עבור לתוכן
zmatan

מחלקת אירועים גאה להציג - אירוע סיום הקיץ !! - שלב הסיכומים

Recommended Posts

פורסם

בהזדמנות זו אני רוצה להודות לצוות החטיבה שעשו את האירוע מוצלח מאוד עם עמידה ביעדי הפיקוח .. במיוחד לאיציק , ולאייל וכל מי שתרם לקידום האירוע ..

וכן ירבו אירועים כאלה :)

פורסם

האירוע הזה, לעניות דעתי, הוא הצלחה אדירה בהתחשב בצורה ובלוחות הזמנים שבה הוא הורם. ועל כך מגיעה תודה ענקית ליוזמים, למארגנים ולפקחים ולטייסים שכולם תרמו לזה שהיה לנו אחלה של שבת.

נודה באמת, התפוסה הראשונית של הסלוטים וההיענות הכללית הייתה חלשה וכך גם הציפיות. אבל כמות התנועה, במיוחד זאת שמעבר לסלוטים וזאת שמחוץ לנתב"ג הייתה מכובדת מאוד והאירוע הזה רק הראה שיש טייסים שצמאים לפיקוח, ופקחים שצמאים לכמה נקודות ירוקות על המכ"מ.

מבלי לנקוב בשמות, כולם יודעים מי הם, היו פקחים וטייסים שפשוט תפרו משמרות או טיסות אחת אחרי השניה, וזה לא פחות ממדהים לראות.

כולי תקווה שהאירוע הזה יהווה מנוף לחזרה להיקפי פעילות יותר גדולים כמו שכולנו רוצים שנראה פה.

פורסם

טוב אז הסיכום שלי לא יהיה שונה משל רבים פה.

בהחלט בזמן כה קצר הצלחנו להעמיד אירוע שאני מאמין עבר בהצלחה יתרה. רק שתדעו לסטטיסטיקה היבשה:היו לנו באותן 20 שעות של האירוע 154

טיסות שלפי דעתי זה מספר אסטרונומי בהתחשב

בכמות הזמן של האירוע והתרעתו הקצרה.

היו לנו 62 נחיתות בב"ג,75 המראות וכ-17 טיסות מקומיות.

אני בהחלט חושב שניתן לקרוא ולסכם את האירוע כמוצלח עד מעל למצופה,למרות שמערכת הסלוטים והבוקינג לא הייתה מלאה בכלל לא,

אבל ברוב שעות היום הייתה תנועה שלא ביישה שום

אירוע אחר ואני שמחתי לקחת בו חלק ונהניתי בכל שעה שפיקחתי.

אז הנה התודות:

ראשית כל,תודה רבה לאחד והיחיד שאני מקווה שייצא לי לעבוד איתו עוד הרבה - אייל סמינר.

הוא עזר להרים אירוע מאפס ועד כמעט לשלמות.הוא יודע את העבודה כמו שצריך ובאמת ששמחתי

שהוא היה זה שעזר ותרם ועשה כ"כ הרבה להצלחתו של האירוע.בנוסף,אציין את קרבל שעזר אף הוא לאייל ולי במשימות הרבות.

תודה מיוחדת הולכת גם לרן בן שמואל,שעזר לנו עם האתר גם בזמן קצר וזאת למרות שהוא היה בכל

השבוע החולף באילת אז תודה רבה על ההשקעה והמאמצים הכבירים שעשית למען הצלחתו!

.עוד תודה היא לעמרי סודרי שעזר לנו עם הבאנר לאתר.

כעת,תודות לפקחים שלקחו חלק בלתי נפרד באירוע:

רן בן שמואל,גלעד ברוטמן,אביב קרבל,שחר שירטו,יובל אדם,אורן טרנר,שלומי לוקסמבורג (כן כן הוא הפציץ במגדל חיפה !!),

אור נצר (כל הכבוד מגיע לו שלמרות שהיה אמור לנוח בשבת עלה לפקח,תודה רבה!),אביעד חמלניק,בר לוי,

רן פינקלס ורז גורפינקל.

תודה אחרונה והכי הכי חשובה לאיש והאגדה - איציק בקשי.

כנראה בעל סוללות אנרג'ייזר אך לא משנה מהו סוד הקסם,

הוא פיקח מעל ל-12 שעות באירוע, ועל כן אני רוצה להוקיר אותך ולהודות לך אישית.כל אחד צריך ללמוד ממך לקחת דוגמה אישית למסירות,

התמדה ונחישות. רב תודות על ההשקעה והעזרה המתמדת !!

אני מקווה שלא פיספסתי אף אחד ואם כן אשמח אם תעירו לי :P

תודה אחרונה,מגיעה לכל הטייסים שטסו החל מהטיסות המוקדמות בבוקר,

ועד לאחרון הטייסים שעשה תמרונים ב-TMA לקראת סוף האירוע.

תודה רבה לכולם על ההשקעה והמאמצים לתרום להצלחת האירוע!

ניפגש באירועים הבאים!

פורסם

תודה לכל מי שהגיע לטוס באירוע, היתה נוכחות מדהימה של טייסים, לא היה רגע שהמרחב היה ריק.

כולי תקווה שהסיבה למיעוט בקרים (גישה ומעלה) באירוע היתה פשוט תזמון גרוע של תאריך (אני יודע על כמה בקרים שפשוט לא היו בבית), אני אוהב לפקח ולטוס ברשת, אבל 15 שעות כמעט ברצף זה כבר חריגה (תודה לנצר ופינקלס שהיגוע לתת לי הפסקה), מקווה להבאה לראות נוכחות יותר גדולה מצד בקרים.

הודעה קטנה - למחרת האירוע הכונן הקשיח שלי החליט לעשות בעיות, אני מקווה לתקן אותו בימים הקרובים, עד אז אני יהיה זמין במייל (vatil3@vatil.org) ממחשבים אחרים.

כל הכבוד ותודה לכל מי שלקח חלק באירוע!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...