E.Z פורסם ספטמבר 28, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2003 אתמול בלילה אני קובי ואיציק הלכנו למסלול 12 לראות קצת נחיתות... באחת הנחיתות ראינו איך בנס להקת ציפורים פספסה את המנוע של הבואינג שעמד לנגוע. ואיך כל הלהקה התחילה להסתחרר מהמערבולות ללא ספק זה יכול להיות סטארטאפ לגירסה 2006...
Shadi Abo Ahmad פורסם ספטמבר 28, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2003 הזכרת לי קטע מתוך הסרט Pushing Tin , כאשר פקח תעופה משוגע עומד על הסלול בזמן ש 747 נוחת מעליו :shock: הבחור מספיק לעשות 3 או 4 סיבובים באוויר עד שהוא נזרק ליד המסלול !
Kobi David פורסם ספטמבר 28, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2003 זה היה משהו שלא ראיתי לפני, שומעים סיפורים וכאלה, אבל לראות ציפורים ממש על המטוס... זה אפילו הלחיץ אותי. האמת היא שלא ממש ברור לי מה קרה שם, הרי כח היניקה עצום, איך הם לא נטחנו....
Levon Melik פורסם ספטמבר 28, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2003 כן,הסרט נפלא עם Billy Bob Thornton חבל שיש אותו רק על קלטת ווידאו בבלוקבסטר.
Arie Halperin פורסם ספטמבר 28, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2003 היום היינו שם ברק ואני אבל נחיתות היו על 30 לכן עמדנו ליד מסלול 26 וראינו המראות היינו בבית הקברות של יהוד איפוא הייתם אתם??
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 28, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2003 אנחנו ההינו ליד 12 ממש ליד הגדר וקיבלנו איזה 8 נחיתות ברצף ביניהם A340 אני תמיד מתפלא שאני רואה שם לא מעט צעירים שבאים לראות נחיתות ולשמוע מוזיקה ועדיין לא מודעים לרשת היפה שיש לנו, פשוט כואב הלב...
E.Z פורסם ספטמבר 29, 2003 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 29, 2003 כמו שאמרתי....למי שלא היה על ציר 12 ברחבה אתם לא יודעים מה אתם מפסידים בתור פריקים של תעופה. אני קובי ואיציק הולכים לשם פעם בכמה זמן (שיש זמן). ונשמח אם תצטרפו זה יכול להיות מפגש חברתי מעניין של חברי נחטיבה. עכשיו גם תקופת החגים ואני משער שיהיה עומס ויכול להיות ממש מעניין. ואיציק - צר לי להגיד לך (הכל ברוח טובה) אבל לא נראה לי שהסטלנים שהיו שם יודעים את ההבדל בין בואינג לאיירבאס ובטח שלא מה זה לעזאזל האור הירוק שבתחילת המסלול. כנראה שלרשת הם לא יגיעו בעשור הקרוב :roll: אבל אם תרצה את העצה שלהם בנוגע לערבוב אלכוהול בתוך נרגליה תאמין לי שתקבל תשובה מקצועית בין נחיתה לנחיתה - שהם לא צועקים כמו משוגעים כדי שהדיילת תשמע אותם.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 29, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2003 לגבי מפגש חברתי.. אני ישמח לתפוס איזה יום בסוכות שיש בו הרבה נחיתות, ונפרסם אותו וניפגש לעוד מפגש...
Kobi David פורסם ספטמבר 29, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2003 כמו שאמרתי....למי שלא היה על ציר 12 ברחבה אתם לא יודעים מה אתם מפסידים בתור פריקים של תעופה. אני קובי ואיציק הולכים לשם פעם בכמה זמן (שיש זמן).ונשמח אם תצטרפו זה יכול להיות מפגש חברתי מעניין של חברי נחטיבה. עכשיו גם תקופת החגים ואני משער שיהיה עומס ויכול להיות ממש מעניין. ואיציק - צר לי להגיד לך (הכל ברוח טובה) אבל לא נראה לי שהסטלנים שהיו שם יודעים את ההבדל בין בואינג לאיירבאס ובטח שלא מה זה לעזאזל האור הירוק שבתחילת המסלול. כנראה שלרשת הם לא יגיעו בעשור הקרוב :roll: אבל אם תרצה את העצה שלהם בנוגע לערבוב אלכוהול בתוך נרגליה תאמין לי שתקבל תשובה מקצועית בין נחיתה לנחיתה - שהם לא צועקים כמו משוגעים כדי שהדיילת תשמע אותם. אלעד - זה לא סותר, גם אותי אתה יכול לשאול על ערבוב אלכוהול בתוך נרגילה ושאר ירקות, ואני אדע לתת לך תשובע מעמיקה. פשוט עושה רושם שהחבר'ה האלה נהנהים. בפעם הבא אני אביא את הפליירים שלנו