות באוויר.

בראש ובראשונה אני מודה למיטלי שלי שתמכה בחד"ב הזה למרות ההלם קרב שהיא נכנסה אליו אחרי שהגיעו כל החוליגנים עם המוניטורים והמקלדות בחמישי בערב, אמיר וברק עם הלוגיסטיקה וכל השאר שהוזכרו.

אחרי שהחזרתי את כל הבית לקדמותו היה מדהים לחשו מה היה כמה שעות לפני.

תוצאות התנועה מדברות בעד עצמן !

להתראות בשנה הבאה (איפה שזה לא יהיה).

פורסם
קצת מימני

היה לי הכבוד לארח בפעם השלישית את החד"ב כרגיל מקצוענות לשמה כיאה לחטיבה שעושה דברים ולא רק מדברת או זורקת כותרות באוויר.

בראש ובראשונה אני מודה למיטלי שלי שתמכה בחד"ב הזה למרות ההלם קרב שהיא נכנסה אליו אחרי שהגיעו כל החוליגנים עם המוניטורים והמקלדות בחמישי בערב, אמיר וברק עם הלוגיסטיקה וכל השאר שהוזכרו.

אחרי שהחזרתי את כל הבית לקדמותו היה מדהים לחשו מה היה כמה שעות לפני.

תוצאות התנועה מדברות בעד עצמן !

מי מזמין :lol::lol:

פורסם

משפ' ואטיל היקרה,כל הכבוד מגיע לכולכם על פרויקט חדר הבקרה,אתמול לקראת צהריים חזרתי מרומא לאחר לילה ללא שינה,מס' ימים לא הייתי מחובר "לאינפוזית ואטיל" זה היה קשה ועוד לא לטוס בחגיגת חדר הבקרה.לאחר כל מה שאני רואה כאן בתגובות החברים אני רוצה להדליק משואה זו לתפארת משפ' "ואטיל".

פורסם
קצת מימני

כוסאומו בחינות. חבל שלא באתי. :P

פורסם

חד"ב שביעי שלי זה מתחיל להראות כמו ששטוס...

היה מצויין, סטייל נקודתי :lol: חד"ב קצר יחסית (שישי שבת) אבל עומס מכובד בהחלט.

משנה לשנה אני מכיר עוד ועוד אנשים ומדהים כמה שקהילת הפקחים גדלה...

אפילו את קרבל פגשתי :lol:

תודת גרעין: ברק אלעד ואיציק על מה שנקרא - תפעול ראשוני של העסק..

ושאר התודות לכם המקימים שלא ציינתי כי היו רבים ולפקחים שטרחו להגיע.

נתראה בחד"ב הבא.

פורסם
חד"ב שביעי שלי זה מתחיל להראות כמו ששטוס...

היה מצויין, סטייל נקודתי :lol: חד"ב קצר יחסית (שישי שבת) אבל עומס מכובד בהחלט.

משנה לשנה אני מכיר עוד ועוד אנשים ומדהים כמה שקהילת הפקחים גדלה...

אפילו את קרבל פגשתי :lol:

תודת גרעין: ברק אלעד ואיציק על מה שנקרא - תפעול ראשוני של העסק..

ושאר התודות לכם המקימים שלא ציינתי כי היו רבים ולפקחים שטרחו להגיע.

נתראה בחד"ב הבא.

אמיר,

למרות שלא נפגשנו אני רואה את תרומתך בכל מקום ומאד מעריך אותה ואותך.

אחד היעדים שברק הציב לעצמו כשנכנס לתפקיד היה ללמוד ממך את כל מה שנדרש כדי לתפעל חדר בקרה ברמה הגבוהה ביותר הקיימת כיום בואטסים, זאת שאתה מביא אתך.

אני מבין שעשיתם עבודה מצויינת ביחד, ואני מקווה שהיעד של ברק הושג :wink:

תודה רבה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...