עבור לתוכן
Itay Zecharia

מיני אירוע פרטי של החטיבה ללונדון!

Recommended Posts

פורסם

שבת שלום לכל חברי החטיבה!

אני מתכבד להזמינכם למיני אירוע, היום ה-21/05/04, לאחר ארוחת הערב כמובן, בסביבות 9 או 10. מבן גוריון להיתרו.

באשר לסוג המטוס-ישנה העדפה למטוסים כבדים כמובן.

העדפה נוספת,להשתמש באות הקריאה שלנו ELY.

דפיות יהיו בקרוב.

ל-"צלמנים" :lol: שבנינו, אני כבר אוסיף לינק לסינרי המדהים שלהם. (בתשלום )

ישנם 3 נתיבי טיסה, בחרו אחד כרצונכם:

DEENA H1 PURLA H1B SUVAS UZ504 KAROL UG183 APLON UG18 MAROS UM855 KFK UL619 MAKOL UL602 RKN UB5 FLEVO UR105 PAM UL980 REFSO UR1 XAMAN UL980 LOGAN

DEENA H1 PURLA H1B SUVAS UZ504 KAROL UG183 APLON UG18 MAROS UM855 KFK UL619 PELUR UL851 LNZ UL604 PABSA UL610 BATTY UL608 LOGAN

DEENA H1 PURLA H1B SUVAS UZ504 KAROL UG183 APLON UG18 MAROS UM855 KFK UL619 MAKOL UL602 NERDI UT4 DEGET UL851 SUBES UL610 BATTY UL608 LOGAN

נקווה לזכות לפיקוח מהצוות היום בערב.

ואני מבטיח לכם תמונות-והרבה!

בבקשה, כל מי שברצונו להשתתף היום, שיכתוב כאן למטה את סוג המטוס, אות הקריאה, ואם יש לו הערות נוספות אז אשמח לקבלן.

גם אתם תוכלו להוסיף כתובות לסינרי, או תוכניות טיסה וכדומה.

אז שתהיה לכולם שבת שלום!

פורסם

למה אתם לא מארגנים את טיסת אנטבה מהתחלה ?

:D

בשדה התעופה לוד מטוס אייר פראנס ימריא ויינחת חניית ביניים באתונה.

לאחר מכן מחבלים השתלטו עליו וכביכול יפנו אותו לעבר לוב ולאחר מכן לאנטבה שבאוגנדה.

----המשך-----

לאחר שעתיים כוחות צה"ל יבואו במטוסי בואינג אזרחים (של חברות תעופה ישראליות)

וייחלצו את החטופים.

במקביל מטוס בואינג 707 של חיל האויר הישראלי ירחף מעל איזור אנטבה במטרה לאבטח את הטיסות.

כל שלושת המטוסים יטוסו לניירובי שבקניה במטרה לתדלק את המטוסים וימריאו לעבר מדינת ישראל.

----המשך----

מטוס הבואינג הראשון יינחת בנמל התעופה לוד,שאר המטוסים יינחתו בבסיס חיל האויר

בלוד.

וזה יהיה סופו של המבצע,מחכה שתארגנו משהו כזה.

פורסם

לאחר מכן מחבלים השתלטו עליו וכביכול יפנו אותו לעבר לוב ולאחר מכן לאנטבה שבאוגנדה.

----המשך-----

וייחלצו את החטופים.

במקביל מטוס בואינג 707 של חיל האויר הישראלי ירחף מעל איזור אנטבה במטרה לאבטח את הטיסות.

כל שלושת המטוסים יטוסו לניירובי שבקניה במטרה לתדלק את המטוסים וימריאו לעבר מדינת ישראל.

----המשך----

בלוד.

באמת מעניין כשתדע לטוס אנחנו נעשה איתך את זה!

ודרך אגב מאוד חכם מצדך לפרסם את הטיסה ככה באמת יהיה כייף! אבל אני מבקש מכול הטיסים שאיתי במסנגר לבחור תוכנית טיסה שנקבע עם גל כדי שכולם נטוס ביחד וגם נקבע לנו צאט קולי בזמן שאין פיקוח! מקווה שנמריא וננחת ובטח בלי סטולים בדרך :lol:

כולם מוזמנים!

פורסם

----המשך-----

וייחלצו את החטופים.

----המשך----

בלוד.

באמת מעניין כשתדע לטוס אנחנו נעשה איתך את זה!

ודרך אגב מאוד חכם מצדך לפרסם את הטיסה ככה באמת יהיה כייף! אבל אני מבקש מכול הטיסים שאיתי במסנגר לבחור תוכנית טיסה שנקבע עם גל כדי שכולם נטוס ביחד וגם נקבע לנו צאט קולי בזמן שאין פיקוח! מקווה שנמריא וננחת בלי סטולים בדרך :lol:

כולם מוזמנים!

אחלה יהונתן yonix4 מלמד אותי לטוס

בינתיים אני קונה את המשחק!

ותאשר אותי ב-ICQ אילן.

פורסם

----המשך-----

וייחלצו את החטופים.

----המשך----

בלוד.

רעיון מעולה... אני מוכן להיות מטוס הAFR...

פורסם

----המשך-----

וייחלצו את החטופים.

----המשך----

בלוד.

רעיון מעולה... אני מוכן להיות מטוס הAFR...

מדבריך אני מבין שלא עשיתם בכלל אירוע כזה.

אתם יודעים שזהו האירוע הכי ישראלי בתולדות צה"ל שכל אזרח מכיר ?

חוץ ממשתמש שעשה את זה באופן יחיד אף אחד לא עשה כזה אירוע.

אני ממליץ לכם לקחת את ההשראה שלי וליצור אותו.

מה זה ה-AFR ?

פורסם

רפאל אם אתה צריך עזה גש גם אלי במסנגר או באי סי קיו (עדיף מסנגר -רשום בחתימה)

ומי שבאמת מעוניין לבוא שירשום כאן וגם שיגש אלי כדי שהביא לו את כול הרשימה של הטיסים שטסים איתנו מלפני שהכול פורסם כאן!

פורסם

גררררררררר דווקה היום שאני חוזר ללונדון אני צריך לטוס לשם שוב?!?

חחחח סבבה נראה לי שאני בא

פורסם

שלום לכל יוזמי האירועים למיניהם

איתי בהקשר לאירוע שלך כל הכבוד על היוזמה רק חבל שאני יודע מזה שעות ספורות לפני, אני אישית יפקח וכל מי שרוצה ויכול לפקח מוזמן להצתרף אלי.

רפאל בהקשר לרעיון שלך לאירוע אני ישמח שתיצור איתי קשר בפרטי ונדבר על זה.

שוב אני מבקש מכל יוזמי האירועים למיניהם בבקשה לעבור דרכי.

פורסם
שלום לכל יוזמי האירועים למיניהם

איתי בהקשר לאירוע שלך כל הכבוד על היוזמה רק חבל שאני יודע מזה שעות ספורות לפני, אני אישית יפקח וכל מי שרוצה ויכול לפקח מוזמן להצתרף אלי.

רפאל בהקשר לרעיון שלך לאירוע אני ישמח שתיצור איתי קשר בפרטי ונדבר על זה.

שוב אני מבקש מכל יוזמי האירועים למיניהם בבקשה לעבור דרכי.

אין בעייה איציק, ושוב תודה רבה.

פורסם

חברים! רציתי לספר לכם חוויות מהטיסה -המיני אירוע שממש היה מיני (טייס אחד וחצי) ...

כבר בצהרים היה הרגשה של מיני אירוע עם 7 טיסים שהביעו רצון לטוס

הם היו איתי יוני גל דן סתיו ואני ושיר שאמר שאולי הוא יבוא!

אך כבר בערב הודיעו כמה שהם לא יבוא מההתחלה ויצטרפו באמצע ובסוף נכנסנו 3 טיסים לבן גוריון שכבר היה מלא בפיקוח( סנטר מגדל וקרקע-- תודה בהתחברתם מהר כול כך ובלי התראה..)

כשאני באתי איתי וגל היו מוכנים .. איתי כבר הסיע ואני אחריו בהמתנה ל26. לגל נראה שיש בעיות הוא כול הזמן היה יוצא ונכנס אצלי במסנגר.

איתי המריא ולאחר כ 2 דקות סיפר לאיציק שהוא התרסק :? וכמובן שאיציק אמר לו להתחבר הכול מחדש מהקרקע ואני כבר קיבלתי אישור להמריא.

איתי כמובן חזר אחרי 2 דקות והמריא אחרי. גל כבר לא נראה באופק שבכול 2 דקות כתוב שהוא מתחבר לשרת ויוצא ממנו....

וכאן הגיעה ההפתעה! קבוצה של 4 טיסים תיכננו טיסה מישראל לתילאנד וכמובן איתי רצה להתנתק שוב באויר ולהצטרף אלהם! (חבל שלא אמרתם לנו היינו באים איתכם מההתחלה)

לבסוף, איתי התנתק באויר וחזר לקרקע לטוס איתם ואני שנשארתי לבד עם אירוע פרטי יצאתי גם כאן ... לבסוף היה ערב-לילה דיי מהנה! באו 2 טיסים חדשים איתי לעשות אימונים בIFR על אי פי.

איתי כמובן התחיל לשגע אותי :shock: לאחר שהמריא שמשעמם לו כי אותם חבר'ה בכלל לא פתחו צאט קולי או משהו כזה ........

יש סיכוי ששבוע הבא נמריא שוב עם אותו אירוע-מיני (מקווה שלא אטוס לבד) בשעה מוקדמת יותר כך שאותם אלה שאמרו שלהמריא ב10 בלילה ולהגיע ללונדון כשהיא ללא פיקוח כבר לא יהיה שווה....

רציתי להודות לאיציק לאביב לשאדי לאנטולי ולכול הפקחים שאותם שכחתי שהתחברו לפקח עלינו

באמת תודהה רבבבבה אתם מדהימים!!!

אני אדבר איתכם כבר לקראת סוף שבוע הבא כדי שנקבע לנו אולי מחדש אירוע ונבדוק אם תוכלו לפקח ... :roll:

פורסם

אורן בכייף הינו עושים את זה השבוע . יש קצת לחץ עם בגרויות מתכונות שחלק מהטיסים הם בזמן בחינות! אבל תראווו יש לנו את שבועות! אפשר לעשות משהו נחמד! אני אדבר איתך ונסגור איזה אירוע כזה נחמד! ואתה תקח פיקוד כי ששומעים שאורן טס כולם באים לטוס גם :lol:

עריכה!!! אורן אין לי את המסנגר שלך ! אולי תבוא אתה אלי למסנגר וננסה לקבוע משהו.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...