עבור לתוכן
Yarden Ben-Dor

ההחלטה הסופית בנוגע לחבילת ה737ng

Recommended Posts

פורסם

ערב טוב לכולם,

כפי שאני רואה זאת, המצב יצא כאן מכלל שליטה, ולכך לא רציתי ולא התכוונתי.

הכוונה שלי להעלות את זה לאתר אל על וירטואל באה מכוונות טובות, ולא מאיזה רוע לב.

אתם מכירים אותי, שאני מעלה כל צביעה שלי כי אני רוצה שכמה שיותר יהנו ממנה.

ההחלטה שלי באה בעקבות המצב שנוצר כאן בימים האחרונים.

לצערי אתם לא הבנתם אותי נכון במה שהתכוונתי, ואיני רוצה לעורר כאן מתחים ביני או בין אל על וירטואל לאחרים.

ההחלטה שלי לא באה מאל על וירטואל והיא החלטה אישית מצפונית שלי ואל על וירטואל אינם קשורים להחלטה למרות שאני משמש כאחראי הצי של החברה.

אך אני רוצה להגדיש שאין להחלטה זו קשר בין איתמר, ברק ואלמוג, אז בקשר לההלעאה אלינו לאתר או לאבסים אני לא בטוח בקשר לזה.

אני מצטער אם גרמתי כאן לפגיעה באנשים-אבל המטרה המקורית של פעולה זו לא התכוונה לגרום למצב הכמעט אנארכי כמו שניתן לראות שקרה כאן לאחרונה.

על פי החלטת אל על וירטואל, היא תישאר סגורה, ובגלל רצוני לאפשר לאחרים להוריד אותה, גרמה לי לשנות את החלטתי.

ההחלטה הסופית היא כן לאפשר לציבור להוריד את חבילה זו מאתרי אבסים ופלייטסים.

החבילה תועלה בימים הקרובים.

אני שוב מצטער על מה שנגרם כאן, הכוונות לא היו לגרום למצב הזה-ועל כן אני לוקח אחריות מלאה למה שקרה כאן.

אני מקווה שתמשיכו להנות מכל מה שאני עושה בשבילכם, ותמשיכו לאהוב לטוס עם המטוסים שאתם אוהבים כפי שאני אהבתי לצבוע אותו.

ירדן

פורסם

אני אישית מקווה שכל המתח בין כולנו שנוצר לאחרונה יתפוגג, כי לא לזה רציתי שזה יגיע.. אז כל מה שנאמר כאן, בבקשה לשכוח מזה, כי כמו שנאמר מקודם, אנחנו קבוצה עם אינטרסים משותפים של אהבה לתעופה ולפלייט סימולטור, ואסור לתת למתח להתשלט עלינו. וזאת סיבה עיקרת שגרמה לי להגיע להחלטה הזאת

פורסם

ירדן,

תודה רבה על ההחלטה הנבונה ביותר (לדעתי)...

אני ממש שמח שזה הסתיים בזה....

אני ממש שמח שזה הסתיים בצורה הזאת ושסוף סוף כולם כמו תמיד יוכלו ליהנות מהמטוסים שלך...

בהצלחה בהכל... ומקווה שלא לקחת קשה מידי את כל התגובות ואת כל הסיפור הזה....

אבל זה מה שמקבלים מפירסום של דבר שלא אמורים לפרסם בפורום...

אני חושב שעשית בשכל בכל מקרה...

פורסם

למרות שעדיין אין לי את התוסף,

אני פשוט חייב להגיד שאני ממש מעריך אותך ואת עבודתך והחלטתך ואני מודה לך באמת מכל הלב...

תודה וכל הכבוד :!:

=D> =D> =D> =D>

פורסם

שלום ירדן,

כל הכבוד לך קודם כל לפי דעתי עשית את ההחלטה הנכונה

ודבר שלי כל עוד זה צביעה שלך אתה יכול לעשות איתה מה שאתה רוצה, עם ברצונך לתת אותה רק לחברה שלך אתה יכול, כל עוד זה שלך לפי דעתי אתה צריך לעשות מה שאתה חושב.

בכל מקרה אני ממש שמח שזה נגמר בטוב

יום טוב,

שיר

פורסם

ירדן,

כל הכבוד על ההחלטה.

אני בהחלט חושב שכדאי לך ליישם את אחת ההצעות של שאדי אם חשוב לכם (לך) לקשור את הצביעה לאל על.

תודה על כל הצביעות הנפלאות!

פורסם

בהזדמנות זו אני גם בא להודיע לכולם, שאני מתחיל בפרוייקט 767 של אל על V2. יענו כבר צבעתי אחת, אבל עכשיו אני יצבע מחדש חבילה שלמה של כל הצי עם יותר מיומנות ומקצועיות, כמו כן זה יכלול את 4X-EAJ.. זה ייקח כמה זמן לצבוע את זה כי תשתית הMASTERS הישנה של פוסקיי קצת קשה לעבודה אך לא נורא.. ואל תדאגו זה יהיה לכולם!!!!!!

חוצמזה-עוד הפתעה קטנה.. היום ב737-700 הקיים הEKD שתיקנתי אותו ושתיכננתי לשים אותו בחבילה, עשיתי גם את EKE. אז יהיה לנו את כל צי ה737 של אל על.

שה767 יהיו מוכנים יהיה לנו את כללללללללללללללללללללללללללל צי אל על בידינו מוכן וצבוע בצורה כמו שצריך..

אז אני מקווה תוך שבועיים לסיים את ה767

פורסם

אני לא יודע אם הם יוציאו מודל של 767 חדש.. אבל זה מה שיש בנתיים.. או IFDG או פוסקיי ופוסקיי עדיף משניהם.. אולי נחכה ונראה מה ל767PIC2 יש להציע לנו?

פורסם
אני לא יודע אם הם יוציאו מודל של 767 חדש.. אבל זה מה שיש בנתיים.. או IFDG או פוסקיי ופוסקיי עדיף משניהם.. אולי נחכה ונראה מה ל767PIC2 יש להציע לנו?

לדעתי IFDG עדיפים מבחינת 767 אבל כדאי שמישהו שטס הרבה במטוס הזה יגיד ...

ואני אישית חושב שPIC בעדיפות שנייה במידה ופוסקי או IFDG טובים ....

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...