UNKNOWN פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 hi yesterday i connected to serveinfo to cheak if there was an atc when i chose to see the israeli air space i saw some naughty people flying with call sign -nargila,nargila and vodka i think this is shame to the israeli organization "Vatil" I live in the USA and i come a few times to israel every year now i am in israel at my border. so i know what "nargila" means (my broder said to me) I fly alot in Vatsim and i never saw such a thing in the US airspace (in US you wiil get suspension) thnk you looking forward to get an answer
תומר עינבר פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 It isn't shame for nothing, there are people that have cooky instead brain. You, Me, and all of us, don't have to refer to those people. Have a nice day!
Or Netzer פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 I dont think its somthing bad. I think that if it wont hurt anyone and clearly a name of a alchohole and a name of somthing that you smoke doesnt hurt anyone its fine.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 למה בכלל נותנים יחס לבנאדם שמתחבא מאחורי כינוי, טוען שהוא אמריקאי וכותב אח עם d ואתמול עשה משהו עם הלחי שלו... זו פרובוקציה ברורה, הרבה זמן לא ראינו כאלה, אולי אנחנו עושים משהו אחד טוב אם הטרולים יוצאים מהמחילות שלהם
E.Z פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 dear sir 1.acording to VATIL regulation this is real life callsighn in the israeli airforce there for it is allow in VATSIM 2. speaking of regulations acording to VATSIM regulation you have to identifie your self in VATSIM with you full name in the signatur (if speaking of reasons for suspention) also in this FORUM thanks for your attention
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 Hello, this kind of call-sign is allow under israeli airforce flight. I have use call-sign like KADOSH. here i VATIL we also simulate the military side, you can fide also military ATC position like PLUTO_CTR or HAGAV_CTR. more info about military flight in VTAIL airspace here http://www.vatil.org/vatil/charts/VIAF_VATIL_MOU.pdf welcom sir, hop to see you in the blue sky of Israel
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 Dear Sir, Thank you for bringing it up to our attention. We do care how our users look like and do care which impression we leave. This is why we only allow them to use these terms as call signs, however, we do take care they will not drink the vodka nor smoke the nargila before they go up to fly. Hope you do the same, enjoy your visit here
razmatus פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 למה כתבתם באנגלית? הבן אדם לא נראה כאילו הוא מבין את השפה כל כך.
E.Z פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 למה כתבתם באנגלית? הבן אדם לא נראה כאילו הוא מבין את השפה כל כך. כסת"ח :mrgreen:
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 למה כתבתם באנגלית? הבן אדם לא נראה כאילו הוא מבין את השפה כל כך. כי פנו אלינו באנגלית... יש כמה תכתובות של חברים מהארץ שלפי התיאוריה שלך הייתי חותם שלא יודעים עברית
Or Netzer פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 למה כתבתם באנגלית? הבן אדם לא נראה כאילו הוא מבין את השפה כל כך. כסת"ח :mrgreen: רואים שהיית שריונר צא מזה. השתחררת.
E.Z פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 למה כתבתם באנגלית? הבן אדם לא נראה כאילו הוא מבין את השפה כל כך. כסת"ח :mrgreen: רואים שהיית שריונר צא מזה. השתחררת. אתה עוד צעיר ויש לך עוד הרבה מה לילמוד- כסת"ח זה בטוי שמלווה כל תחום בחברה הישראלית שריון זה רק אחוז קטן.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 למה כתבתם באנגלית? הבן אדם לא נראה כאילו הוא מבין את השפה כל כך. כסת"ח :mrgreen: רואים שהיית שריונר צא מזה. השתחררת. נצר יש לך עוד 20 שנה להיות שריונר. אגב אתה יודע שבמילואים יש רק גלילונים ?
E.Z פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 למה כתבתם באנגלית? הבן אדם לא נראה כאילו הוא מבין את השפה כל כך. כסת"ח :mrgreen: רואים שהיית שריונר צא מזה. השתחררת. נצר יש לך עוד 20 שנה להיות שריונר. אגב אתה יודע שבמילואים יש רק גלילונים ? לא בטוח בקשר לגלילונים לאט לאט מסבים את זה ל M16 הגדוד שלי לי קבל עוד הקצאה נכבדת למקוצרים באימון ובקו האחרון..
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 באימונים זה לא נשק של הגדוד, גם אנחנו קיבלנו M16, אבל בקו חזרנו לנשק היחיד שאנחנו יודעים להשתמש בו
Yarden Antebi פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 למה בכלל נותנים יחס לבנאדם שמתחבא מאחורי כינוי, טוען שהוא אמריקאי וכותב אח עם d ואתמול עשה משהו עם הלחי שלו... זו פרובוקציה ברורה, הרבה זמן לא ראינו כאלה, אולי אנחנו עושים משהו אחד טוב אם הטרולים יוצאים מהמחילות שלהם בקשר לאיות זה קשור לגיל שלו, הכתיבה של האמריקאים (בני הנוער) ממש שונה מאיות רגיל, בעיקר כדי לקצר (בדיוק כמו שפה בארץ בית ספר הפך לבצפר)
E.Z פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 באימונים זה לא נשק של הגדוד, גם אנחנו קיבלנו M16, אבל בקו חזרנו לנשק היחיד שאנחנו יודעים להשתמש בו אז התבלבלתי אני מדבר על הקו במפורש כל קו צופים חצי לפחות עם M16 גם באותו קו כל מי שרצה חתם על נעליים קלות זה חלק קטן מהמכה בראש שהצבא קיבל אחרי מהמלחמה.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 באימונים זה לא נשק של הגדוד, גם אנחנו קיבלנו M16, אבל בקו חזרנו לנשק היחיד שאנחנו יודעים להשתמש בו אז התבלבלתי אני מדבר על הקו במפורש כל קו צופים חצי לפחות עם M16 גם באותו קו כל מי שרצה חתם על נעליים קלות זה חלק קטן מהמכה בראש שהצבא קיבל אחרי מהמלחמה. once a kusit always a kusit
Shireto Shahar פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 It isn't shame for nothing, there are people that have cooky instead brain.You, Me, and all of us, don't have to refer to those people. Have a nice day! אני לא מבין מכל השרשור הזה, מי אתה שתשפוט את האנשים שרוצים לטוס בחיל האוויר עם כינוי כמו במציאות?
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 באימונים זה לא נשק של הגדוד, גם אנחנו קיבלנו M16, אבל בקו חזרנו לנשק היחיד שאנחנו יודעים להשתמש בו אז התבלבלתי אני מדבר על הקו במפורש כל קו צופים חצי לפחות עם M16 גם באותו קו כל מי שרצה חתם על נעליים קלות זה חלק קטן מהמכה בראש שהצבא קיבל אחרי מהמלחמה. once a kusit always a kusit אחלה של קולסיין! KUSIT!
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 באימונים זה לא נשק של הגדוד, גם אנחנו קיבלנו M16, אבל בקו חזרנו לנשק היחיד שאנחנו יודעים להשתמש בו אז התבלבלתי אני מדבר על הקו במפורש כל קו צופים חצי לפחות עם M16 גם באותו קו כל מי שרצה חתם על נעליים קלות זה חלק קטן מהמכה בראש שהצבא קיבל אחרי מהמלחמה. once a kusit always a kusit אחלה של קולסיין! KUSIT! אל תשאל מה היה האו"ק שלי בסדיר
תומר עינבר פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 It isn't shame for nothing, there are people that have cooky instead brain.You, Me, and all of us, don't have to refer to those people. Have a nice day! אני לא מבין מכל השרשור הזה, מי אתה שתשפוט את האנשים שרוצים לטוס בחיל האוויר עם כינוי כמו במציאות? אתה רומז שאחד מהם זה היה אתה? אם כך זה ממש תינוקי..
Shireto Shahar פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 It isn't shame for nothing, there are people that have cooky instead brain.You, Me, and all of us, don't have to refer to those people. Have a nice day! אני לא מבין מכל השרשור הזה, מי אתה שתשפוט את האנשים שרוצים לטוס בחיל האוויר עם כינוי כמו במציאות? אתה רומז שאחד מהם זה היה אתה? אם כך זה ממש תינוקי.. לא רומז שום דבר, אבל אני גם לא מפחד לומר שאני התחברתי פעם בכינוי הזה, ואני לא רואה בזה שום דבר רע.
תומר עינבר פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 It isn't shame for nothing, there are people that have cooky instead brain.You, Me, and all of us, don't have to refer to those people. Have a nice day! אני לא מבין מכל השרשור הזה, מי אתה שתשפוט את האנשים שרוצים לטוס בחיל האוויר עם כינוי כמו במציאות? אתה רומז שאחד מהם זה היה אתה? אם כך זה ממש תינוקי.. לא רומז שום דבר, אבל אני גם לא מפחד לומר שאני התחברתי פעם בכינוי הזה, ואני לא רואה בזה שום דבר רע. איך שאתה רוצה, אני לא מתכוון לפתוח על זה דיון. כל אחד ומה שבראש שלו.. אולי לא הבנת את מה שרשמתי, אבל התכוונתי למעשה שלא צריך להתבכיין שיש כזה דבר ברשת, מיילא אם מישהו מנסה להתנגש בך או כל מיני דברים כאלה, אז אפשר אפילו להתלונן. אבל אם רואים ברשת כינויים שלא פוגעים באף אחד, זה סתם, בשביל הצחוק או בשביל הריאליזם כמו שאתה אומר.
Shireto Shahar פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 It isn't shame for nothing, there are people that have cooky instead brain.You, Me, and all of us, don't have to refer to those people. Have a nice day! אני לא מבין מכל השרשור הזה, מי אתה שתשפוט את האנשים שרוצים לטוס בחיל האוויר עם כינוי כמו במציאות? אתה רומז שאחד מהם זה היה אתה? אם כך זה ממש תינוקי.. לא רומז שום דבר, אבל אני גם לא מפחד לומר שאני התחברתי פעם בכינוי הזה, ואני לא רואה בזה שום דבר רע. איך שאתה רוצה, אני לא מתכוון לפתוח על זה דיון. כל אחד ומה שבראש שלו.. אולי לא הבנת את מה שרשמתי, אבל התכוונתי למעשה שלא צריך להתבכיין שיש כזה דבר ברשת, מיילא אם מישהו מנסה להתנגש בך או כל מיני דברים כאלה, אז אפשר אפילו להתלונן. אבל אם רואים ברשת כינויים שלא פוגעים באף אחד, זה סתם, בשביל הצחוק או בשביל הריאליזם כמו שאתה אומר. אין בעיה לעצור עכשיו, אבל את מה שכתבת עכשיו אני לא רואה מהמשפט הבא- there are people that have cooky instead brain בקיצור אתה יכול לומר לו את זה בפרטי כמה שבא לך כי אף אחד לא רואה את זה. אבל פה בפורום אני מבקש שתשקול את המילים.