עבור לתוכן
Eyal Seminar

Israel Online Day-כל יום שבת 17-21Z!

Recommended Posts

פורסם
כל הכבוד. הצעה קטנה היא לפתוח סלוטים ליום שבת ככה שהעסק יהפוך לממוסד יותר ומאורגן.

כלומר טייס כבר ביום ראשון יכול לקחת סלוט ליום שבת וככה לפקח פחות או יותר יהיה תמונה של כמה טיסיים הוא הולך לשחרר

משה,

לדעתי נשאיר את זה בנתיים בצד ונראה מסדרים בלי זה, לדעתי טיסה חופשית עדיפה מאשר לבחור סלוטים אבל נראה בהמשך.

מרק,

כמו שכתבתי בהודעת הפתיחה:

"אנחנו נפרסם את הONLINE DAY שלנו כמעט בכל מקום אפשרי, על מנת שכמה שיותר טייסים מחול יבואו לטוס בישראל בזמן הזה."

כרגע אנחנו בשלבי בניית אתר לאירוע השבועי ובו יופיעו דפיות, מידע על שדות,סינרים,תוכניות טיסה ואפשרות של פקחים להירשם.

דרך אגב תודה רבה לכולם על התגובות!

אייל.

פורסם

כל הכבוד!

אני רואה שFRIENDLY FIR FRENZY חזר, בשינוי שם.

אני מקווה שתהיה תנועה כל שבוע, אני אשתדל לתרום עד כמה שניתן, באמת שעות נוחות (אפילו לחובשי הכיפות שבנינו).

פורסם

השעה 20:50 ורק מגדל וקרקע ב"ג ושדה דב מחוברים

מבחינת טייסים דווקא תנועה לא רעה.

הלקח שלי: לתפוס אנשים באוזן שיתחילו לפקח ולא רק בTMA

סתם אני בטוח שלכל אחד יש סיבה מספיק טובה ואני ממש לא רוצה לשפוט אף אחד

אני רק רוצה לקוות שהערב לא יעיד על השבועות הבאים ושהמסורת תתחיל לתפוס תאוצה

ויותר ויותר אנשים יגיעו לטוס ולפקח משבת לשבת

שבוע טוב לכולם

פורסם

הגעתי בטיסת אל על 338 מאמסטרדם ובבן גוריון היתה תנועה די טובה של טייסים אבל פיקוח של קרקע ומגדל בלבד... תסכימו איתי חברים שזה לא מספיק בעיקר לאירוע שמתפרסם בגדול בכל העולם הווירטואלי,אז עדיף כבר לא לפרסם כך בגדול ושכל אחד יטוס ויפקח אייך שבא לו ולא לגרום למצב כזה.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם
תסכימו איתי חברים שזה לא מספיק בעיקר לאירוע שמתפרסם בגדול בכל העולם הווירטואלי,אז עדיף כבר לא לפרסם כך בגדול ושכל אחד יטוס ויפקח אייך שבא לו ולא לגרום למצב כזה.

זאב קצת חבל שאתה אומר את זה כי למי שארגן את הארוע לא היתה שליטה על כל פקח שיבוא לתפוס איזו עמדה. הארגון אם הבנתי נכון היה אמור לעודד את כולם לבוא לטוס ולפקח. ולהגיד שכל אחד יטוס ויפקח איך שבא לו זה פשוט ששום דבר לא ישתנה....

אולי הלקח הוא שצריך באמת לוודא שיש פיקוח בכל העמדות כל שבוע בשעות היעודות. אולי לארגן במשך השבוע מעין "הרשמה" לפקחים בשביל ארבע השעות האלה בכל שבת כדי לדעת איפה זה עומד. חבל שהיוזמה הברוכה הזאת תתמסמס בגלל פעם ראשונה פחות מוצלחת

אשמח לתגובת מחלקת אירועים בנושא....

פורסם
תסכימו איתי חברים שזה לא מספיק בעיקר לאירוע שמתפרסם בגדול בכל העולם הווירטואלי,אז עדיף כבר לא לפרסם כך בגדול ושכל אחד יטוס ויפקח אייך שבא לו ולא לגרום למצב כזה.

זאב קצת חבל שאתה אומר את זה כי למי שארגן את הארוע לא היתה שליטה על כל פקח שיבוא לתפוס איזו עמדה. הארגון אם הבנתי נכון היה אמור לעודד את כולם לבוא לטוס ולפקח. ולהגיד שכל אחד יטוס ויפקח איך שבא לו זה פשוט ששום דבר לא ישתנה....

אולי הלקח הוא שצריך באמת לוודא שיש פיקוח בכל העמדות כל שבוע בשעות היעודות. אולי לארגן במשך השבוע מעין "הרשמה" לפקחים בשביל ארבע השעות האלה בכל שבת כדי לדעת איפה זה עומד. חבל שהיוזמה הברוכה הזאת תתמסמס בגלל פעם ראשונה פחות מוצלחת

אשמח לתגובת מחלקת אירועים בנושא....

חברים, לא לדאוג אנחנו נעשה הכל על מנת להרים את האירוע הזה גובהה לשמיים וזה גם יקרה!

אוליי יקח קצת זמן אבל זה יקרה! (ואנחנו עובדים על משהו בשביל האירוע!)

את הסיכום שלי לאירוע היום אני יעשה כנראה רק מחר.

תודה לכל מי שעלה היום!

פורסם

אני חושב שזה יותר מהצד של הטייסים.

הארוע הזה נפל בדיוק על הארוע של לחצות את האטלנטי.

פחות טייסים=פחות פיקוח. פחות פיקוח=פחות טייסים.

שני צדדים למשוואה של "שרשראת התעופה הוירטואלית"

אני מבין אותך בוקי. באותה מידה שלא היה לך נוח לעבור ליוניקום אני גם הייתי צריך לתפעל תנועה באופן קשה יותר.

בכל מקרה אני מצפה ששבוע הבא יגיעו יותר טייסים

פורסם

טסתי חיפה -בן גוריון, אחלה פיקוח והמון תנועה, עברתי בעמדות הבאות:

חיפה, פלוטו, תל אביב, מגדל ב"ג וקרקע ב"ג, למי שעוד לא טס כדאי שיעלה!

פורסם

יותר מ9 עמדות מחוברות ופתוחות , פשוט תענוג לראות איך הכל מתנהל , תודה לכל מי שבא לטוס

פורסם

וואי איזה באסה חזרתי מאוחר מהעבודה ובדיוק כשעליתי לטוס התנתקו בבת אחת פלוטו, מגדל וקרקע בן גוריון

מקווה להגיע בזמן שבוע הבא... בכל מקרה כל הכבוד למי שבא לטוס ולפקח.

פורסם

הייתי מחובר קרקע 6 שעות!

הייתה אחלה של תנועה, והמון פיקוח.. כל ה-TMA היה בפיקוח מלא!!!

מחכה גם לשבת הבאה לתנועה כזאת ואפילו יותר.

שבוע טוב לכולם.

פורסם
הנה תמונה מהעמדה שלי ברגע יחסית רגוע אצלי במהלך הערב...

18d2ae0a.png

תודה רבה לכולם ובהצלחה לניסים!

פי חזקלביץ איך אתה עובד ככה עם כל הבלאגן , תוריד FIXים ודרכים אוויריות תדרים של NDB למיניהם זה סתם מפריע, בכלל המכ"מ במציאות יש ריבוע קטן שזה הLL , משולש עם כל המסלולים מגעיל שהוא בעצם ב"ג ומעגלים מסביב.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...