עבור לתוכן
Eyal Seminar

אירוע בשבת: From Israel To Austria And Back 11.10.08/16-20Z

Recommended Posts

פורסם
אתה לא מפסיק לעבוד בניגוד לקודמים! תמשיך ככה אתה מצוין!

אביב, אתה מכליל וזה לא הכי נכון.

הרבה תודה לניסים שובל על הסיוע באירוע הזה :wink:

מצטער :P

זה שאתה מצטער ומוציא לשון לא מחליף את העובדה שאתה שופט בפומבי אנשי צוות בחטיבה ממקום שאין לך מושג בו. גם אם מה שאתה כותב נכון, זה לא הפורום ולא הצורה הנכונה להביע את מה שאתה חושב, וגם על זה אתה צריך להצטער. אם בא לך "לרכב על הגל" ולהצטרף לאופנה חדשה שמקורה בסביבה שאתה נמצא בה, אתה צריך לקחת בחשבון שיתכן ותצטרך לשלם מחיר על התדמית שתדבק בך וכבר עכשיו לבחור אם אתה באמת רוצה להיות שם.

רציני שאם היית לידי היית צריך להחזיק ת'צמי מאוד חזק כדי לא לזרוק עליך איזה נעל.

כרטיס האימא של הצהובים.

שמור על הפה שלך כבר ותחשוב לפני שאתה משחרר פוסט עם הודעות מטומטמות.

פורסם

זה שאתה מצטער ומוציא לשון לא מחליף את העובדה שאתה שופט בפומבי אנשי צוות בחטיבה ממקום שאין לך מושג בו. גם אם מה שאתה כותב נכון, זה לא הפורום ולא הצורה הנכונה להביע את מה שאתה חושב, וגם על זה אתה צריך להצטער. אם בא לך "לרכב על הגל" ולהצטרף לאופנה חדשה שמקורה בסביבה שאתה נמצא בה, אתה צריך לקחת בחשבון שיתכן ותצטרך לשלם מחיר על התדמית שתדבק בך וכבר עכשיו לבחור אם אתה באמת רוצה להיות שם.

כרטיס האימא של הצהובים.

אחרי ששטפת מעליך את הגריז אתה מתחיל לראות? :mrgreen:

עזוב ת'ילד הוא סגר את זה עם מי שצריך כמו גדול.

פורסם

כרטיס האימא של הצהובים.

אחרי ששטפת מעליך את הגריז אתה מתחיל לראות? :mrgreen:

עזוב ת'ילד הוא סגר את זה עם מי שצריך כמו גדול.

יש כמה קודמים שגם הם יכלו להפגע מהתגובה המטומטמת שלו.

והגריז נשטף, לבאזור ה4 שבועות! מוחעחעחע

נדפקתי ... אני נשאר גנן... מפקד בקורס מפקדי טנקים.

פורסם
יש כמה קודמים שגם הם יכלו להפגע מהתגובה שלו.

ערכתי לך קצת :wink:

טוב מה אתה רוצה עכשיו ? די, נגמר. אפשר לחשוב שאתה לא עשית שטויות בצעירותך :lol:

אני חטפתי פי 10 בראש ממנו :lol:

פורסם
יש כמה קודמים שגם הם יכלו להפגע מהתגובה שלו.

ערכתי לך קצת :wink:

טוב מה אתה רוצה עכשיו ? די, נגמר. אפשר לחשוב שאתה לא עשית שטויות בצעירותך :lol:

אני חטפתי פי 10 בראש ממנו :lol:

זה כי אותך לא עצרו בזמן :mrgreen:

פורסם

אני הפכתי את העולם כדי להיות בבית בחמש :cry: כשהתחברתי ה- FSINN החליט "להושיב" עלי דגם נוסף ואני לא מצליח להיפטר ממנו. ניסיתי כל מיני משחקים עם ה- FSINN וזה רק החמיר... ברגעים אלו אני טוען IMAGE מלפני שהתחיל הבלאגן, מקווה שנספיק לעשות משהו היום :?

פורסם
אני הפכתי את העולם כדי להיות בבית בחמש :cry: כשהתחברתי ה- FSINN החליט "להושיב" עלי דגם נוסף ואני לא מצליח להיפטר ממנו. ניסיתי כל מיני משחקים עם ה- FSINN וזה רק החמיר... ברגעים אלו אני טוען IMAGE מלפני שהתחיל הבלאגן, מקווה שנספיק לעשות משהו היום :?

מויש, היה לי בעיה דומה ב TFC האחרון, מה שעשיתי בסופו של דבר, מצאתי את המטוס הסורר (במקרה זה זה היה עידו), ברשימת המחוברים לסשין שלך אתה פשוט שם עליו X אדום ובזה זה ניגמר.

אתה לא רואה אותו עליך וזהו.

חבל לדפוק אימיג למחשב בגלל באג אדיוטי של FSאינכס.

פורסם

מויש, היה לי בעיה דומה ב TFC האחרון, מה שעשיתי בסופו של דבר, מצאתי את המטוס הסורר (במקרה זה זה היה עידו), ברשימת המחוברים לסשין שלך אתה פשוט שם עליו X אדום ובזה זה ניגמר.

זה לא היה מטוס סורר... החלפתי חניות, שדות תעופה, מטוסים, יצאתי ונכנסתי, ריסט למחשב, איפוס ה- FSINN לדיפולט, כל פעם ישב עלי דגם אחר :cry:

עכשיו אין לך מושג איך הפכתי את העולם כדי לטוס היום, אז הלכתי על האולטימטיבי ושחזרתי IMG 8)

כנראה שהצביעה של אוסטריאן דפקה משהו, עכשיו אנחנו מתקרבים KOSEG FL380 :D

פורסם

זה לא היה מטוס סורר... החלפתי חניות, שדות תעופה, מטוסים, יצאתי ונכנסתי, ריסט למחשב, איפוס ה- FSINN לדיפולט, כל פעם ישב עלי דגם אחר :cry:

עכשיו אין לך מושג איך הפכתי את העולם כדי לטוס היום, אז הלכתי על האולטימטיבי ושחזרתי IMG 8)

כנראה שהצביעה של אוסטריאן דפקה משהו, עכשיו אנחנו מתקרבים KOSEG FL380 :D

משה היה לי בדיוק את אותה בעיה לפני כמה זמן. תסתכל בפורום support.

פורסם

הכל היה מעולה חוץ מהפקח גישה מוינה, לא היה ניתן להבין אותו והוא לא רושם בטקסט בכלל גם שבמבקשים כמה פעמים! היו מלא בעיות בגישה לכמה וכמה מטוסים בגלל חוסר תגובה שלו

פורסם

איזה אירוע ענק!!

אחרי הפירמוט הייתי באיחור של שעתיים, במבט לאחור זו היתה החלטה מעולה להלביש IMAGE מוכן, תודה לכל מי שניסה לעזור בזמן אמיתי ותודה רבה לאיציק שעזר לי להדביק חלק מהזמן שהפסדתי. טסתי עם דלתא מנתב"ג, היה פיקוח כמעט לכל האורך, בוינה היה בלאגן לא נורמלי, מזל שההונגרי עשה קצת סדר עם הנכנסים מהכיוון שלנו. היה חושך מצרים וה- ASX הכניס מגובה 8000 בערך כזה ערפל שלא ראו ממטר ממש עד למינימה, הפקחים בוינה נשמעו רגועים ומקצועיים אבל נראה לי שעם כל הלחץ היתה להם בעיה של תיאום והעברת מטוסים ביניהם... ה- TCAS הבהב כמו אורגן אורות ועשיתי בדיוק מה אומרים לי כדי שאף טוסטוס לא יוריד לי את המראה השמאלית :lol: אחרי שני הולדים ב- FL130 הורידו אותי במעלית ספירלה ל- FL110 ואחר כך 8000 ווקטורים, נחתנו ILS34 ואחר כך ניווטנו לחניה בערפל... מדהים מדהים מדהים :shock: תודה רבה לכולם ושבוע נפלא, מצרף תמונה מהיציאה:

2008-10-11_20-21-14-468.jpg

פורסם

היה תענוג וכיף גדול אתמול! תודה לכל מי שלקח חלק.

הערה למי שהיו איתי ביורוקונטרול -> שימו לב לטקסט! בעמדה הזו הטקסט הוא כלי אדיר שחוסך לי המון זמן, אז לשים לב לטקסט בבקשה.

פורסם
הכל היה מעולה חוץ מהפקח גישה מוינה, לא היה ניתן להבין אותו והוא לא רושם בטקסט בכלל גם שבמבקשים כמה פעמים! היו מלא בעיות בגישה לכמה וכמה מטוסים בגלל חוסר תגובה שלו

אני מסכים עם כל מילה שלך לגבי הפיקוח שלו.

מדבר חלש לא היה אפשר כמעט לשמוע אותו ולהבין מה הוא רוצה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...