עבור לתוכן
Erez Savir

שמעתי היום בסקנר על התדר 129.2 את המגדל של נתב"ג וגם את

Recommended Posts

פורסם

אכן יש דבר כזה,זה נקרא COMBAIN בשפה המקצועית.

בדרך כלל בסופי שבוע או בלילות 2 תחנות עוברות על תדר אחד כדי להפחית את הכוח אדם והעברות קשר מיותרות. ואז ב-ATIS מודיעים שלמשל DEL & GND או GND & TWR WORKING COMBAIN על תדר כזה וכזה.

פורסם

ציטוט מהATIS של ב"ג: Ben Gurion Clearence Delivery Ground and Tower operating combined on 129.2. זה קורה הרבה, שאין תנועה אין צורך ביותר מידי עמדות, חלק גדול מהזמן דיליברי וקרקע ביחד על 129.2 ולפעמים גם TMA וגישה ביחד... הכל הם אומרים בATIS - 132.5... אם כבר, LEVON, תגיד, למה לפני יומיים סגרו 3 פעמים את 12/30 וגם את הK סגרו ופתחו כמה פעמים?

פורסם
אם כבר, LEVON, תגיד, למה לפני יומיים סגרו 3 פעמים את 12/30 וגם את הK סגרו ופתחו כמה פעמים?

האמת אין לי שמץ של מושג,אולי בגלל תרגיל או עוד משהו כזה.

אולי נועם קורנבלום יודע לענות על השאלה הזאת? :wink:

פורסם

עושים שיפוצים בשעות מסויימות כל יום וסוגרים את 12\30, לנחיתות והמראות. המטוסים שנוחתים על 26 מפנים ב-12 ומסיעים עליו כך שזה לא משהו רציני השיפוצים, אבל מספיק רציני כדי לעשות אותו "לא מספיק הרמטי" בשביל המראות ונחיתות.

דרך אגב השנה בחורף חנכו תהליך חדש - RNAV ל-26 ועכשיו כשמשתמשים במסלול הזה יותר לנחיתות אז משתמשים בתהליך.

פורסם

בלי שום קשר לנושא אני רוצה לקנות גם סורק כזה שאני יוכל לשמוע את ב"ג זה חוקי???

וגם איזה כדאי לי לקנות כי אני לא כל כך מבין בזה

ויש חנות בארץ שאני יכול לקנות את זה או רק בחו"ל

תודה מראש

פורסם

זה לא חוקי ולא כדאי להיתפס עם זה בבן גוריון עצמו כי יקחו לך את זה ואולי יקחו אותך לחקירה את שלי קניתי באי בי ולשמוע זה חוקי אתה לא יכול לדבר איתם רק לשמוע אותם אני ממש נהנה ממנו אתה יכול לשמוע הכול בן גוריון הרצליה ולפי דעתי אין חנות בארץ שמייבאים את זה כי זה לא חוקי! בגלל זה כולם מביאים את זה מחו"ל ששם יש

פורסם

אפשר לקנות גם יד שנייה מאנשים בארץ. אני זוכר שראיתי מודעות כאלה בכמה פורומים ברשת. תחפש. את שלי גם קניתי מ-EBay.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...