עבור לתוכן
רפאל

אתגר מאותגר.

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם!

יש לי אתגר בשבליכם נראה אם תצליחו לעמוד בו.

ביחרו אחת מן המשימות הבאות:

1. הטסת מטוס הרקולס ישראלי מבסיס התעופה לוד,לעבר מצרים,לאחר שנחתתם במצרים,

יש לפתוח את הפתח האחורי של המטוס [הבטן/תא מטען] 'כאילו' פרקתם מטען.

לאחר מכן יש להמריא לעבר ירדן,בירדן אתם תדלקו את המטוס ולאחר מכן תפנו לעבר לוב.

בלוב תשהו בערך כ-10 דקות ולאחר מכן תחזרו לישראל.

או .......

2. פעילות זו צריכה להעשות באופן משותף של כמה חברים אשר מטיסים מטוסים!

תשעה עשר מטוסי "ג'מבו" של חברת התעופה הלאומית "אל-על" ימריאו מנמל התעופה לוד לעבר אדיס אבבה.

באדיס אבבה המטוסים 'ייאספו' את יהודי אתיופיה שעברו תלאות קשות בכדי להגיע לסודאן (מחנה המעבר ששם המטוסים ייחכו),חלקם מתו בדרך ממחלות והליכה מרובה,,חלקם מכרו את רכושם,וחלקם ניפרדו מילדהים או מהוריהם בכדי לעלות לישראל.

המטוסים 'ייאספו' את עולי אתיופיה וימריאו לעבר ישראל,המטוסים יינחתו בדממת אלחוט ללא מכשירים ותנועה,יינחתו בלוד,ויורידו את העולים כביכול ייתדלקו המטוסים בלוד.

נו אז כבר בחרתם משהו ??!

* לאחר מכן אתם יכולים לצלם תמונות ולהעלות לפורום 'תמונות'.

פורסם
רעיון נחמד קח בחשבון שלאל על אין 19 מטוסי ג'מבו

כלומר יש להם מטוסים אבל לא חייב את כל ה'גמבו' כ-19 אפשר לקחת גם חדישים ויישנים.

העיקר שניקח את עולי אתיופיה לישראל :D

פורסם
ברור לקחת את כל ה4 החדישים ואת ה5 נדמה לי של הישנים

סבבה אז לאיזה מיבצע אתה יוצא אלמוג ?

למבצע מצרים או למבצע שלמה ?

פורסם

אוף כל הזמן 'מבצע צבאי'!

להעלות יהודים מארץ זרה לישראל זה מבצע בצאי ?

הרי אין כאן שום יריות,מעלים אותם בחשאי זוהו!

או במצרים:

נולתים במצרים 'פורקים מטענים' וממריאים לירדן ומתדלקים.

אח"כ ממריאים ללוב שוהים שם כ-10 / 20 דק' ואז חוזרים לישראל.

עכשיו נשאלת השאלה:

(רק מנהלי האתר או מארגן המבצעים איציק מורשה לענות!)

האם יש באחד מהמבצעים הללו אופי צבאי ?

[יש כאן יריות בכלל או אופי עם קרב ?]

פורסם

אתה ידוע לטוס כבר? לוקח ללמוד להיות טייס מאומון ומיומן כמה חודשים קח בחשבון...

את הבסיס לומדים בקלות :wink: אבל ניסיון לא קונים במכולת :lol: ...

רעיונות אדירים!

פורסם
אוף כל הזמן 'מבצע צבאי'!

להעלות יהודים מארץ זרה לישראל זה מבצע בצאי ?

הרי אין כאן שום יריות,מעלים אותם בחשאי זוהו!

או במצרים:

נולתים במצרים 'פורקים מטענים' וממריאים לירדן ומתדלקים.

אח"כ ממריאים ללוב שוהים שם כ-10 / 20 דק' ואז חוזרים לישראל.

עכשיו נשאלת השאלה:

(רק מנהלי האתר או מארגן המבצעים איציק מורשה לענות!)

האם יש באחד מהמבצעים הללו אופי צבאי ?

[יש כאן יריות בכלל או אופי עם קרב ?]

זאת לא הנקודה.

כשאתה מתחבר לרשת ואטסים כדי לטוס, אתה מתבקש למלא מספר נהלים וחוקים שנקבעו כדי לשמור על סדר תקין של התנהלות העניינים.

אף אחד לא יכול לבוא להפריע לך או לחבריך אם אתם מחליטים לבוא ולטוס ממקום למקום כמו כולם, ובתמורה גם אתה נדרש לאותה מידה של מחוייביות.

לכן רעיונות כמו "לנחות בדממת אלחוט ללא מכשירים ותנועה" הם מוגזמים בשביל הרשת, הרי בסוף אנחנו פה כדי להנות מטיסות ופיקוח. ולא להשתלט על שדות תעופה, לשחרר בני ערובה, ולטוס בדממה אלחוטית!!!

אגב, אם במקרה יש באזור פקח שיקרא לך ולא תענה לו, אז תמצא את עצמך מנותק מהרשת על ידי אחראי, עם סיכוי טוב להשעייה זמנית...

פורסם

רפאל אח שלי.. להרגע קצת בסדר? זה החוקים וצריך להתמודד עם זה.. תאר לך שהיו מרשים צבא.. אנחנו היינו עולים מפציצים באלוהים יודע איפה ואלוהים יודע איפה היה מפציץ פה..

תחושב על זה.. לחוקים יש תכלית...ותכלית חשובה כדי לשמור על זה משחק נטו בלי פוליטיקה ונעליים ...

מה לעשות לא יצא לא יצא רעיון יפה כן יש לך רעיונות יפים (גם בזה לא צריך להשוויץ)

אנשים שהציעו F15 וסופה.. אסור תכלית צבאית!!!

בחיזוק לדבריו של שאדי ומה שאמרתי למעלה... זה משחק אזרחי נטו ואנחנו שומרים על חוקים אזרחיים ככה שבחוקים אזרחיים אין דממת אלחוט

שמה יקראו לך לא תענה ... דממת אלחוט אנטולי אילן או כל סופרויזור אחר לוחץ על הפקודה בASRC

kill. ואת הכינוי שלך לדוגמא.. ואתה הולך ביי ביי מהרשת.. כמו ששאדי אמר עם סיכוי לא רע לבאן (השעיה) .

זה אזרחי נטו ורוצים לשמור על זה ככה... עזוב אותך מצבאים צבאיים מסובכים... בשביל זה יש פלייט סימולטור קרבי

תחשוב על זה אחי... קח את זה כביקורת בונה וכעזרה שלא תעשה משהו שתתחרט עליו

האמת גם אני לא חושב שכדאי לעשות את זה כדי לשמור על ריאליזם אזרחי ביותר... (למרות שבאזרחי יש גם צבאי... אבל פה מפרידים

זאת בעקרון דעתי

יום טוב

פורסם

מצטרף להערות לגבי איסור על אופי צבאי/מבצעי בסימולטור.

רפאל, אולי אתה עדיין לא מכיר, אבל בשביל הרעיונות (הנחמדים, בפועל) יש את COMBAT FLIGHT SIMULATOR. אין שום סיבה לטוס בדממה אלחוט, אם כל הכיף פה זה פיקוח.

יש זמן ומקום לכל דבר. אפשר להתחיל בקטן: כמו טיסות מפגן בשמי הארץ (ירושליים ביום ירושליים, או לאורך קו החוף ביום העצמאות וכו').

מאחר ואתה מפגין שליטה יפה במבצעי צה"ל/חה"א/זרועות הבטחון הייתי מציע משהו סטייל מור"ק (מורשת קרב, למי שלא מכיר את הר"ת), ותוכל גם להוריד תמונות מהסימולטור ב-OFFLINE או סתם כדי להראות את המקומות שבהם התרחשו הדברים.

בכל אופן, הרעיונות שלך יפים, אך לדעתי צריך לנתב אותם לאפיקים קצת שונים מההצעות שהעלית.

שבועות שמח לכולכם.

פורסם
מצטרף להערות לגבי איסור על אופי צבאי/מבצעי בסימולטור.

רפאל, אולי אתה עדיין לא מכיר, אבל בשביל הרעיונות (הנחמדים, בפועל) יש את COMBAT FLIGHT SIMULATOR. אין שום סיבה לטוס בדממה אלחוט, אם כל הכיף פה זה פיקוח.

יש זמן ומקום לכל דבר. אפשר להתחיל בקטן: כמו טיסות מפגן בשמי הארץ (ירושליים ביום ירושליים, או לאורך קו החוף ביום העצמאות וכו').

מאחר ואתה מפגין שליטה יפה במבצעי צה"ל/חה"א/זרועות הבטחון הייתי מציע משהו סטייל מור"ק (מורשת קרב, למי שלא מכיר את הר"ת), ותוכל גם להוריד תמונות מהסימולטור ב-OFFLINE או סתם כדי להראות את המקומות שבהם התרחשו הדברים.

בכל אופן, הרעיונות שלך יפים, אך לדעתי צריך לנתב אותם לאפיקים קצת שונים מההצעות שהעלית.

שבועות שמח לכולכם.

הרעיונות שלכם מעולים חבר'ה!

אניא עשה מיפגן של מטוסי אל-על וארקיע ויישראייר בשמי ישראל,

מגניב :D

פורסם
רפאל אח שלי.. להרגע קצת בסדר? זה החוקים וצריך להתמודד עם זה.. תאר לך שהיו מרשים צבא.. אנחנו היינו עולים מפציצים באלוהים יודע איפה ואלוהים יודע איפה היה מפציץ פה..

אנשים שהציעו F15 וסופה.. אסור תכלית צבאית!!!

יום טוב

אבל ראיתי הררבה אנשים שטסים ברשת עם F16 וקוראים לעצמם חיל האויר! אני מתכוון לטוס עם מטוס קרב אך להתנהג כאזרחי!

כמו שמטוסי חיל האויר טסים לפולין ואף אחד לא מתלונן אז ככה לעשות איזה טיסה ידידותית!

פורסם

אין בעייה נא לנעול את הנושא.

מי שרוצה לארגן איתי תוכנית טיסה מיוחדת במינה,

נא לפנות אלי בהודעה פרטית,או במסנג'ר.

פורסם

אלירן זה נכון.

בעקרון אתה יכול לטוס במטוסים צבאיים טיסות רגילות בלי בעייה. בעצם רבים מאיתנו עושים את זה. אותי תמצא לפעמים ברשת כ "ציפור" מתרגל ILS בנתב"ג עם הרקולס.

רק אל תבקש לבצע תרגילים שראית ב TOP GUN או ב אייר פורס 1 :D

פורסם
אלירן זה נכון.

בעקרון אתה יכול לטוס במטוסים צבאיים טיסות רגילות בלי בעייה. בעצם רבים מאיתנו עושים את זה. אותי תמצא לפעמים ברשת כ "ציפור" מתרגל ILS בנתב"ג עם הרקולס.

רק אל תבקש לבצע תרגילים שראית ב TOP GUN או ב אייר פורס 1 :D

כמובן .

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...