עבור לתוכן
Tomer Haim

שינויים בצוות החטיבה - תודה לאסף

Recommended Posts

פורסם

שבוע טוב חברים,

אני רוצה להודות לאסף בריטברד היקר על תרומתו במסגרת צוות החטיבה, אסף החליט מיוזמתו לעזוב כדי להתרכז בשנה האחרונה בלימודים, צעד נבון לדעתי ואנוי מאחלים לאסף המון הצלחה בשנה האחרונה.

במסגרת השנה האחרונה אסף היה אחראי בעצמו לכמה מההצלחות היפות של החטיבה, החל מלקיחת חלק בקמה המחודשת של IFS, כתיבה ועריכה של מסמכי תדמית ל VATIL, פרסום VATIL וכל שאר הפעילות במסגרת החטיבה בעולם התקשורת, והובלת הצד של VATIL באירוע אגודת התעופה בחיפה, אתה הרשימה אני יכול להמשיך בעוד כמה עמודים טובים, נסכם ונגיד המון תודה על תרומתך האדירה במסגרת התפקיד (אחראי יחסי ציבור), השתתפותך בדיונים בצוות יחסרו לכולנו, עלה והצלחה ידידי היקר וכמובן להתראות על 120.500.... :)

בצוות החטיבה נערכים לישיבת צוות שתערך בחודש וחצי הקרוב, אחרי הישיבה נפרסם את המשך ההתקדמות לשנה הקרובה.

בחזרה לנושא, תודה רבה אסף ושיהיה המון בהצלחה!

פורסם

אסף היקר.

היה לי העונג הרב לפעול איתך במשותף בצוות החטיבה וב-IFS.

אני רוצה להודות לך על תרומתך הרבה.

והכי חשוב:

בהצלחה בלימודים, בקריירה שתבוא אחרי זה ובכלל בחיים.

ברוכי.

פורסם

אסף! היה לי לעונג להיות במחזור כשעוד היית בבית- ספר. תפעלת את ביה"ס מעולה וכל הכבוד על כך! בהצלחה בהמשך הלימודים!

יוני.

פורסם

תודה אסף על כל פועלך למען החטיבה והמון בהצלחה בלימודים.

להית' באויר,

פורסם

אסף אחי, המון תודה על ההשקעה שלך בשנה האחרונה בחטיבה וב-IFS בפרט, אני חושב שסיכמו לפני יפה מאוד אז לא ארחיב במילים אלה פשוט -> תודה רבה

אנחנו כמובן נפרדים ממך זמנית ב-IFS :wink:

המון בצלחה בשנה האחרונה בתואר (וגם לעידו :wink: ).

תודה ענקית מכל הלב 8)

פורסם

אסף היקר,תודה עבור כל מה שעשית למען הקהילה ,עלה והצלח בלימודיך בטכניון עד הגמר המיוחל,אני תקווה לראותך בעתיד משתלב שוב בפעילות ביה"ס הפעם עם תעודת מהנדס.

פורסם

תודה רבה לכל המברכים.

כמו שתומר כתב, וכפי שהסברתי לחברי צוות החטיבה בנפרד, התקופה אחרונה היתה עמוסה מאוד עבורי, ולא יכולתי להקדיש את הזמן הנדרש (הזמן שרציתי להקדיש) לתחביב.

ראיתי לנכון בנקודה הזו לקום ולפנות את התפקיד לאדם עם הכישורים והזמן - כדי להמשיך ולקדם את החטיבה.

לגבי IFS - סה"כ הקפאה, אני בטוח שברגע שאתפנה, אחזור לסייע עם הקורסים הנבנים והולכים, והצוות הנהדר שעובד שם כדי לבנות ולבסס את התשתית שהיא בסופו של דבר - הטייסים.

תודה לכל האנשים איתם עבדתי בתקופה זו, ושוב תודה לכולכם על הברכות ובהצלחה.

פורסם

לצערי אני מאחר בתגובה,

אבל אין ספק שהייתה תקופה ממש פוריה החל מהעבודה בתפקיד עצמו ועד תרומה גם מחוצה לו כחבר צוות ובכלל, בכנס חטיבה, בפיקוח, ב IFS. וגם בפן האישי.

תהנה בשנת הלימודים האחרונה, אני בטוח שיהיה טוב :o

פורסם
עידו ואסף,עוד יומיים לגמר. :morning:

אז מה, עכשיו אני אצטרך לקנות תרמוס? :lol:

עידו אתה מוזמן למסיבת סיום ,12.00 הדגל יורד ,לא יהיו זיקוקים וגם לא דמעות ,לא יהיו נאומים ותתחיל לפתוח את קופת החיסכון #-o בשעה 12.01 המסך יורד והשערים ייסגרו. :-({|=
פורסם

מחר מתכונת יום ה', אתה לא אמור לפתוח בכלל, בכל מקרה אני אבלה בשעות האחרונות של הסמסטר הזה במעבדה בפיסיקה ואבדוק למה הגיע לאינשטיין פרס נובל אז לצערי אפסיד את מסיבת הסיום שלך.

פורסם
מחר מתכונת יום ה', אתה לא אמור לפתוח בכלל, בכל מקרה אני אבלה בשעות האחרונות של הסמסטר הזה במעבדה בפיסיקה ואבדוק למה הגיע לאינשטיין פרס נובל אז לצערי אפסיד את מסיבת הסיום שלך.

על גילוי האפקט הפוטואלקטרי והסבר של התופעה, האירוניה היא שעל תורת היחסות הוא לא קיבל נובל.

פורסם

זה לא אירוניה, לא מקבלים נובל על תאוריות אלא רק על דברים מוכחים. ביום שמישהו יוכיח בצורה חד משמעית שתורת היחסות היא איך שהיקום מתנהג אז אינשטיין יקבל את הנובל.

פורסם

תגובה קצת מאוחרת אבל אסף!

שמע אני לא מכיר את הפעילות שלך מאחורי הקלעים של VATIL,

אבל בIFS נתת את הנשמה שלך ובאמת הרמת את הבית ספר לרמה גבוהה מאוד.

תודה רבה, ואני מחכה בקוצר רוח להמשיך לעבוד איתך בIFS.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...