Or Netzer פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 http://news.walla.co.il/?w=//546876 הטרמינל התמוטט והוא רק בן שנה :cry: חבל
רפאל פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 קראתי על זה ממש מפחיד. נקווה שגם לו ייקרה לנו. :oops: :cry:
TBH פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 מוזר, כשהייתי שם המקום נראה מאוד גדול ומושקע ושכאילו עבדו עליו שנים כמו שצריך שיהיה מושלם.. ככה התמוטט הגג? :shock:
Itay Zecharia פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 ממש מפחיד.... זה באמת היה נראה ממש חדש. :roll:
Gal פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 לדעתי זה בגלל דעות פוליטיות נכון ירדן??? (גם אני שמח )
hammer פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 גם אני חחחחחחחח מעניין מה יצאפן יעשה היום. במשחק המונדיאל של צרפת ודנמרק אחרי שדנמרק הדיחה את צרפת הוא הלך באולפן אם דגל של דנמרק מי שראה.
Aviel פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 אני לא חושב שצריך לשמוח (אפילו לא בצחוק) על אירוע שגבה חיי אדם.
gal_d פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 אני לא חושב שצריך לשמוח (אפילו לא בצחוק) על אירוע שגבה חיי אדם. אתה צודק במאה אחוז אבל בכול זאת יש לי שימחה קטנה בלב.
Nevo Dar-Perl פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 מה זה השטויות האלה ??? בואנה ! בני אדם ! אנשים אנושיים מתו ואתם צוחקים על זה ??? אולי אפשר להגיד דברים על הצרפתים אבל לא לשכוח שהם בני אדם כמונו... מה שאתם כותבים זה אנטישמי... אם כבר מדברים על אנטישמיות... חבל, זה לא נושא אפילו... לצחוק או לשמוח על מותם של בני אדם...
e_dor פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 מה זה השטויות האלה ???בואנה ! בני אדם ! אנשים אנושיים מתו ואתם צוחקים על זה ??? אולי אפשר להגיד דברים על הצרפתים אבל לא לשכוח שהם בני אדם כמונו... מה שאתם כותבים זה אנטישמי... אם כבר מדברים על אנטישמיות... חבל, זה לא נושא אפילו... לצחוק או לשמוח על מותם של בני אדם... צודק. לרדת עליהם ואפילו חזק זה בסדר אבל כשקורה משהו רציני לא צריך להגזים. ואם אנטישמים הם חולירות לא צריך לרדת לרמתם ולאחל לאנשים מוות אלא אם אותו איש רוצה אותך מת, מה שאי אפשר להגיד על כל הצרפתים כולם. ואם מישהו מתבלבל, התגובה רצינית בלי טיפת ציניות.
Aviel פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 מה זה השטויות האלה ???בואנה ! בני אדם ! אנשים אנושיים מתו ואתם צוחקים על זה ??? אולי אפשר להגיד דברים על הצרפתים אבל לא לשכוח שהם בני אדם כמונו... מה שאתם כותבים זה אנטישמי... אם כבר מדברים על אנטישמיות... חבל, זה לא נושא אפילו... לצחוק או לשמוח על מותם של בני אדם... צודק. לרדת עליהם ואפילו חזק זה בסדר אבל כשקורה משהו רציני לא צריך להגזים. ואם אנטישמים הם חולירות לא צריך לרדת לרמתם ולאחל לאנשים מוות אלא אם אותו איש רוצה אותך מת, מה שאי אפשר להגיד על כל הצרפתים כולם. ואם מישהו מתבלבל, התגובה רצינית בלי טיפת ציניות. לפחות פה אנחנו מסכימים.. :wink:
רפאל פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 אני לא חושב שצריך לשמוח (אפילו לא בצחוק) על אירוע שגבה חיי אדם.
Or Netzer פורסם מאי 23, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 23, 2004 אנשים.. למדתי מניצול שואה את המשפט הכי חזק בעולם.. "בנפול אוייביך אל תשמח" ! אני מבקש להרגע.. גם אני לא מת עליהם אבל אנשים מתים זה לא סיבה לצחוק