noamkn פורסם מאי 21, 2008 דיווח פורסם מאי 21, 2008 קיבלתי את האישור במייל ובמסמך המצורף כתוב: ציטוט 4. כל אחד המעוניין לטוס יצטרך לעבור דרך סלקטור כמו בכל טיסה, ע"פ נהלי השדה. הסלקטור נמצא בכניסה לשדה יחד עם המאבטח. אנא מכם - כל מי שיודע שהוא רשום לטיסה מתבקש להודיע בכניסה לשומר שאתם יוצאים לטיסה על מנת לעבור בידוק בטחוני. מי שרשום לטיסה זה מי שסימן בהרשמה שהוא רוצה לטוס? תודה על האירגון
Ofir Lavi פורסם מאי 21, 2008 דיווח פורסם מאי 21, 2008 עדיין לא קיבלתי מייל ואני לא יודע עם רשמו אותי אני זוכר שכן אבל אני לא בטוח עם מישהו מהמארגנים יוכל להגיד לי שאני רשום אז זה מאוד יעזור לי
Idan Traub פורסם מאי 21, 2008 דיווח פורסם מאי 21, 2008 גם אני עוד לא קיבלתי תוכלו בבקשה להוסיף אותי :?: :?: אני כן מעוניין לטוס
Izik Bakshi פורסם מאי 21, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 21, 2008 המייל כבר יצא, כל מי שלא קיבל מוזמן לשלוח לי בהודעה פרטית את הכתובת דואר שלו ואני יעביר לו. רק תבדקו לפני בדואר זבל. נועם, אכן מי שרשום לטיסה זה אלו שסימנו בהרשמה שהם רוצים.
Shachar Hzkelevich פורסם מאי 21, 2008 דיווח פורסם מאי 21, 2008 Izik - VATIL3 כתב: המייל כבר יצא, כל מי שלא קיבל מוזמן לשלוח לי בהודעה פרטית את הכתובת דואר שלו ואני יעביר לו.רק תבדקו לפני בדואר זבל. נועם, אכן מי שרשום לטיסה זה אלו שסימנו בהרשמה שהם רוצים. בקשי צריך להביא את הדף של המייל או משה כזה...ו או שלא צריך?
Izik Bakshi פורסם מאי 22, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 22, 2008 shachar1992 כתב: Izik - VATIL3 כתב: המייל כבר יצא, כל מי שלא קיבל מוזמן לשלוח לי בהודעה פרטית את הכתובת דואר שלו ואני יעביר לו.רק תבדקו לפני בדואר זבל. נועם, אכן מי שרשום לטיסה זה אלו שסימנו בהרשמה שהם רוצים. בקשי צריך להביא את הדף של המייל או משה כזה...ו או שלא צריך? אין צורך.
Yarden Ben-Dor פורסם מאי 22, 2008 דיווח פורסם מאי 22, 2008 יש מישהו שיוצא/עובר במקרה בראשל"צ שיש לו מקום פנוי? אם כן צרו איתי קשר בפרטי בבקשה! תודה!!
4x-LIR פורסם מאי 22, 2008 דיווח פורסם מאי 22, 2008 אני עובר בראשון כנראה. צור איתי קשר בקשה במסנג'ר רצוי... (או הודעה פרטית במקרה הכי גרוע) איציק לא נרשמתי, האם בכל זאת אני יוכל לעשות טיסה ולבקר במגדל פיקוח?
Amit Doron פורסם מאי 22, 2008 דיווח פורסם מאי 22, 2008 מצטער שאני שואל שוב,מישהו עובר ליד גבעת שמואל ויש לו מקום פנוי,זה צמוד לכביש גהה.
Izik Bakshi פורסם מאי 22, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 22, 2008 4x-LIR כתב: אני עובר בראשון כנראה. צור איתי קשר בקשה במסנג'ר רצוי... (או הודעה פרטית במקרה הכי גרוע)איציק לא נרשמתי, האם בכל זאת אני יוכל לעשות טיסה ולבקר במגדל פיקוח? לא בטוח לגבי הטיסה, נברר מחר במקום. לגבי מגדל אין בעיה.
Ilan Nemirovski פורסם מאי 22, 2008 דיווח פורסם מאי 22, 2008 להזכירכם!! מי שאין לו תעודת זהות חייב להביא דרכון!
Ben Cohen פורסם מאי 22, 2008 דיווח פורסם מאי 22, 2008 מקווה לראות את כולם מחר. רק שאני לא אשכח את הת.ז עכשיו
Aviran פורסם מאי 22, 2008 דיווח פורסם מאי 22, 2008 Ben Cohen כתב: מקווה לראות את כולם מחר.רק שאני לא אשכח את הת.ז עכשיו הרגת אותי "אין חכם כבעל ניסיון" מה? עדיף אני אשתוק בקטע הזה
Shachar Hzkelevich פורסם מאי 23, 2008 דיווח פורסם מאי 23, 2008 היה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! טסתי פעמיים! היה מטורף!!! תודה לכולם!
moshe elbaz פורסם מאי 23, 2008 דיווח פורסם מאי 23, 2008 כל הכבוד למארגנים היה ארוע מצוין. והכי חשוב מלמד. ברוכי תודה על ההרצאה למדתי הרבה
noamkn פורסם מאי 23, 2008 דיווח פורסם מאי 23, 2008 היה ממש כיף! תודה למארגנים. ברוכי, אני אשמח אם תוכל לעלות את המצגת ולפרסם קישור. תוטדה לכולם
Shireto Shahar פורסם מאי 23, 2008 דיווח פורסם מאי 23, 2008 מצטער שלא באתי, רק עכשיו התעוררתי :? כל הכבוד למארגנים נשמע שהיה מצוין.
Doron_Angel פורסם מאי 23, 2008 דיווח פורסם מאי 23, 2008 "קצר ומתוק" (Short & Sweet) כפי שאומרים באנגלית. היה כיף ומהנה!!! ההרצאה היתה מאלפת, הביקור במגדל היה מרתק (סוף סוף ראיתי את הפנים אחרי הקשר של 122.20) והארגון מעולה. תודה ליוזמי הרעיון ולמבצעים. כל הכבוד!!!
AsafSaar פורסם מאי 23, 2008 דיווח פורסם מאי 23, 2008 שמעו חברים. לא הפעם הראשונה שאני מגיע לכנס מהסוג הזה. ואני יכול להגיד לכם, שזה היה הטוב ביותר שהיה עד היום! ברצוני להודות לאיש מיוחד: דני מנוסיס!!!! בלעדיו חברים, לא היה כנס. לא היה קורה כלום. לא היו טיסות, ביקורים במגדל ושומדבר לא היה כמו שהוא. ישר כוח!!! כל הכבוד ואטיל!!! עריכה: *ותזכרו, אין על CGK!!!*
Eldar Sella פורסם מאי 23, 2008 דיווח פורסם מאי 23, 2008 היה מאוד מאוד כיף, כולם יצאו מרוצים. תודה לברוכי על ההרצאה המעניינת, חידש לי הרבה. ולמשה על הסיפור המרתק עם ה DZM. כל הכבוד לאיציק, דני, ולכל מי שלקח חלק בארגון - היה באמת מוצלח נתראה בפעם הבאה.
4X-KNO פורסם מאי 23, 2008 דיווח פורסם מאי 23, 2008 טוב חברים מה יש לומר, היה פשוט תענוג גדול תודה ענקית לכל המארגנים. הטיסה עצמה היתה בהחלט חוויה בפני עצמה. הרוחות שעשו את הנחיתה באמת למשהו מיוחד היה מאוד כייף לראות את הפנים מאחורי השמות והכינויים. דני, איציק היה ממש אחלה
Tomer Haim פורסם מאי 23, 2008 דיווח פורסם מאי 23, 2008 אני רוצה להודות לאדם דני מסוניס על שטרח ועמל קשה מאוד בימים האחרונים, תאם מול הראשויות מול מנהל השדה מול שירגל ומול אגודת התעופה הכל במקביל. תודה לאיציק בקשי שהיה איש הקשר של החטיסה בתכנון המפגש, תודה לברוכי ולמשה על הרצאות מעניינות, לטייסים שקיבלו טחורים המכסאות של הססנות וכמובן לכןם שהשתתפתם וליום אחד הורדתם את הגיל הממוצע של האנשים בשדה ב 40 שנה לפחות!!!