עבור לתוכן
nimig

טיסת השנה החדשה או לילה עמוס בשמי ישראל

Recommended Posts

פורסם

מאוחר בלילה וכבר אחרי חצות, בSERVINFO רואה LLLL_V_CTR יפה לראות את הבקרה עובדת אל תוך השעות הקטנות של הלילה

עבדכם הנאמן חונה באילת עם 4X-CGW הסננה 210 ומגיש מרשה בגובה 8000 רגל דרך הJ10 לבן גוריון, ממתין ששני אלעלים שעשו את דרכם בגובה רב ינחתו ויפנו, מניע ומתיישר על 03, איציק בקשר"CGW רשאי להמריא מסלול 03 SMR1A רוח פנים של 19 קשרים" אכן רוח חזקה אך שום רוח פנים לא תעצור אותי מזדחל לי באיטות על המסלול ומתחיל בטיפוס לגובה 6000 לSAMAR מגיע לנקודה כמעט בגובה 6000 ומבחין מולי בגובה באורח של "לופטהנזה" בחור גרמני שטס מקפריסין לאילת אם אני לא טועה, חולף מתחתיו וממשיך לטפס לגובה 8000 בנתיב וחולף את קו האובח שנח לו על הערבה והראות משתפרת פלאים , גובה 8000 בנתיב ומצליח לתפוס מהירות יפה של 180 קשרים, קצת מאמץ של המנוע אבל הוא יתגבר

בקשר נשמעים שאדי מגיע מראש פינה בטיסת מכשירים לשדה דב ומטוס זר נוסף של אולימפיק נוחת מכשירים על 12 בבן גוריון, כמו כן שומע שני טייסים חדשים על הערוץ מבצעים אימונים בבן גוריון , בזמן שאיציק נותן להם טיפים והסברים על העבודה ברשת.

חולף SIVAK לכיוון VOR BGN מתחיל בהנמכה מקטין מהירות ונכנס לעם הרוח למסלול 12

יורד מתחת לגוגה 4000 והאובח שוב חוזר אלי אך אל דאגה הצלחתי לשמור על קשר עין עם השדה, בקשר איציק "CGW מספר שתיים לנחיתה אחרי ישראיר לשמור לבנתיים עם הרוח"

נותן לישראיר את המרחב המגיע לו ופונה לפנייל, הרוח קלה אני מספר אחד, גלגלים בחוץ בודק פעמיים, מדפים תערובת , תאורה נותן קצת דוושה שמאל 75 קשרים המהירות קלאסית , הצפה קלה ונגיעה חלקה, מפנה בY ואיציק מפנה אותי לC7 שזו מבחינתי חנייה של סלבריטי, הרגשתי ממש VIP בכניסה לחניה. סוגר תוכנית כיבויי מנועים בהחלט טיסה נפלאה.

זאת היתה טיסת הפתיחה שלי לשנה החדשה ואכן היא הייתה מוצלחת ביותר.

תודה , לכל מי שפעל, עשה טס, פיקח, בנה ,הכין, ארגן ותרם להרמת חטיבה ישראלית לתפארת בVATSIM בשנה החולפת

בהצלחה לכל הטייסים החדשים שהצטרפו באחרונה לחטיבה, ולאותם שניים שטסו והתאמנו בהקפות בב"ג כל הכבוד ונשמח לשמוע אותכם שוב ושוב על ערוצי הRW.

לאיציק בקשי, על הבקרה המעולה היום ובד"כ , תודה על ההתמדה גם בשעות הקטנות, על ההדרכה המעולה שנתת לטייסים החדשים, על ההרגשה הבייתית שנתת לטייסים הזרים שהיו איתנו היום על הערוץ ועל ההפרדה המצויינת שיצרת בין כלי הטיס השונים לאורך הנתיב .

המראות רבות ונחיתות מוצלחות

שנה טובה

נמרוד גרשוני

nimig@netvision.net.il

--השנה ה11 של תחביב משוגע זה והזמן רץ--

פורסם

היי נמרוד ושנה טובה!

נהנתי לקרוא על החוויה שלך, אתה מעורר חשק לטיסה ואני מקווה שלא רק לי.

ללא ספק איציק ראוי לציון על כל ההשקעה שלו ב-VATIL !

:BIG:

פורסם

באמת לאיציק מגיע כמעט את כל הקרדיט הוא כמעט כל יום מפקח כפיקוח תל-אביב מה שמחסה את כל ישראל ואפשר לעשות טיסות בישראל עם פיקוח מלא

כל-הכבוד איציק המשך כך!!!!

אני מקווה אחרי שאני אסיים את ההשגחה אני מאמין שיהייה כמוך כל יום לפקח

כל הכבוד!!!!!

פורסם

שלום חברים אני שמח שנהנתם אתמול בלילה בשעות הקטנות...

אין יותר דבר משמח מלשמוע את התגובות שלכם... 8)

אני יספר לכם סוד קטן שלי יש תוכנית להחזיק לילה שלם את פיקוח תל אביב (מטורף לא? :D )

חג שמח.....

פורסם

מצטרף למחמאות אל איציק,

איציק, תודה רבה על הפיקוח הנהדר אתמול בערב בפרט, ובשנה האחרונה בכלל,

על הפיקוח הכמעט יומיומי שעושה את ההבדל בטיסות הפנימיות (בעיקר), כשאין פקחים באילת.

תמשיך ככה! :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...