Izik Bakshi פורסם יולי 4, 2008 דיווח פורסם יולי 4, 2008 חברים שלום שוב, מחר במוצאי שבת נערוך בחינה חוזרת לאסף בשעה 20:00. אם זה לא היה ברור לפני הבחינה אז אני מקווה שזה ברור עכשיו, עזרתכם כטייסים נדרשת לטובת הצלחת הבחינה, בואו לטוס ולעזור ומעל הכל להנות. אני זקוק שוב לשני פקחי מגדל לטובת הבחינה, מי שיכול בבקשה לפנות בפרטי. המון בהצלחה לאסף
Nisim Shoval פורסם יולי 4, 2008 דיווח פורסם יולי 4, 2008 חברים התנועה בהחלט היתה דלילה. אין ספק שכל נבחן היה רוצה המון תנועה שתרעיד את השמיים. יש פה את אפקט הביצה והתרנגולת... הרבה פקחים בעמדות בכירות יבואו יותר טייסים ויותר טייסים יביאו פקחים בעמדות בכירות. תנו כתף. שבת שלום
uvdude פורסם יולי 4, 2008 דיווח פורסם יולי 4, 2008 מחר בערב אני אשמח מאוד להגיע לעשות תנועה, או לקחת מגדל אם צריך. ככלל, אני מאמין ששבת בערב זה יום יותר פנוי לטייסים מאשר שישי באחה"צ המוקדמים
moshe elbaz פורסם יולי 4, 2008 דיווח פורסם יולי 4, 2008 אני חושב שכשיש בחינה לעמדות כמו גישה או ctr שתופסות מרחב כ"כ גדול רצוי לפרסם את הבחינה הרבה מראש אפילו בתור ארוע של fff אני משתדל לתכנן לו"ז לפי ארועים אבל כשמודעים על בחינה 3 ימים לפני בעיקר מי שעובד באצע שבוע או בצבא וחוזר יום שישי רואה את הארוע רק ביום שישי. אם אפשר הצעת יעול קטנטנה לפרסם ארוע כזה בסופ"ש שלפני ובחינות של עמדות בעלות מרחב גדול להפוך אפילו לfff בסופו של דבר לקרוא לכמה עמדות פיקוח שעולות יחדיו "ארוע" זה לא דבר "גס" ומושך מאוד את האוזן והרצון לבוא. מעבר לכך ברגע שהארוע מתפרסם ומגיע טייס מאנגליה שדובר אנגלית שוטפת ולא שפה עילגת כמו שלי רחמנא לצלן הבחינה עולה כמה רמות. ולסיום אני ישתדל להיות מחר075 בD8 מתאים לי שהייה בהונג קונג כמה ימים
Izik Bakshi פורסם יולי 5, 2008 מחבר דיווח פורסם יולי 5, 2008 אני חושב שכשיש בחינה לעמדות כמו גישה או ctr שתופסות מרחב כ"כ גדול רצוי לפרסם את הבחינה הרבה מראש אפילו בתור ארוע של fff אני משתדל לתכנן לו"ז לפי ארועים אבל כשמודעים על בחינה 3 ימים לפני בעיקר מי שעובד באצע שבוע או בצבא וחוזר יום שישי רואה את הארוע רק ביום שישי.אם אפשר הצעת יעול קטנטנה לפרסם ארוע כזה בסופ"ש שלפני ובחינות של עמדות בעלות מרחב גדול להפוך אפילו לfff בסופו של דבר לקרוא לכמה עמדות פיקוח שעולות יחדיו "ארוע" זה לא דבר "גס" ומושך מאוד את האוזן והרצון לבוא. מעבר לכך ברגע שהארוע מתפרסם ומגיע טייס מאנגליה שדובר אנגלית שוטפת ולא שפה עילגת כמו שלי רחמנא לצלן הבחינה עולה כמה רמות. ולסיום אני ישתדל להיות מחר075 בD8 מתאים לי שהייה בהונג קונג כמה ימים אני מסכים עם מה שאתה אומר, אך יש לזכור שזה לא תמיד בר ביצוע, לא תמיד הבוחן יכול מראש להתחייב שבוע לפני וגם לא הבוחן, בשונה מאירוע שבו יש לך מגוון רחב של בחירת פקחים, פה הכל תלוי בשני פקחים, ככה שהאפשרות להודיע שבוע מראש לרוב כמעט ולא קיימת. אני מקווה שנפלנו על תזמון גרוע בשישי האחרון, סך הכל כדי להגיע למה שרוצים בבחינה נדרשים בבמוצע 10-12 טייסים ברגע נתון, יש לנו פעילים בחטיבה בערך פי 10. תעשה חיים בהונג קונג :wink:
אורח פורסם יולי 5, 2008 דיווח פורסם יולי 5, 2008 לצערי, לא אוכל להגיע לבחינה. בהצלחה אסף ומקווה שיגיעו הרבה חברים לעשות שמח.
אורח פורסם יולי 5, 2008 דיווח פורסם יולי 5, 2008 אני גם לא אוכל להגיע לבחינה, שיהיה לך בהצלחה! (ואני לא חושב שאתה צריך את זה).
Eyal Seminar פורסם יולי 5, 2008 דיווח פורסם יולי 5, 2008 אם תוכלו להתחבר בסביבות 15/10 דקות לפני אשמח מאד. רוחות גב חזקות מאד, אבל אל דאגה הנמכתי קצת מהירות והנוסעים לא יודעים :wink: לפי הערכה שלי אני אגיעה בדיוק בפתיחה (אבל בכל זאת אם אפשרי להתחבר כמה דקות לפני אשמח). LY008.
Izik Bakshi פורסם יולי 5, 2008 מחבר דיווח פורסם יולי 5, 2008 חברים הבחינה התחילה בואו לטוס ולעזור. בהצלחה לאסף
Amit Doron פורסם יולי 5, 2008 דיווח פורסם יולי 5, 2008 טסתי ירושלים שדה דוב והיה פיקוח מצוין,בהצלחה אסף
Shachar Hzkelevich פורסם יולי 5, 2008 דיווח פורסם יולי 5, 2008 ניסיתי לטוס אבל זה לא הלך אז עליתי לפקח קרקע! אסף אתה בהחלט תותח!
Nisim Shoval פורסם יולי 5, 2008 דיווח פורסם יולי 5, 2008 מאוד נהנתי לטוס היום היה פיקוח אחלה חצור --> פלמחים -- > בן גוריון --> חדירת עננים לש"ד --> הרצליה --> ב"ג ---> ירושלים --> ב"ג כולי מסריח דלק .... אסף --- היה ממש אחלה
avigm פורסם יולי 5, 2008 דיווח פורסם יולי 5, 2008 היה פיקוח פשוט מעולה, מקצועי, מדויק, ובעיקר...סבלני!! כל הכבוד. עם כאלה פקחים כייף לטוס!!
Zeev Bucki פורסם יולי 5, 2008 דיווח פורסם יולי 5, 2008 היה ערב של טיסה מהנה עם תנועה ופיקוח מקצועי של אסף! בוקי זאב:4X-MJB
moshe elbaz פורסם יולי 5, 2008 דיווח פורסם יולי 5, 2008 שולח את בירכתי משמי תורכיה היה מקצועי וטוב. שיהיה בהצלחה
Izik Bakshi פורסם יולי 5, 2008 מחבר דיווח פורסם יולי 5, 2008 תודה לטייסים שהגיעו לטוס, בהחלט הפגנה יפה של נוכחות ועזרה הדדית. שרשור ברכות בפורום ATC.