Izik Bakshi פורסם מאי 14, 2008 דיווח פורסם מאי 14, 2008 אהלן חברים, בשם צוות החטיבה אני שמח להזמין אתכם למפגש ויום פעילות בשדה תעופה הרצלייה ביום שישי ה- 23/05/07. במהלך היום יהיו מספר פעילויות לבאים כגון: 1. הרצאה מפי ברוכי שפיגל שירצה על מטאורולוגיה ונושאי מזג אוויר בסימולטור. 2. הרצאה מפי נציג אגודת התעופה, שיסביר ויציג את פעילויות האגודה. כמו כן תהיה אפשרות להרשם כ"ידיד האגודה" ולהשתתף באירועים תעופתיים שונים בעתיד. 3. ביקור במגדל הרצלייה לפי קבוצות. 4. תהיה אפשרות של טיסות - התארגנות במקום. לו"ז אירוע 09:00 עד 09:30 התכנסות במוקאפ של שיר גל 09:30 עד 10:15 הרצאה של ברוכי שפיגל על מטרואולגיה ומזג אויר בסימולטור 10:15 עד 10:30 הפסקה 10:30 עד 11:00 הרצאה מפי משה אקלר, סגן נשיא אגודת התעופה על האגודה והפעילות שלה. 11:00 עד 12:00 ביקור במגדל בקבוצות 12:00 עד 13:00 זמן נוסף לטיסות למי שלא הספיק בבוקר, ומפגש חברתי במוקאפ למי שנשאר שם. הערות חשובות 1) מספר המקומות במוקאפ הוא מוגבל, לכן לצערנו יתכן מצב ולא כולם יוכלו להיות באותו זמן בהרצאה, ולכן באותו זמן יהיו במגדל בביקור, או בטיסות (מי שנרשם), לא עלה בידינו לארגן אולם יותר גדול. 2) אנו מזכירים לכם שהנהלת השדה אישרה לנו לקיים את האירוע בתנאי שכל המשתתפים תמיד יהיו מרוכזים במקום אחד שהוא המוקאפ של שיר גל, בבקשה עזרו לנו לשמור על בסדר בנושא. 3) אנו זקוקים למספר מתנדבים שבסוף האירוע יעזרו לנו לסדר את המוקאפ של שיר גל ולהחזיר אותו כפי שקיבלנו. טיסות חלו כמה שינויים בנושא, כל נושא הטיסות יעבור לאחריות גורם אחר, ככל הנראה תחת אגודת התעופה, או שתהיה התארגנות במקום עם הטייסים. מודגש כי הצוות כרגע מסיר את האחריות למחיר שננקב, אך אנו מאמינים שהוא לא ישתנה. לידיעתכם ואחריותכם (הטסים במטוסים). מזון באחריות כל אחד מהבאים להביא עימו אוכל ושתיה. ישנם מכונות לשתיה קרה ברחבי השדה. בטיחות ובטחון בהגעה לשדה יש להציג ת"ז (למי שמעל 16) ודרכון (למי שמתחת ל 16). לא תותר כניסה ללא אחד מהם, כך ע"פ נהלי השדה. *כל אחד ואחד מכם מייצג את החטיבה שלנו, אני מבקש, התנהגות למופת. אנחנו מקבלים מקום להתארח בו, אז בבקשה להתנהג בהתאם. *אבקש להישמע לכללי הבטיחות בשדה ולהימנע מכניסה לשטח האווירי אם אתם לא עולים לטיסה, מטוס מונע זה מכונה מסוכנת, בבקשה לגלות אחריות אישית ולא להתקרב. *כל אחד המעוניין לטוס יצטרך לעבור דרך סלקטור כמו בכל טיסה ביום-יום, ע"פ נהלי השדה. דרכי הגעה אשמח שמי שמכיר קווי אוטובוס לאזור ירשום אותם כאן לטובת שאר החברים, ניתן גם לברר עצמאית באתר אגד/דן. הרשמה ההרשמה נסגרה - מייל מפורט ישלח ביום רביעי בבוקר. בהזדמנות זו, תודה רבה לדני מנוסיס שיזם ועבד רבות מאחורי הקלעים עבור יום זה. התנצלותי על הפרסום הקצת מאוחר, לא תמיד הכל עובד לפי התכנון... :wink: נשמח לענות על עוד שאלות, חג שמח, ותעשו חיים
bar levy פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 לצערי לא אוכל להגיע אני בים המלח מה-22 עד ה-25 לא נורא פעם הבאה
Moshe Bensal פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 אאאוווו סוף סוף, מזמן לא היה כזה מפגש בהרצליה עם טיסות, אני מגיע בשמחה ובתקווה לפגוש את כל החברה החדשים שנוספו מאז המפגש האחרון. אז להתראות ושיהיה בהצלחה ובהנאה.
Avichai Koor פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 מעולה! כל הכבודעל היזומה....אני אגיע ומקווה לראות את כולם!
Aviran פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 יכול להיות שאגיע, לא בטוח. צריך לראות מה נסגר עם האוטו. וטיסות? נשמע כיף לאללה, אבל צריך לחשוב על זה! כל הכבוד שנרתמת איתן! מלך! אין עליך! :mrgreen:
AsafSaar פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 נרשמתי!!!!! תודה על האירגון!!! אתם מ-ל-כ-י-ם [ודני הוא הראשי שם, מנסיון קודם בכנסים שהוא מארגן זה יוצא מעל ומעבר!!!!]
תומר עינבר פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 יש מישהו שמצטרף לאירוע וגר בנשר או בסביבה? (צבי?).
Idan Traub פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 שלום עוד לא נרשמתי רק יש שלי שאלה אני פה עם הטופס של ההרשמה ואני עוד לא בן 16 אז מה לרשום בתעודת זהות? ואם מישהו רוצה אני נדמה לי בא אולי עם אבא שלי ואולי אח שלי אז יש לנו מקום פנוי ברכב אז מי שעל כביש 4 בין צומת קדימה דרומה לכיוון רעננה שיצור איתי קשר אם צריך :mrgreen:
Yarden Antebi פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 שלום עוד לא נרשמתי רק יש שלי שאלה אני פה עם הטופס של ההרשמה ואני עוד לא בן 16 אז מה לרשום בתעודת זהות? ואם מישהו רוצה אני נדמה לי בא אולי עם אבא שלי ואולי אח שלי אז יש לנו מקום פנוי ברכב אז מי שעל כביש 4 בין צומת קדימה דרומה לכיוון רעננה שיצור איתי קשר אם צריך :mrgreen: מה לרשום בתעודת זהות? את מספר הזהות שלך :?
Izik Bakshi פורסם מאי 15, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 15, 2008 אפשר לצרף מישהו שלא חבר ב VATIL ? כמובן, רק שירשם גם בבקשה...
Raz_G פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 שלום עוד לא נרשמתי רק יש שלי שאלה אני פה עם הטופס של ההרשמה ואני עוד לא בן 16 אז מה לרשום בתעודת זהות? ואם מישהו רוצה אני נדמה לי בא אולי עם אבא שלי ואולי אח שלי אז יש לנו מקום פנוי ברכב אז מי שעל כביש 4 בין צומת קדימה דרומה לכיוון רעננה שיצור איתי קשר אם צריך :mrgreen: מה לרשום בתעודת זהות? את מספר הזהות שלך :? חיבור קצר בן 10 פסקאות המסביר מי זכאי לת.ז. בישראל. כל הכבוד למארגנים!
AsafSaar פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 יש ביתספר אז אני לא אוכל להגיע שיהיה בהצלחה,ותהנו! קרבל, לפי מה שזכור לי לא לומדים באותו יום. או שזה אתם כי שבתתם. בכל מקרה אני הבנתי שאין באותו יום.
Almog Atar פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 יש ביתספר אז אני לא אוכל להגיע שיהיה בהצלחה,ותהנו! קרבל, לפי מה שזכור לי לא לומדים באותו יום. או שזה אתם כי שבתתם. בכל מקרה אני הבנתי שאין באותו יום. אני מקווה שבמה שאני הולך להגיד נסגור את הדיון הזה ונתמקד בדיון של המפגש המורה שלי למתמטיקה היא מספר שתיים באירגון המורים, שאלנו אותה על היום הזה והיא אמרה של"ג בעומר זה לא יום של החזר שביתה. ז"א שלא לומדים באותו יום. הבית ספר שלי כנראה לא הפנים את זה ובכל זאת מתכנן לקיים לימודים ביום שישי (לא רק לימודים אלא מתכונת). הוא עדיין לא סגור על עצמו. אבל בעיקרון היום הזה אמור להיות יום חופש....
AsafSaar פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 אצלנו רוב המורים הם מהסתדדרות. ככה שהכל מסודר! אשמח לראותכם בכנס! שיהיה בהצלחה!
אורח פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 יום שישי זה היום שעושים בו את המדורות בערב אם אני לא טועה, כל שנה מאז שנולדתי ואני זקן בעיר חולון מתקיימים לימודים בבוקר של ערב ל"ג בעומר. אני מניח שבשאר הערים זה ככה , כי זה לא יום של החזרת שביתה.
Almog Atar פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 יום שישי זה היום שעושים בו את המדורות בערב אם אני לא טועה, כל שנה מאז שנולדתי ואני זקן בעיר חולון מתקיימים לימודים בבוקר של ערב ל"ג בעומר.אני מניח שבשאר הערים זה ככה , כי זה לא יום של החזרת שביתה. טיפה היגיון , מדורות=אש וכפי שידוע לי בשבת לא מדליקים אש . ל"ג בעומר הוקדם ליום חמישי בערב מהסיבה שאסור להדליק אש בשבת, ערב ל"ג בעומר זה חמישי ובו, כרגיל, יש לימודים. יום שישי אמור להיות חופש....
AsafSaar פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 יום שישי זה היום שעושים בו את המדורות בערב אם אני לא טועה, כל שנה מאז שנולדתי ואני זקן בעיר חולון מתקיימים לימודים בבוקר של ערב ל"ג בעומר.אני מניח שבשאר הערים זה ככה , כי זה לא יום של החזרת שביתה. טיפה היגיון , מדורות=אש וכפי שזכור לי בשבת לא מדליקים אש . ל"ג בעומר הוקדם ליום חמישי בערב מהסיבה שאסור להדליק אש בשבת, ערב ל"ג בעומר זה חמישי ובו, כרגיל, יש לימודים. יום שישי אמור להיות חופש.... איזה אידיוט אני!! וואלה וואלה דוב קואלה!! :mrgreen: אם צריכים עזרה אני גר בהרצליה אז אני מוכן לבוא קודם ולעזור.
oferbu פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 שלום לכולם קו מס 2 מגיע מתחנה מרכזית לשדה . אם מישהו צריך הסבר איך להגיע ברכב שיצור קשר . 052-5715079
אורח פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 אולי אני אגיע, בכל מקרה אני לא לומד אף פעם ביום שישי ככה זה אצלנו :wink:
Ben Cohen פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 הלוח מתכונות-בגרויות שלנו צפוף מאוד עם הרבה חופשים באמצע (מגיע או לא מגיע חופשת מתכונת?). אז הודיעו לנו עוד לפני פסח לא לבוא יותר וה"מערכת" שלי לחודשיים הקרובים מסתכמת בבחינות בלבד... אני כנראה אגיע!
Ran Ben Shmuel פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 לתשומת לבכם - אני מזכיר לכולם שכל השדות בטופס הם שדות חובה. תודה ושיהיה אירוע מהנה,