FlightHut פורסם מאי 19, 2008 דיווח פורסם מאי 19, 2008 מישהו מגיע מאזור ת''א-ר''ג? אני כנראה יעבור באזור,דבר איתי במסן...
Idan Traub פורסם מאי 19, 2008 דיווח פורסם מאי 19, 2008 אני מזכיר שהמערכת מוחקת אוטומטית מי שנרשם עם פרטים לא מלאים - ככה שמי שיודע שהוא אחד מאלה יותר ממוזמן להרשם שוב עם הפרטים המלאים רגע אבל אני בן 14 ואין לי ת.ז. אז מה לרשום שמה כדי שזה לא ימחוק ?
Ran Ben Shmuel פורסם מאי 19, 2008 דיווח פורסם מאי 19, 2008 אני מזכיר שהמערכת מוחקת אוטומטית מי שנרשם עם פרטים לא מלאים - ככה שמי שיודע שהוא אחד מאלה יותר ממוזמן להרשם שוב עם הפרטים המלאים רגע אבל אני בן 14 ואין לי ת.ז. אז מה לרשום שמה כדי שזה לא ימחוק ? מספר תעודת זהות קיים גם אם אתה בן 14. אם אתה לא יודע אותו שאל את הוריך והרשם שוב.
Ofir Lavi פורסם מאי 19, 2008 דיווח פורסם מאי 19, 2008 אני מגיע אני מגיע עם אבא שלי מאזור חיפה מי שיכול שירשום לי בבקשה הוראות הגעה מכביש החוף ויש לי עוד שאלה..... אבא שלי גם צריך להירשם???
uvdude פורסם מאי 19, 2008 דיווח פורסם מאי 19, 2008 מי שיכול שירשום לי בבקשה הוראות הגעה מכביש החוף מכביש החוף צפונה או דרומה לא משנה, יוצאים במחלף כפר שמריהו ופונים מזרחה, עוברים את הכניסה לכפר שמריהו עצמה, עוברים את הפסי רכבת, אחרי כדקה אתה אמור לראות את הכניסה לשדה תעופה, תמשיך עד הצומת הבאה שאפשר לפרסס, תחזור חזרה ותפנה לשדה.
Waheb פורסם מאי 19, 2008 דיווח פורסם מאי 19, 2008 מי שיכול שירשום לי בבקשה הוראות הגעה מכביש החוף מכביש החוף צפונה או דרומה לא משנה, יוצאים במחלף כפר שמריהו ופונים מזרחה, עוברים את הכניסה לכפר שמריהו עצמה, עוברים את הפסי רכבת, אחרי כדקה אתה אמור לראות את הכניסה לשדה תעופה, תמשיך עד הצומת הבאה שאפשר לפרסס, תחזור חזרה ותפנה לשדה. הכי פשוט תלך בכיוון הססנות :roll:
Ofir Lavi פורסם מאי 20, 2008 דיווח פורסם מאי 20, 2008 אוקי אבל לא אמרתם לי עם אני צריך לירשום גם את אבא שלי בקישור בדף הראשון
matan פורסם מאי 20, 2008 דיווח פורסם מאי 20, 2008 איציק עוד שאלה וסליחה אם אני לא מעודכן המתכונות האלה גומרות לי את החיים, איפה בדיוק מתכנסים ב09:00?במונאייר?
dani-manusis פורסם מאי 20, 2008 דיווח פורסם מאי 20, 2008 איציק עוד שאלה וסליחה אם אני לא מעודכן המתכונות האלה גומרות לי את החיים,איפה בדיוק מתכנסים ב09:00?במונאייר? במוק-אפ של שיר-גל, קומה שניה. המבנה הוא שנמצא הכי מערבית בשדה (מערבית לכים-ניר) יחד עם אגודת התעופה והסימולטור A.sim. אדום- כניסה לשדה. כחול- הדרך לחניות ולמבנה של שיר-גל + גבולות של החניות. ירוק- המבנה שבו כולם מתרכזים.
dani-manusis פורסם מאי 20, 2008 דיווח פורסם מאי 20, 2008 הרשימה נסגרה, שיהיה לכולם חג שמח ומפגש נעים.
Ofir Lavi פורסם מאי 20, 2008 דיווח פורסם מאי 20, 2008 מה ניסגרה?!?!?!?!?!!? רשמתי את עצמי אבל לא אמרו לי עם אני צריך לירשום את אבא שלי כי הוא בא איתי עם אני צריך ואני לא יכול אז בטח אני יכול לישלוח במייל או בפרטית את הפרטים
dani-manusis פורסם מאי 20, 2008 דיווח פורסם מאי 20, 2008 אופיר, אין צורך לרשום את אבא שלך, תבוא איתו כמלווה. הרשימה נסגרה כי אין מקום במוק-אפ, המקום כבר מלא עד 0 מקום . הוראות הבטיחות של הרצליה אומרות בפירוש שיש מקום אחד שבו כולם ירוכזו.
Shireto Shahar פורסם מאי 20, 2008 דיווח פורסם מאי 20, 2008 כל הכבוד אני נרשמתי עם אבא שלי. נתראה שם. יש עדכונים לגבי המחיר של הטיסה?
dani-manusis פורסם מאי 20, 2008 דיווח פורסם מאי 20, 2008 כל הכבוד אני נרשמתי עם אבא שלי.נתראה שם. יש עדכונים לגבי המחיר של הטיסה? היום תתפרסם הודעה רשמית בפורום. מחר בבוקר תישלח הודעה רשמית למייל לכל מי שנרשם כולל מחירי טיסה מעודכנים ופרטים נוספים.
Eyal Seminar פורסם מאי 20, 2008 דיווח פורסם מאי 20, 2008 איציק, מהו התאריך האחרון שאפשר להירשם :?: אני עדיין לא סגור על זה שאני יוכל להגיע, כנראה שרק ביום רביעי אני אדע. יום רביעי גם אפשר להרשם. הרשימה נסגרה, שיהיה לכולם חג שמח ומפגש נעים. אני חושב שהיית צריך להגיד לי לי שהרשימה עד מספר מקומות מוגבל!... אין מקום לעוד קטנצ'יק אחד?
dani-manusis פורסם מאי 20, 2008 דיווח פורסם מאי 20, 2008 איציק, מהו התאריך האחרון שאפשר להירשם :?: אני עדיין לא סגור על זה שאני יוכל להגיע, כנראה שרק ביום רביעי אני אדע. יום רביעי גם אפשר להרשם. הרשימה נסגרה, שיהיה לכולם חג שמח ומפגש נעים. אני חושב שהיית צריך להגיד לי לי שהרשימה עד מספר מקומות מוגבל!... אין מקום לעוד קטנצ'יק אחד? תלוי עד כמה קטן אתה :wink: תרשם, לא סגור שנאשר. לא ציפיתי שירשמו כל כך הרבה אנשים, תחשוב על זה שלך לא יהיה מקום ביכלל לא רק לא לשבת אלא גם לא לעמוד. אבל תרשם.
Idan Traub פורסם מאי 20, 2008 דיווח פורסם מאי 20, 2008 המערכת שומרת גם את אלו שלא רשמו את מספר ת.ז .?
AsafSaar פורסם מאי 20, 2008 דיווח פורסם מאי 20, 2008 כל הכבוד לכל המארגנים בכנס. אפשר להתייעץ איתי במסנג'ר בנוגע לדרכי הגעה. המוקאפ של שיר-גל מקום מדהים! מניסיון! תמונה להמחשה בערב. מצפה למייל.
Ben Cohen פורסם מאי 20, 2008 דיווח פורסם מאי 20, 2008 חשבתי שיש לי עוד קצת זמן... בכל מקרה נרשמתי. היה מקום להודיע לפני שסגרתם את ההרשמה.
uvdude פורסם מאי 20, 2008 דיווח פורסם מאי 20, 2008 חשבתי שיש לי עוד קצת זמן... בכל מקרה נרשמתי.היה מקום להודיע לפני שסגרתם את ההרשמה. לדעתי יש גם מקום להעדיף הכנסת חברי חטיבה על "נספחים"...
dani-manusis פורסם מאי 20, 2008 דיווח פורסם מאי 20, 2008 חשבתי שיש לי עוד קצת זמן... בכל מקרה נרשמתי.היה מקום להודיע לפני שסגרתם את ההרשמה. לדעתי יש גם מקום להעדיף הכנסת חברי חטיבה על "נספחים"... על איזה "נספחים" מדובר?
Ran Ben Shmuel פורסם מאי 20, 2008 דיווח פורסם מאי 20, 2008 המערכת שומרת גם את אלו שלא רשמו את מספר ת.ז .? לא. מי שלא רשם תעודת זהות נמחק. כנ"ל מי שלא רשם כל פרט אחר