ifs2003 פורסם אוגוסט 18, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 קיבלתי ידיעה שאחת חברות התעופה שלנו הולכות לקבל שני מטוסי ERJ-195
אורח פורסם אוגוסט 18, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 לפי דעתי זו אלעל, כי קראתי מזמן שהם מעוניינים לקנות מטוסי סילון קטנים לטיסות לאילת ויעדים קרובים.
ifs2003 פורסם אוגוסט 18, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 ואני קיבלתי מידע ממקור ראשון שזו חברת ארקיע.
תומר עינבר פורסם אוגוסט 18, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 ואני קיבלתי מידע ממקור ראשון שזו חברת ארקיע. ארקיע דווקא? אז מה ישראייר עושים? שמעתי שהם מוכרים את ה-ATR 42 שלהם, ועושים שינויים, זה נכון? ולא אכפת לי איזו חברה זו תהיה, העיקר יהיה מודל טוב לסימולטור
ifs2003 פורסם אוגוסט 18, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 לגבי ישראייר אין לי מושג, אין לי מדריך שטס שם :wink:
תומר עינבר פורסם אוגוסט 18, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 ERJ 195 הוא מטוס מעולה, ואפילו יצא לא מזמן לחברת Wilco, אחד כזה ואפילו לא שמתי לב... http://www.wilcopub.com/index.cfm?fuseaction=prod_ejets עכשיו צריך להיות בטוחים שאכל מדובר בארקיע, ואז לעשות צביעה
ifs2003 פורסם אוגוסט 18, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 אני יכול לאשר שמדובר בארקיע, אגב למשהוא המודלים של WILCO תמיד ברמה די ירודה, הייתי מצפה מתוסף בתשלום למודל קצת יותר איכותי. שילמדו מ PMDG ו LEVEL-D
תומר עינבר פורסם אוגוסט 18, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 אני יכול לאשר שמדובר בארקיע,אגב למשהוא המודלים של WILCO תמיד ברמה די ירודה, הייתי מצפה מתוסף בתשלום למודל קצת יותר איכותי. שילמדו מ PMDG ו LEVEL-D דווקא יש כאן טעות. חלק מהמודלים של Wilco הם איכותיים, האומנם לא כמו PMDG או LVD, אבל לחיצים, טקסטורות גבוהות, ודינמיקת טיסה ריאליסטית, הנה דוגמא טובה: Wilco Legacy, Citation X, Embrear 170/190 ואולי גם ה-737-400, המודלים הנ"ל הם ברמה מצויינת, ומאוד כיף לטוס איתם.
Yarden Antebi פורסם אוגוסט 18, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 גם האוטובוסים לא רעים בכלל. אמנם יש להם בעיות כמו ILS אוטומטי (אבל יותר כיף ידני בכל מקרה) וכאלה אבל בעקרון אחלה מטוסים.
אורח פורסם אוגוסט 18, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 אני יכול לאשר שמדובר בארקיע,אגב למשהוא המודלים של WILCO תמיד ברמה די ירודה, הייתי מצפה מתוסף בתשלום למודל קצת יותר איכותי. שילמדו מ PMDG ו LEVEL-D דווקא יש כאן טעות. חלק מהמודלים של Wilco הם איכותיים, האומנם לא כמו PMDG או LVD, אבל לחיצים, טקסטורות גבוהות, ודינמיקת טיסה ריאליסטית, הנה דוגמא טובה: Wilco Legacy, Citation X, Embrear 170/190 ואולי גם ה-737-400, המודלים הנ"ל הם ברמה מצויינת, ומאוד כיף לטוס איתם. כל הרשימה הזאת מכילה מטוסים של חברות אחרות אשר WILCO בסכה משווקת. כנל ה ERJ.
אורח פורסם אוגוסט 18, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 לא חברות, חברה אחת - FEELTHERE אם אני לא טועה ה Citation X של EagelSoft לא ? http://www.feelthere.com/2005/ ה 195 גם לא ניראה ברשימה (יכול להיות שפספסתי אותו) כנ"ל לגבי ה CX וה EMB בכלל לא מופיע שם.
Yarden Antebi פורסם אוגוסט 18, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 יש סייטיישן של איגלסופט ויש סייטיישן (יותר מקצועית, אבל גם לא מדהימה) של feelthere
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 18, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 האתר של FEELTHERE הוא משהו לא ברור, תסתכל בWILCO כל מה שהוזכר פה וכמעט על כל המוצרים שלהם יש את הלוגו של FEELTHERE (הכובע קוסמים עם השרביט והכוכבים)
Ilan Nemirovski פורסם אוגוסט 18, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 יהיה מעניין מאוד לראות את המטוסים האלה בשמי הארץ שלנו בכול אופן תודה רבה על העידכון כשמטוס כזה יגיע אלינו, י' ידאג לכם ירדן,יש מצב אתה מוסר לי' בקשה/שאלה ממני ומרוב החטיבה פה מתי י' יעדכן את כול צביעות אלעל למטוס הPMDG LDS POSKY... אשמח מאוד ועוד הרבה ישמחו פה אם הוא יעשה זאת אז שאל אותו בבקשה :wink:
תומר עינבר פורסם אוגוסט 18, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 בואו נעשה סדר בעניין. Cessna Citation X שייכת לחברת FeelThere, החברה הזו לא כל כך ידועה, אבל היא עושה מוצרים טובים. Embrear 170/190 יצא לאחרונה ושייך גם כן לחברת FeelThere. Legacy - Embrear 135 שייך לחברת, איך לא: FeelThere. Wilco ו-Feelthere עובדים יחדיו, האחד מייצר והשני מוכר. ה-Citation X של Eaglesoft הוא חובבני מאוד, על סף ה... שימו לב, Cessna Citation X של Wilco/Feelthere הוא ברמה גבוהה, ואיכותית לסימולטור, משתמשים שלא נוסו בו מעולם, אין להם זכות דיבור על התוסף. זהו.
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 18, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 יהיה מעניין מאוד לראות את המטוסים האלה בשמי הארץ שלנובכול אופן תודה רבה על העידכון כשמטוס כזה יגיע אלינו, י' ידאג לכם ירדן,יש מצב אתה מוסר לי' בקשה/שאלה ממני ומרוב החטיבה פה מתי י' יעדכן את כול צביעות אלעל למטוס הPMDG LDS POSKY... אשמח מאוד ועוד הרבה ישמחו פה אם הוא יעשה זאת אז שאל אותו בבקשה :wink: התקשרתי אליו, והוא ענה לי ככה: LDS מעודכן, אין סיבה לעדכן.. EAP וEAR בפרט PMDG גם כן מעודכן, ליאו סוירף הוסיף להם לוגויים של האולימפיאדה למי שחפץ מוזמן לפנות אליו, יש מ-י' אישור לקבל את זה ממנו :wink: POSKY, כאן היה עדכון לפני כמה זמן על ה767, אמנם על הלוגויים הישנים אבל עדיין יחסית מעודכן.. מה שכן נכון זה שיש צורך לעשות צביעות ל777, אבל אני ו-י' ממש מתלבטים אם לעשות דבר כזה כי זה רק מודל חיצוני.. אגב מישהו מכיר מרג'ים שלו עם התוספים הקיימים? אבל מה כן.. בגלל שזה POSKY וזאת מסורת של י' לצבוע מודלים שלהם, כנראה ש-י' יצבע גם אותם.. עכשיו רק צריך לחלום על תוסף של 777 מבית LDS או PMDG עם מודל כזה יפה ויכולות מדהימות כמו שLDS וPMDG יודעים לעשות. אמן!
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 18, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 חלאס כבר לדבר על עצמך בגוף שלישי, מה אתה אלון מזרחי? :roll:
Ilan Nemirovski פורסם אוגוסט 18, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2008 התקשרתי אליו, והוא ענה לי ככה: LDS מעודכן, אין סיבה לעדכן.. EAP וEAR בפרט PMDG גם כן מעודכן, ליאו סוירף הוסיף להם לוגויים של האולימפיאדה למי שחפץ מוזמן לפנות אליו, יש מ-י' אישור לקבל את זה ממנו POSKY, כאן היה עדכון לפני כמה זמן על ה767, אמנם על הלוגויים הישנים אבל עדיין יחסית מעודכן.. מה שכן נכון זה שיש צורך לעשות צביעות ל777, אבל אני ו-י' ממש מתלבטים אם לעשות דבר כזה כי זה רק מודל חיצוני.. אגב מישהו מכיר מרג'ים שלו עם התוספים הקיימים? אבל מה כן.. בגלל שזה POSKY וזאת מסורת של י' לצבוע מודלים שלהם, כנראה ש-י' יצבע גם אותם.. עכשיו רק צריך לחלום על תוסף של 777 מבית LDS או PMDG עם מודל כזה יפה ויכולות מדהימות כמו שLDS וPMDG יודעים לעשות. אמן! LDS-האם יש מצב שאתה מעלה לכאן את הלינקים כי לא מצאתי PMDG-אני יודע שהוא מעודכן רק ל744 מה עם ה73? POSKY-יש לי מרג לבינו לבין PSS אם אתה מעוניין פנה אלי מסן PM איך שנוח לך תודה מראש
LeoS פורסם אוגוסט 22, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2008 יהיה מעניין מאוד לראות את המטוסים האלה בשמי הארץ שלנובכול אופן תודה רבה על העידכון כשמטוס כזה יגיע אלינו, י' ידאג לכם ירדן,יש מצב אתה מוסר לי' בקשה/שאלה ממני ומרוב החטיבה פה מתי י' יעדכן את כול צביעות אלעל למטוס הPMDG LDS POSKY... אשמח מאוד ועוד הרבה ישמחו פה אם הוא יעשה זאת אז שאל אותו בבקשה :wink: התקשרתי אליו, והוא ענה לי ככה: LDS מעודכן, אין סיבה לעדכן.. EAP וEAR בפרט PMDG גם כן מעודכן, ליאו סוירף הוסיף להם לוגויים של האולימפיאדה למי שחפץ מוזמן לפנות אליו, יש מ-י' אישור לקבל את זה ממנו :wink: סוף-סוף!! תודה רבה !! מי שרוצה את הקבצים, בבקשה לדבר איתי ב-MSN או לשלוח הודעה.