Kobi David פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 שלום חברים, כמו שכולנו יודעים אתמול כיכבו עדי ארנסט ואלמוג עטר בתוכנית הבוקר של ערוץ 2 ב 8 בבוקר. אנחנו שמחים להביא בפניכם את הראיון המלא! בהזדמנות זו אני רוצה להודות לחבר הצוות שלנו יניב גרוס על המאמץ שעשה בהכנת הקובץ, ולערן ריגנשטייף שטרם רבות לראיון! להורדה: לחצן ימני ושמירה בשם http://www.israelairlines.org/IA_Video_-_FS_on_TV!.avi תהנו!
Or Netzer פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 לדעתי זה איציק ? נכון? אלמוג כל הכבוד... חח ההתרגשות הקפיצה את הלירג'ט? או מה זה היה? חחח כל הכבווווווווד למה לא הזכרתם את השם VATSIM או VATIL לפחות?
Yarden Ben-Dor פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 יניב אתה מלך!!! ידעתי שמישהו יעלה את זה לאינטרנט! תודה לכם שהעליתם את זה!!
E.Z פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 מי היה הפקח באותו זמן?ותודה אני הייתי מגדל חיפה ואיציק היה פלוטו
Omer k פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 לדעתי זה איציק ? נכון?אלמוג כל הכבוד... חח ההתרגשות הקפיצה את הלירג'ט? או מה זה היה? חחח כל הכבווווווווד למה לא הזכרתם את השם VATSIM או VATIL לפחות? איציק נדמה לי אמר בהודעה הקודמת שסור היה להם להגיד או לפרסם את האתר
Itai Ganor פורסם מאי 25, 2004 דיווח פורסם מאי 25, 2004 כל הכבוד חברים! מזל שעינב לא הטיסה תמטוס אחרכך הייתה מרסקת אותנו אלמוג ולא נורא על השאלה של הג'ט לג מה שהיה קצת חח מוזר שהשידור נמשך ועד שהפקח ענה היה שקט לאיזה 5 שניות ואפחד לא דיבר עדי כל הכבוד שהיית שם אלמוג לפי דעתי לא היה מצליח לבד לעשות את זה בשידור אלמוג מזל שלא התרסקת בהמראה שכיוונת את המסך
Moshico Biller פורסם מאי 26, 2004 דיווח פורסם מאי 26, 2004 אלמוג הכל בסדר?????????????????????????? הוא ניראה חחחח אחרת בטלוויזיה.......
Boeing744 פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 קודם כל ,למי ששאל את אלמוג אם הכל בסדר, אז אלמוג היה לא הרחק מהבית שלי בנופש ליד נהריה. דבר שני, שמחתי להעלות את הסרטון ואני מקווה שנהניתם לצפות בו. אני מקווה שבעתיד אני יוכל להעלות סרטון של יותר זמן אם רק תהיה לנו הזדמנות להופיע בעוד איזה תכנית.
Moshico Biller פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 האולפנים שהוא היה זה באולפני הרצליה אני כבר ראיתי הייתי שמה באולפנים לא שזה צולם אבל זה שמה
Almog Atar פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 חזרתי לפני 5 דקות ודיברתי עם יניב בטלפון הוא דיווח לי הכל הקפיצה של המטוס הייתה: א. בגלל הפריימים ב. בגלל שאמרו לי לא להשים לב למטוס אז ...... תגידו תודה שזה נגמר ככה