Yarden Antebi פורסם אוקטובר 27, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 אני מקווה מאוד שלא ידחה, גם ככה עושים לי כאב ראש בעבודה על היום חופש הזה
mickey lip פורסם אוקטובר 27, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 אני מקווה מאוד שלא ידחה, גם ככה עושים לי כאב ראש בעבודה על היום חופש הזה לפי תחזית ליום חמישי- שמש !!!! אין דחיות כרגע, ממשיכים בכוח מלא.
avigilad99 פורסם אוקטובר 27, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 אני מקווה מאוד שלא ידחה, גם ככה עושים לי כאב ראש בעבודה על היום חופש הזה לפי תחזית ליום חמישי- שמש !!!! אין דחיות כרגע, ממשיכים בכוח מלא. לדברי מיקי.. Max thrust.... רק שלא תיסע במכונית כשאתה בTO\GA.... :mrgreen:
mickey lip פורסם אוקטובר 27, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 אני מקווה מאוד שלא ידחה, גם ככה עושים לי כאב ראש בעבודה על היום חופש הזה לפי תחזית ליום חמישי- שמש !!!! אין דחיות כרגע, ממשיכים בכוח מלא. לדברי מיקי.. Max thrust.... רק שלא תיסע במכונית כשאתה בTO\GA.... :mrgreen: לא מצחיק בכלל, אבל תיסע פעם איתי ועם רן ביחד ואז תבין........ :wink:
Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 27, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 אני מקווה מאוד שלא ידחה, גם ככה עושים לי כאב ראש בעבודה על היום חופש הזה לפי תחזית ליום חמישי- שמש !!!! אין דחיות כרגע, ממשיכים בכוח מלא. כמו שאילן אמר שנה שעברה שריקוד הגשם לא עזר למישהו... נקווה שגם השנה זה לא יעבוד
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 27, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 אני מקווה מאוד שלא ידחה, גם ככה עושים לי כאב ראש בעבודה על היום חופש הזה לפי תחזית ליום חמישי- שמש !!!! אין דחיות כרגע, ממשיכים בכוח מלא. כמו שאילן אמר שנה שעברה שריקוד הגשם לא עזר למישהו... נקווה שגם השנה זה לא יעבוד במקום שרקדו את ריקודי הגשם שנה שעברה לדעתי אין היום מי שירקוד שם את הריקוד וגם אם יש לא בטוח שיש לו את המוטיבציה לזה :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 28, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2008 להלן רשימה מעודכנת נכון ליום שני. אני מזכיר שההרשמה נסגרת ביום שלישי ב-20:00 עמית דורון דוד בן דוד זיו בוק דן בנימין יוסי דלל בר לוי יובל פישלר טל אלמשעלי דורון אנג'ל מושיקו בילר צבי רודס תומר עינבר אביב קרבל ירדן ענתבי ישראל רוט אילן נמירובסקי והיב חאג' יחיא יובל אדם ירדן בן דור דן בלאושטיין בן כהן אלדר סלע נעם קינספל ברק פטכ אייל סמינר דור שי בן בצלאל אבי מרקוביץ אביחי קור שחר שירטו אבי גלעד דוד רוזנפלד רן בן שמואל דודי מישה מיקי ליפ שמוליק לין איציק בקשי אלעד זיירמן אילן יונש ברוך שפיגל רן פינקלס תומר חיים רז גורפינקל משה מזרחי ניסים שובל פיני כהן דוד כהן אדם ויזר שלומי נצחון אייל נחום שחר חזקלביץ משה בנסל אסף סער יובל שטרק עידו בוך עומר דנקור חן כהן בר רודוי שלומי לוקסנבורג אסף בריטברד אילן לוי שלמה פרידמן עופר בורשטיין איתי זכריה עידן טראוב יונתן בן ישראל דור צמח גיא לברן
danb2000 פורסם אוקטובר 28, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2008 להלן רשימה מעודכנת נכון ליום שני.אני מזכיר שההרשמה נסגרת ביום שלישי ב-20:00 ....... והיב חאג' יחיא יובל אדם ירדן בן דור דל בלאושטיין בן כהן אלדר סלע נעם קינספל ברק פטכ ........ איציק, דל כנראה לא יוכל להגיע - אני יגיע במקומו להת' ביום חמישי
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 28, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2008 להלן רשימה מעודכנת נכון ליום שני.אני מזכיר שההרשמה נסגרת ביום שלישי ב-20:00 ....... והיב חאג' יחיא יובל אדם ירדן בן דור דל בלאושטיין בן כהן אלדר סלע נעם קינספל ברק פטכ ........ איציק, דל כנראה לא יוכל להגיע - אני יגיע במקומו להת' ביום חמישי ד"ש לדל...
אורח פורסם אוקטובר 28, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2008 להלן רשימה מעודכנת נכון ליום שני.אני מזכיר שההרשמה נסגרת ביום שלישי ב-20:00 ....... והיב חאג' יחיא יובל אדם ירדן בן דור דל בלאושטיין בן כהן אלדר סלע נעם קינספל ברק פטכ ........ איציק, דל כנראה לא יוכל להגיע - אני יגיע במקומו להת' ביום חמישי ד"ש לדל... לא דל אין בעיה נשדרג אותך ל HP או לנובו, תבחר :mrgreen:
matan פורסם אוקטובר 28, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2008 איציק,קיבלתי את המייל לאישור ההרשמה בג'יבריש. שלחתי לך סמס עם הפרטים אבל אני אשלח גם פה למקרה שלא קיבלת כי אני רואה שאני לא ברשימה של האנשים שבאים לכנס. מתן נוימרק מספר ואטסים:907967 מאשר הגעה
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 28, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2008 לו"ז יפורסם מחר. מתן, קיבלתי את האישור הרשמה.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 28, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2008 להלן רשימה מעודכנת נכון ליום שלישי. חברים שעוד לא אישרו הרשמה והגעה מתבקשים לעשות זאת בהקדם האפשרי! עמית דורון דוד בן דוד זיו בוק דן בנימין יוסי דלל בר לוי יובל פישלר טל אלמשעלי דורון אנג'ל מושיקו בילר צבי רודס תומר עינבר אביב קרבל ירדן ענתבי ישראל רוט אילן נמירובסקי והיב חאג' יחיא יובל אדם ירדן בן דור דן בלאושטיין בן כהן אלדר סלע נעם קינספל ברק פטכ אייל סמינר דור שי בן בצלאל אבי מרקוביץ אביחי קור שחר שירטו אבי גלעד דוד רוזנפלד רן בן שמואל דודי מישה מיקי ליפ שמוליק לין איציק בקשי אלעד זיירמן אילן יונש ברוך שפיגל רן פינקלס תומר חיים רז גורפינקל משה מזרחי ניסים שובל פיני כהן דוד כהן אדם ויזר שלומי נצחון אייל נחום שחר חזקלביץ משה בנסל אסף סער יובל שטרק עידו בוך עומר דנקור חן כהן בר רודוי שלומי לוקסנבורג אסף בריטברד אילן לוי שלמה פרידמן עופר בורשטיין איתי זכריה עידן טראוב יונתן בן ישראל דור צמח גיא לברן יוני בירון מתן נוימרק רז מטוס גלעד ברוטמן
Gilad Brutman פורסם אוקטובר 29, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2008 שמעו, אני בדילמהלהשאיר את הטלטלים?? תגלח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yuval Fishler פורסם אוקטובר 29, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2008 שמעו, אני בדילמהלהשאיר את הטלטלים?? לאאאאאאאא.. תעשה גלח..
Shireto Shahar פורסם אוקטובר 29, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2008 שמעו, אני בדילמהלהשאיר את הטלטלים?? כן
אורח פורסם אוקטובר 29, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2008 מה קרבל אתה מתגנדר לקראת האירוע? אפילו נחתכתי בגילוח :oops: