Oren Geva פורסם מאי 26, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 26, 2004 אני חושש שהן לא מספיק חדות בשביל איירליינרס. נראה לי שהתמונות של לבון יותר מתאימות לשם...
רפאל פורסם מאי 26, 2004 דיווח פורסם מאי 26, 2004 כל הכבוד על התמונות! אתה יודע שאני מת על הרקולסים ,לא יכלת לצלם אותו יותר מקרוב ? :D ישר כוח על התמונות!!!
Eliran-VFS1 פורסם מאי 26, 2004 דיווח פורסם מאי 26, 2004 אז הנה סיפורו של מטוס המנהלים שראיתם בתמונההמטוס שיך לאחד מליונר שהגיע לארץ, שהוא הגיע לארץ הוא הלך כמובן למלון הכי יקר בארץ שזה הילטון תל אביב, ואת מי פוגש המליונר בהילטו? את מר קובי דוד שעובד שם, ביום למחרת אותו מליונר היה אמור לטוס לאילת,ושני הטייסים שהיו איתו רצו לחנות את המטוס באילת להנות גם מחופשה, אבל הבעיה היתה שלא נתנו להם אישור לחנות באילת, לכן הם פנו למר קובי היקר בשאלה איפה יש שדה הכי קרוב לאילת שבו ניתן לחנות (וזה אחרי שהם שאלו גם לגבי עובדה) קובי ישר אמר יוטבתה אבל הוא לא זכר את ICAO קוד של השדה לכן הוא הרים טלפון אלי במטרה שאני יחפש ואני גם לצערי לא מצאתי, וכך קרה ששני הטייסים הפסידו חופשה באילת ואורן ראה אותם נוחתים פעמיים וממריאים פעמיים, בגללי ובגל קובי, העונג כולו שלי... הצחקת אותי איציק! כשאתה מנסה לסדר לאורן תמונות של המטוס ... חבל שלא עשיתי לו יותר בעיות ואורן היה מצליח לתפוס תמונה שלו כמו שרצה!
Moshico Biller פורסם מאי 26, 2004 דיווח פורסם מאי 26, 2004 תמונות מאד יפות ומרשימות...... ממש היה נחמד לראות שדייל והנוסע נפגשו בפורום חחחח
Itay Zecharia פורסם מאי 26, 2004 דיווח פורסם מאי 26, 2004 התמונות ממש מוצלחות אורן. אהבתי במיוחד את התמונה של הטרמינל והתמנוה האחרונה...
e_dor פורסם מאי 26, 2004 דיווח פורסם מאי 26, 2004 תמונות יפות ! תודה ששיתפת וצילמת בשבילנו (חסר לך שתגיד שזה לא בשבילנו ) וכמובן, העיקר שנהנתם שם :wink:
×�הרון VATIL2 פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 היי, הייתי על כביש 6 וראיתי אותך (את המטוס.....) באלרוד בדרך לנתניה...........בערך בגובה 5000 רגל.......