עבור לתוכן
E.Z

אתמול בנתב"ג

Recommended Posts

פורסם

אתמול בלילה אני קובי ואיציק הלכנו למסלול 12 לראות קצת נחיתות...

באחת הנחיתות ראינו איך בנס להקת ציפורים פספסה את המנוע של הבואינג שעמד לנגוע. ואיך כל הלהקה התחילה להסתחרר מהמערבולות :lol:

ללא ספק זה יכול להיות סטארטאפ לגירסה 2006...

פורסם

הזכרת לי קטע מתוך הסרט Pushing Tin , כאשר פקח תעופה משוגע עומד על הסלול בזמן ש 747 נוחת מעליו :shock:

הבחור מספיק לעשות 3 או 4 סיבובים באוויר עד שהוא נזרק ליד המסלול !

פורסם

זה היה משהו שלא ראיתי לפני, שומעים סיפורים וכאלה, אבל לראות ציפורים ממש על המטוס...

זה אפילו הלחיץ אותי.

האמת היא שלא ממש ברור לי מה קרה שם, הרי כח היניקה עצום, איך הם לא נטחנו....

פורסם

אנחנו ההינו ליד 12 ממש ליד הגדר וקיבלנו איזה 8 נחיתות ברצף

ביניהם A340 :)

אני תמיד מתפלא שאני רואה שם לא מעט צעירים שבאים לראות נחיתות ולשמוע מוזיקה ועדיין לא מודעים לרשת היפה שיש לנו, פשוט כואב הלב...

פורסם

כמו שאמרתי....למי שלא היה על ציר 12 ברחבה אתם לא יודעים מה אתם מפסידים בתור פריקים של תעופה. אני קובי ואיציק הולכים לשם פעם בכמה זמן (שיש זמן).

ונשמח אם תצטרפו זה יכול להיות מפגש חברתי מעניין של חברי נחטיבה.

עכשיו גם תקופת החגים ואני משער שיהיה עומס ויכול להיות ממש מעניין.

ואיציק - צר לי להגיד לך (הכל ברוח טובה) אבל לא נראה לי שהסטלנים שהיו שם יודעים את ההבדל בין בואינג לאיירבאס ובטח שלא מה זה לעזאזל האור הירוק שבתחילת המסלול.

כנראה שלרשת הם לא יגיעו בעשור הקרוב :roll: אבל אם תרצה את העצה שלהם בנוגע לערבוב אלכוהול בתוך נרגליה תאמין לי שתקבל תשובה מקצועית בין נחיתה לנחיתה - שהם לא צועקים כמו משוגעים כדי שהדיילת תשמע אותם.

פורסם
כמו שאמרתי....למי שלא היה על ציר 12 ברחבה אתם לא יודעים מה אתם מפסידים בתור פריקים של תעופה. אני קובי ואיציק הולכים לשם פעם בכמה זמן (שיש זמן).

ונשמח אם תצטרפו זה יכול להיות מפגש חברתי מעניין של חברי נחטיבה.

עכשיו גם תקופת החגים ואני משער שיהיה עומס ויכול להיות ממש מעניין.

ואיציק - צר לי להגיד לך (הכל ברוח טובה) אבל לא נראה לי שהסטלנים שהיו שם יודעים את ההבדל בין בואינג לאיירבאס ובטח שלא מה זה לעזאזל האור הירוק שבתחילת המסלול.

כנראה שלרשת הם לא יגיעו בעשור הקרוב :roll: אבל אם תרצה את העצה שלהם בנוגע לערבוב אלכוהול בתוך נרגליה תאמין לי שתקבל תשובה מקצועית בין נחיתה לנחיתה - שהם לא צועקים כמו משוגעים כדי שהדיילת תשמע אותם.

אלעד - זה לא סותר, גם אותי אתה יכול לשאול על ערבוב אלכוהול בתוך נרגילה ושאר ירקות, ואני אדע לתת לך תשובע מעמיקה.

פשוט עושה רושם שהחבר'ה האלה נהנהים.

בפעם הבא אני אביא את הפליירים שלנו :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...