Itai Ganor פורסם מאי 14, 2004 דיווח פורסם מאי 14, 2004 קודם כל אחרי ציפיה רגע ושאלות מרובות אלי לגבי התמונות התמונות הגיעו! תהנו..! זו מצלמה לא דיגטלית וגם התמונות ישר הורדו מהמעבדה ישר לדיסוק צרוב וכככה העלתי את זה .יש לציין ובאותו יום לא הייתה הראות הכי טובה. התמונות של של החברים במפגש. זה ציפור! לא זה ענף מעופף! במקרה זה היה מטוס עוד אחרי שהעיפו אותנו מהפיינל 12 נסענו לגשר צפירה איציק מחפש בחורות על הפיינל :wink: סתם..! ולתמונות של המטוסים! ----------------------------- לופטהנזה מגיע עכשיו אל על ממריא! -------------------------- איבריה מגיע ----------------------- אוסטרין ארליינס מגיע מוינה ----------------------------- בשלב הזה הלכנו לגשר צפירה לראות תמטוסים! המשך ------------- סויס ממריא! הסרייה האהובה עלי המטוס החדש אל על מגיע ה763 -------------------------------- 747 של אל על מגיע -------------------------- --------------- 757 של אל על מגיע -------------------- ----------------- קוננטינל מגיע(לא הפיטר מאקס :[ ) וזהו! מקווה שנהנתם :wink: ד"א מי שלא אוהב תתמונות שלא יגיב... עבדתי על זה איזה שעתיים ועוד לעלות תמונות לשרת ואז לכאן זה הרבה עבודה אז בבקשה ממכם.. :oops:
e_dor פורסם מאי 14, 2004 דיווח פורסם מאי 14, 2004 תמונות יפות מאוד ! כל הכבוד ותודה על הטרחה שלך ! הסריקות לא הכי איכותיות אבל אני עדיין חושב שהתמונות ממש יפות. גם לא כל התמונות עולות עד הסוף בפעם אחת אז כל כמה דקות אני עושה F5 כדי לראות את אלה שלא עלו שהייתי על מסלול 12 חשבתי שהגשר די רחוק אבל התמונות פה נראות פצצות ! ננסה פעם ... יישר כוח.
mic פורסם מאי 14, 2004 דיווח פורסם מאי 14, 2004 תגידו, לא זווית יותר טובה מההתחלה זה לעמוד על הגשר? אתה רואה את הנחיתה לגמרי והכל, וזה לא רחוק מדי... לא ככה?
Levon Melik פורסם מאי 14, 2004 דיווח פורסם מאי 14, 2004 תמונות יפות מאוד ,גם המצלמה איכותית! אגב ,אריה ,זה באותו יום שנפגשנו על הכביש?
ron פורסם מאי 14, 2004 דיווח פורסם מאי 14, 2004 איתי אח שלך צלם אדיר! יש לי תמונת קלוזאפ חח ..תמונה שנייה היה מפגש כיף ביותר
Nevo Dar-Perl פורסם מאי 14, 2004 דיווח פורסם מאי 14, 2004 איזה תמונות מדהימות... פשוט היה מפגש ענק ! אני נהנתי... וגם כל מי שהיה... רק אם אתם לא יודעים איך אני נראה... אני הבחור השמאלי ביותר בתמונה השנייה... ליד רון שהוא לצידי... לאיתי ואח שלו... פשוט תמונות מדהימות ואני לא יכול לחכות למפגש הבא... תודה לכל מי שהיה ואני מקווה לראות אותם שוב במפגש הבא... אהה.... והמשקפת שאיציק משתמש בה היא המשקפת שלי (משהו סובייטי ממש טוב)
Itai Ganor פורסם מאי 14, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 14, 2004 תגידו, לא זווית יותר טובה מההתחלה זה לעמוד על הגשר?אתה רואה את הנחיתה לגמרי והכל, וזה לא רחוק מדי... לא ככה? אין על הפיינל של 12 אבל שמגרשים אותנו זה גם מקום טוב לעמוד שם
mic פורסם מאי 14, 2004 דיווח פורסם מאי 14, 2004 אוקיי, התמונות גם מפה וגם מפה הן מדהימות אבל כשאתם בפיינל אתם רואים ממש את המטוסים נוגעים בקרקע או לא?
Itai Ganor פורסם מאי 14, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 14, 2004 בטח שרואים יש גדר אבל רואים תבוא פעם למפגש תראה
mic פורסם מאי 14, 2004 דיווח פורסם מאי 14, 2004 הייתי מאוד רוצה הבעיה היא שאני חיפאי וזה די סיפור בשבילי :? אבל אני אשתדל לבוא מתישהו
Arie Halperin פורסם מאי 15, 2004 דיווח פורסם מאי 15, 2004 אחלה תמונות כן לבון זה נכון תמשיכו ככה היה כייף אריה
yuvalwein פורסם מאי 16, 2004 דיווח פורסם מאי 16, 2004 שלום לכולם, איפה בדיוק הגשר הזה נמצא? איך אני מגיע אליו? איפה אני מחנה? תודה
Itai Ganor פורסם מאי 17, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 17, 2004 שאתה נוסע לפיינל 12 יש פניה ימינה לישוב צפירה יש שם גשר שמוביל לישוב זה הגשר
e_dor פורסם מאי 17, 2004 דיווח פורסם מאי 17, 2004 תודה.האיזה שעות הכי עדיף להגיע? באיזה ימיםי? משתנה עם הלוח טיסות. הכי טוב לדעתי זה בסוף איזשהו חג. תסתכל באתר של נתב"ג ביומיים שבהם יש את שבועות ואם עמוס אז מומלץ !
Itai Ganor פורסם מאי 17, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 17, 2004 הכי טוב זה בימי שישי בצהרים כמו שתמיד המפגשים שלנו יש לפי דעתנו הרבה נחיתות
Izik Bakshi פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 שלום חברים אני אישית נהנהתי מאוד מהמפגש והתמונות מדהימות!!! אני אישית חושב שהמקום שבו עמדנו על הגשר די מסוכן כי זה ממש על שפת הכביש והיו כמה פעמים שהחבר'ה התקרבו לשפה בלי לשים לב.
Itai Ganor פורסם מאי 21, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 21, 2004 כן איציק היה הפולנייה שלנו ואמר לנו לא להתקרב יותר מדי