עבור לתוכן
oferbu

פיתרון לבעיות הניתוקים

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם

עקב בעיית הניתוקים חשבתי אולי נתאחד כל צוות וואטסים ונתחבר לספק אחד שיתן לנו פיתרון , מהירות גבוהה, שירות מיוחד וכמובן מחיר שווה לכל כיס .

אם נהיה מאוחדים ונהיה מספר רב של אנשים יהיה לנו את הכוח לקבל את התנאים הנ"ל.

אם אתם מעונינים אנא שילחו אישור כדי שאוכל לראות בכמה אנשים מדובר .( רק מי שמתכוון באמת ).

אני מוכן לקחת על עצמי את המשא ומתן מול הספקים המתאמים .

תודה על שיתוף הפעולה.[/b]

פורסם

עופר,

היוזמה כעקרון מבורכת, אבל אני שואל למה צריך את זה בכלל. ספק אינטרנט אמור לחבר אותך לאינטרנט במהירות בה אתה רוצה, ובאיכות הכי גבוהה שיש.

יש בעיות? צריך לפתור. לא ייתכן שאתה משלם מחיר מלא על חיבור לאינטרנט בהתניה שכל מה שאתה עושה זה גולש לynet וyoutube. יש עוד אפליקציות רשת, והספק שלך אמור לחבר אותך לכולם ללא הבדל דת, גזע ומין.

יש בעיות טכניות? מתקשרים לתמיכה הטכנית ויושבים להם על הראש עד שיפתרו את הבעיה. לא מצליחים? שינסו יותר חזק. אני בטוח שיש להם את הכלים לכך, שלא ינפנפו אותך.

מקווה שהבעיות יפתרו במהרה...

פורסם

אהלן עופר, אני מעוניין לקחת חלק, קצת מעצבן אותי שבמשך כמה שנים לא סבלתי כלל מבעיות חיבור לרשת, ועכשיו פתאום כדי להתחבר לרשת אני צריך לשלם יותר לבזק.

פורסם

אני זוכר לפני כמה שנים שדובר על שרת ישראלי בחסות NETVISION שיהיה שרת

VATSIM.

אם יהיה שרת VATSIM שיושב בארץ הקודש זה יכול להיות מעולה.

פורסם

זה רעיון טוב אבל עם בעיה גדולה אחת. רוב המשתמשים בארץ המחוברים לספק אינטרנט כלשהו, מחוייבים בדרך כלל לשנה. יהיה מאוד קשה לתאם עזיבה של כולם באותו המועד. וגם אם זה אפשרי זה בטוח יגרור קנסות על עזיבת השירות בטרם עת.

לדעתי הכיוון באמת צריך להיות יותר שרת VATSIM בישראל.

שאר האופציות הן אופרציה מורכבת מדי לדעתי.

פורסם
שלום לכולם

עקב בעיית הניתוקים חשבתי אולי נתאחד כל צוות וואטסים ונתחבר לספק אחד שיתן לנו פיתרון , מהירות גבוהה, שירות מיוחד וכמובן מחיר שווה לכל כיס .

אם נהיה מאוחדים ונהיה מספר רב של אנשים יהיה לנו את הכוח לקבל את התנאים הנ"ל.

אם אתם מעונינים אנא שילחו אישור כדי שאוכל לראות בכמה אנשים מדובר .( רק מי שמתכוון באמת ).

אני מוכן לקחת על עצמי את המשא ומתן מול הספקים המתאמים .

תודה על שיתוף הפעולה.[/b]

בראבו הללויה :!: :!: :!:

דברים כדורבנות :!: :!: :!:

אמנם צודק מי שאומר שלכל לקוח מגיע לקבל חיבור איכותי ללא קשר לשימוש הנעשה בו ו/או להשתייכותו לקבוצת משתמשים זו או אחרת אבל......

מה לעשות, מדינת ישראל היא אחת המדינות הסקטוריאליות ביותר וכל סקטור / קבוצה דואגת לאינטרסים שלה.

מבלי להיכנס כרגע לסיבות או ליתרונות / חסרונות של התופעה, זוהי פשוט עובדה.

וואטיל היא קבוצה מספיק גדולה ואם תתאחד תוכל להציב דרישות (ולהשיג הישגים - כך אני מאמין) לכל ספק שירותים בשוק.

ראו דוגמת וועדי העובדים הגדולים במשק: אנחנו (כ-3000 חברים רשומים - כך ע"פ נתוני הפורום) לא פחות חזקים מוועד עובדים של מפעל גדול ואין סיבה שלא נצליח לנצל את העניין לטובתינו - לגיטימי לחלוטין :!:

צודק עופר בדבריו - ואני איתו.

מוכן להצטרף להתארגנות וגם לעזור בכל צורה באם תדרש עזרה נוספת כלשהי :!:

פורסם

היתה מת ל 3000 איש ... 400 ביום טוב, אבל עדין זו קבוצה גדולה.

פורסם

3440 ליתר דיוק.

לא המצאתי - זה לקוח מרשימת חברי הפורום.

לא אמרתי חברים פעילים....

לא אמרתי חברים טסים.....

פשוט חברי פורום :!:

אבל אתה צודק - גם 400 זה מס' לא מבוטל :!:

תראה לי מנהל שיווק שמתעלם מפוטנציאל ל-400 לקוחות מפולחים - ואראה לך אידיוט :P

פורסם

נשמע לי שזה בבאמת יהיה טוב כי באמת נמאס מכל ההפרעות האלו ברשת שמעיקות על החיים ועל הלמידה והתרגול שלנו חניכי IFS שמתקוננים לסולו שלנו

פורסם

לדעתי ההיתדרדרות בבעיות הרשת נובאת ממספר עולה של מחוברים, זה יהיה פיתרון טוב לסים שרת VATSIM בישראל, ככה יהיה לנו שרת שיהיו בו הרבה פחות מחוברים ואז יהיה הרבה פחות עמוס ויאפשר אירועים כמו הפסטיעיט, כי כרגע הרשת לא בנויה לזה וכולנו ראינו את זה.

טוב כן, אי אפשר להגיד שמשתמשים ממדינות אחרות לא יתחברו אליו, אבל עדיין הוא יהיה הרבה פחות עמוס.

יש אפשרות גם שנשלם מעט אם נצטרך אבל אז צריך למצא פיתרון שרק חברי החטיבה יוכלו להתחבר לשרת הזה.

וביכלל אם מוצאים פיתרון כזה אז ליסם אותו בלי שום קשר לתשלום :P

פורסם

3440 ליתר דיוק.

לא המצאתי - זה לקוח מרשימת חברי הפורום.

לא אמרתי חברים פעילים....

לא אמרתי חברים טסים.....

פשוט חברי פורום :!:

אבל אתה צודק - גם 400 זה מס' לא מבוטל :!:

תראה לי מנהל שיווק שמתעלם מפוטנציאל ל-400 לקוחות מפולחים - ואראה לך אידיוט :P

לכן אמרתי ביום טוב 400.

יש המון משתמשים רשומים של כל מיני SPAM BOT ושות'.

בזמנו מחקתי כל יוזר כזה, יורשי לא מקפידים על כך ולכן המספר העצום של משתמשים רשומים :wink:

תעבור דרך כל מוקד מכירות של ספקי האינטרנט ותיראה אותם בהמוניהם.

פורסם
לדעתי ההיתדרדרות בבעיות הרשת נובאת ממספר עולה של מחוברים, זה יהיה פיתרון טוב לסים שרת VATSIM בישראל, ככה יהיה לנו שרת שיהיו בו הרבה פחות מחוברים ואז יהיה הרבה פחות עמוס ויאפשר אירועים כמו הפסטיעיט, כי כרגע הרשת לא בנויה לזה וכולנו ראינו את זה.

טוב כן, אי אפשר להגיד שמשתמשים ממדינות אחרות לא יתחברו אליו, אבל עדיין הוא יהיה הרבה פחות עמוס.

יש אפשרות גם שנשלם מעט אם נצטרך אבל אז צריך למצא פיתרון שרק חברי החטיבה יוכלו להתחבר לשרת הזה.

וביכלל אם מוצאים פיתרון כזה אז ליסם אותו בלי שום קשר לתשלום :P

אין קשר בכלל לכמות המשתמשים המחוברים ל VATSIM.

גם כשהיו מעל 1000 משתמשים מחוברים לא היו בעיות קשות של ניתוקים כמו שיש בחודשים האחרונים.

הקשר הוא איכות קוים ירודה לחו"ל או בעיית ציוד בבזק ובברק שהן החברות שדרכם יוצאת התעבורה לחול.

פורסם

אני בעד אבל אני כמו הרוב אנשים פה כנראה מחויבים לשנה עם הסכם זה או אחר.

אני לא מבין דבר אחד פשוט: למה בעייה זו נוצרה דווקא עכשיו ולא היתה לפני זה כלל,לפחות אצלי.היום דיברתי עם בזק בינלאומי...אוף היתה לי שיחה קשה...בארץ אוהבים לקחת כסף ולא אוהבים לתת שירות! נכון לעכשיו אני בקו שאסור לוותר להם ושיגידו לנו לשדרג לחבילה זו או אחרת.הם צריכים לתת פתרון לבעיות שנוצרו עכשיו ולא היו קיימות קודם!!!

פורסם

אני רק לא מבין דבר אחד .

למה בגלל שיש בעיה להתחבר לשרת של ואטסים כולנו צריכים לעבור לספק אחד

למה זה ישנה משהו אם אותו ספק דבר ראשון גם ככה לא מספק לנו שירות לשרת ואטסים ודבר שני הספק מחויב לספק לנו שרות זה פשוט מאוד .

פורסם

הצעה אחרת לפתרון:

כל חבר חטיבה ללא יוצא מהכלל שולח הודעה לדוא"ל האדום של YNET עם תלונה על כך שבזק מייבשת את הגיימרים ומציעה חבילה יקרה יותר כפתרון.

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1206,00.html

400 אי מיילים כאלה, פרסום כזה גרוע אולי ינערו אותם. שווה לנסות.

מי שמכיר קהילות גיימרים אחרות שסובלות מהם - לעורר גם אותם.

פורסם

אני כבר שלחתי!!!

"בזק בינלאומי מייבשת את הגיימרים ומציעה חבילה יקרה יותר כפתרון."

זה כבר כמה שבועות קיימים שיבושים וניתוקים אצלי ואצל הרבה אנשים אחרים באנטרנט. אני משלם עבור שירות אינטרנט בשביל להנות ממנו ולא בשביל לסבול.מקור הבעייה הוא ניתוקים מתמידים בזמן אחרון משרתים בחוץ לארץ.הבעייה לא הייתה מוכרת לפני זמן זה.זה קורה עם כל השרתים ולא שרת אחד מסויים.מבדיקה בחו"ל השרתים הללו תקינים.אתמול דיברתי כשלוש וחצי שעות עם בזק בינלאומי ועם HOT כאשר כל אחד טוען שאצלו הכול תקין ומעביר אותי אחד לשני.הם פשוט טוענים כי לא רואים שום בעייה וביצעו מספר בדיקות פשוטות שאינן מראות כלום. ביקשתי הבזק כי יבוא נציג אלי הביתה ויראה בעיניו כי אכן קיימת בעייה.כפתרון אפשרי לבעייה בזק בינלאומי מציעה חבילה יקרה יותר!

אני בטוח שעוד הרבה אנשים בארץ סובלים מאותה בעייה והתעלמות מוחלטת של ספקי אינטרנט.

פורסם

אולי תשלחו מייל אדום ותרשמו שם שכל ספקי האינטרנט מזיינים (סליחה על הביטוי) את הגיימרים וקורעת להם את הכיס.

ברגע שאתם שולחים על ספק ספציפי אתם ניראים בדיוק כמו כל העיתונים המגמתיים שתמיד נגד משהו.

אגב, בזמנו בדקתי את 012 013 ונזק ונזק היתה בכמה רמות מעל השתיים האחרות באיכות קו שלא לדבר על איכות שירות.

סתם נקודה למחשבה.

פורסם
אולי תשלחו מייל אדום ותרשמו שם שכל ספקי האינטרנט מזיינים (סליחה על הביטוי) את הגיימרים וקורעת להם את הכיס.

ברגע שאתם שולחים על ספק ספציפי אתם ניראים בדיוק כמו כל העיתונים המגמתיים שתמיד נגד משהו.

אגב, בזמנו בדקתי את 012 013 ונזק ונזק היתה בכמה רמות מעל השתיים האחרות באיכות קו שלא לדבר על איכות שירות.

סתם נקודה למחשבה.

גם לא משנה כל כך ספקיות האינטרנט בארץ מתחת לפני השטח הם קרטל לכל דבר זה לא משנה אין כמעט פיקוח על הנושא ואף אחד גם לא יודא שהוא מתעדף פורטים האחרונה שהודאת בזה בארה"ב חטפה תביעת מיליונים וחקירה פדראלית על הראש

פורסם

סתם נקודה למחשבה.

גם לא משנה כל כך ספקיות האינטרנט בארץ מתחת לפני השטח הם קרטל לכל דבר זה לא משנה אין כמעט פיקוח על הנושא ואף אחד גם לא יודא שהוא מתעדף פורטים האחרונה שהודאת בזה בארה"ב חטפה תביעת מיליונים וחקירה פדראלית על הראש

חוכמה גדולה, בארהב דביל ששם כוס קפה רוטב בין הרגלים במכונית ונכווה קשות, הגיש תביעה נגד מקדונלד וזכה במיליונים.

אז חברה שהודתה בזה שהיא מתעדפת פורטים לא תחטוף בראש ...

פורסם

דבר מעניין.

אני מריץ עכשיו כבר במשך שעה וחצי UK-1 ואין שום בעייה.הכל עובד חלק! כמובן שמוקדם להגיד משהו אך יכול להיות שעלינו פה על מזימה של חברות כבלים לדפוק גיימרים

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...