עבור לתוכן
Izik Bakshi

ערב הדרכה בנושא 737 - עדכון בנוגע לשעה

Recommended Posts

פורסם
תזכורת למחר חברים, אבקש להכין שאלות מראש.

אני מבקש לעקוב אחרי השרשור מחר להמשך עדכונים.

שלום חברים, לצערי לא אוכל לקחת חלק בהדרכה היום, איתי חריט ימלא את מקומי, אני יותר מבטוח שהוא יענה על כל שאלה שיש לכם.

אם עדיין תהיינה שאלות , אתם מוזמנים לאחר ההדרכה לכתוב אותן פה ואני אשתדל לענות על כל אחת ואחת.

תהנו היום.

פורסם
למרות שאיני דוגל ב-737, אני אגיע כדי להעשיר את הידע.

אתה לא "דוגל" ב 737?

זה לא המטוס.

זו דרך חיים, זו השקפת עולם...

אתה הבנת את זה ברוך ? :lol:

פורסם
למרות שאיני דוגל ב-737, אני אגיע כדי להעשיר את הידע.

אתה לא "דוגל" ב 737?

זה לא המטוס.

זו דרך חיים, זו השקפת עולם...

אתה הבנת את זה ברוך ? :lol:

אהה יעני ישראבלוף...הבנתי... :wink:

פורסם

חברים תודה רבה,

היוזמה, התכנון והביצוע היו למופת,

השיטה לפנות לאנשים לפי הסדר הוכיחה את עצמה כמצויינת,

היינו לדעתי משהו כמו 70 חברים וכמעט תמיד רק אחד דיבר, כל הכבוד.

תודה לקצין ראשון יריב על הנוכחות והתשובות ולאיציק, איתי ואוהד על הניצוח.

מחכה להמשך בחלק ב'

פורסם

אני כבר נותן סיכום שלי תוך כדי סיום האירוע, כמה נקודות:

ראשית תודה רבה ליריב על ההשקעה מהזמן הפרטי שלו לטובת ההעשרה של הידע של כולנו.

הייתה נוכחות יפה מאוד וזה מראה על התעניינות ורצינות רבה, ואני בטוח שאם נעשה סשן המשך הוא יהיה פורה ומוצלח באותה מידה.

מאידך שלוש נקודות שהפריעו לי. הראשונה, קשה לנהל שיחה בTS על אחת כמה וכמה בסדרי גודל של משתתפים שחווינו היום. זה דורש יתר בגרות ואחריות אישית מכל אחד ואחד מכם ולזכור שכל לחיצה על הPTT אצלכם עושה ל70 איש חור בראש.

דבר שני גם לפני שיריב הצטרף אלינו לחדר וגם בזמן שהוא היה נוכח, הייתה פלאברה מיותרת בחדר. זה מייצג אותנו וככה אנחנו נראים. גנון אפשר לעשות בכל שעה אחרת שרוצים, באירועים כאלה, עדיף לסתום את הפה (תסלחו לי על הבוטות), בלי דיבור של שטויות, ולא להרוס את השם של החטיבה מול אנשים שעושים לנו טובה ענקית.

דבר שלישי, מסגרת הזמן קצובה, והזמן של האנשים, גם של כולם ובעיקר של האורחים שלנו, הוא יקר, וחבל לבזבז אותו בשאלות שלכל היותר מתאימות לשרשור משל עצמם בפורום, ולכל הפחות - לשאול חבר במסנג'ר. בואו ננצל את הזמן לשאלות ענייניות, איכותיות ומעניינות, ולא נתעסק בדיונים כמו FS9 מול FSX שנטחנו עד דק בפורום (אל תתפסו אותי בדוגמה וזה חלילה לא אישי).

הצעה מתודית נוספת, שבעצם כבר נוסתה הפעם ואולי היה שווה להתעקש עליה, היא להכין שאלות מראש, כבר שם לסנן את הלא רלוונטיות, ואם וכאשר נשאר זמן לפתוח את הפורום לשאלות שלא הוכנו מראש.

בסה"כ היה מעניין ואני מאוד מרוצה ובהחלט מצפה לעוד דיונים כאלה.

תודה לכל המארגנים ושוב תודה רבה ליריב שהקדיש מזמנו לטובת כולנו.

פורסם

חברים אני לצערי לא הגעתי...אבל אני חייב לציין כל הכבוד.

737 זה המטוס האהוב עלי וחרשתי עליו מא' עד ת'.

יצא לי גם להדריך כמה טייסים במסגרת השת"פ שאין כמותה,קדימה חברים להסתער על המטוס החמוד ביותר בצי! :D

פורסם

תודות-

לאיציק ,אוהד ואיתי על הארגון המופתי במהלך ההרצאה.

לכל החברים ששאלו שאלות כיפיות ומענינות (מאמץ את דיברי יובל אדם לגבי שאלות סימולטור בסיסיות וגם מבלי לפגוע באף אחד).

ליריב שבאמת השתדל לענות ברצינות לכל שאלה (אני נבהלתי בקטע של הקרינה הקוסמית והתכווצות המוח,יותר מידי פרטים לחובב :oops: :o ).

נראה לי שהיינו יכולים להמשיך עוד כמה שעות טובות אם היה אפשר.....

מחכה לפעם הבאה,היה פשוט תענוג ועוד פעם עשינו כבוד לעצמנו.

פורסם
חברים תודה רבה,

היוזמה, התכנון והביצוע היו למופת,

השיטה לפנות לאנשים לפי הסדר הוכיחה את עצמה כמצויינת,

היינו לדעתי משהו כמו 70 חברים וכמעט תמיד רק אחד דיבר, כל הכבוד.

תודה לקצין ראשון יריב על הנוכחות והתשובות ולאיציק, איתי ואוהד על הניצוח.

מחכה להמשך בחלק ב'

מצטרף לדברי משה.

היה אחלה. תודה רבה ליריב שהקדיש מזמנו. תודה רבה גם לאיציק למיקי לאיתי לאהד ולכל מי שהשתתף ושיתף פעולה בצורה בוגרת ומכובדת. המדיום הזה של TS הוא אמצעי מעולה לא רק לפגישות של צחוקים וסחבאק אלא גם כאמצעי מעולה להעברת ידע. מעבר לשימוש השותף בשיעורים של IFS נשתדל ליזום עוד מפגשים כאלה לטובת כלל החטיבה. כל פעם בנושא אחר.

פורסם
לצערי לא יכלתי לבוא כי הייתי בעבודה אבל זאת הזדמנות

ענקית להגיד תודה ליוסי רסקין שהקליט לי כ65 דק' מהשיחה.

תודה רבה,ומקווה להגיע בפעם הבאה. :wink:

אשמח ,יוסי, אם תוכל להעביר גם אלי את הקלטת ההדרכה.

תודה

פורסם

אין הרבה מה להוסיף. כל הכבוד על היוזמה והאירגון.

היה באמת מדהים. כן ירבו אירועים כאלו. גם החברים הפגינו בגרות על שלא לחצו על הPTT לשוא, ואיפשרו ניהול שיחה למופת.

\:D/

וליריב תודה על הרצון להשיב לשאלותנו.

פורסם

אהלן חברים.

אז תחילה המון תודה לאמיר אביטן (חניך במחזור 12 ב IFS) על היוזמה בנושא, בלעדיך זה לא היה קורה!

תודה מקרב לב ליריב שקד על הזמן והסבלנות שלו לענות לכל שאלה.

תודה גם לאיתי חריט שבין כל המטלות השונות מהצבא הצליח למצוא את הזמן ולסייע רבות בערב זה.

ותודה אחרונה לאוהד שליו על הסיוע בערב.

באשר לכל אלה שלא הספיקו לשאול, אז אני מתארגן עם יריב לעוד ערב כזה, ואנחנו ננסה לתת את הבמה לאלה שלא הספיקו לשאול אתמול.

מאידך שלוש נקודות שהפריעו לי. הראשונה, קשה לנהל שיחה בTS על אחת כמה וכמה בסדרי גודל של משתתפים שחווינו היום. זה דורש יתר בגרות ואחריות אישית מכל אחד ואחד מכם ולזכור שכל לחיצה על הPTT אצלכם עושה ל70 איש חור בראש.

דבר שני גם לפני שיריב הצטרף אלינו לחדר וגם בזמן שהוא היה נוכח, הייתה פלאברה מיותרת בחדר. זה מייצג אותנו וככה אנחנו נראים. גנון אפשר לעשות בכל שעה אחרת שרוצים, באירועים כאלה, עדיף לסתום את הפה (תסלחו לי על הבוטות), בלי דיבור של שטויות, ולא להרוס את השם של החטיבה מול אנשים שעושים לנו טובה ענקית.

דבר שלישי, מסגרת הזמן קצובה, והזמן של האנשים, גם של כולם ובעיקר של האורחים שלנו, הוא יקר, וחבל לבזבז אותו בשאלות שלכל היותר מתאימות לשרשור משל עצמם בפורום, ולכל הפחות - לשאול חבר במסנג'ר. בואו ננצל את הזמן לשאלות ענייניות, איכותיות ומעניינות, ולא נתעסק בדיונים כמו FS9 מול FSX שנטחנו עד דק בפורום (אל תתפסו אותי בדוגמה וזה חלילה לא אישי).

תודה על ההערות יובל.

בנוגע להערה הראשונה - זה כלי התקשורת שיש ברשותינו כרגע, וזה דורש בגרות ואחריות משאר המשתתפים, בכלליות אני חושב שהערב עבר די חלק עם כמה השעיות שחולקו למפריעים מזדמנים.

בנוגע להערה השניה - מסכים בהחלט, אני וציית הניהול של IFS עושים מאמצים רבים בנוגע למשמעת חברים ב-TS, אספר שביום ראשון אפילו שקלתי לדחות את הערב בגלל איזה ילד מופרע שעשה לא מעט בעיות, לשמחתי הוא בחופשה כפויה :lol:

בנוגע להערה השלישית - ננסה יותר להקפיד על זה, יש פה יותר אחריות של המשתתפים, סך הכל לא נעים לסרב לחברים חדשים (והיו כמה חדשים) מול 70 מאזינים.

תודה לכל מי שלקח חלק!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...