Eyal Seminar פורסם נובמבר 16, 2008 דיווח פורסם נובמבר 16, 2008 שלום חברים. חנוכה קרב ובא, וזה אומר............חדר בקרה! אנחנו מתחילים לגבש רעיונות, ומיישמים את שלמדנו מהאירועים הקודמים. הדבר הראשון שעומד בפנינו, זה המקום בו ייערך חדר הבקרה. כמו בפעם הקודמת, כל חברי החטיבה המעוניינם לארח או שיש להם מקום להמליץ עליו יכולים לקחת חלק בבחירת המקום. אירוע חדר הבקרה יימשך 24/48 שעות רצופות, כמיטב המסורת - עדיפות ל48. לכל הצעה לאירוח חדר בקרה יש לציין את מידות החדר המיועד - אם ניתן להכין תרשים פשוט מה טוב. התכנון כאמור הוא לסופ"ש חנוכה- התאריך המדוייק יקבע יחד עם מגיש ההצעה שתיבחר. על כל הצעה לעמוד בסטנדרטים המינימליים הדרושים ליצירת חדר בקרה: 1. חדר גדול עד בינוני עם מקום להכיל לפחות 5 מחשבים ו5 אנשים בו זמנית. 2. חדר קטן היכול להכיל לפחות 2-3 מחשבים ו2-3 אנשים בו זמנית. 3. חדר מנוחה . 4.חיבור לאינטרנט פס רחב (ישנה אופציה שיהיה רק קו טלפון ונעשה העברת חשבונות ADSL רק למשך האירוע ) . שימו לב כל הצעה תתקבל בברכה לשלוח אפילו דברים קצת יותר קטנים מהקריטריון שהצבנו. כל מי שמעוניין לארח ולקחת חלק פעיל בתכנון האירוע מוזמן לשלוח לי הצעה במייל הבא או במסנגר: VATIL7@VATIL.ORG שיהיה בהצלחה!
אורח פורסם נובמבר 16, 2008 דיווח פורסם נובמבר 16, 2008 :shock: :oops: :?: :!: :wink: :mrgreen: :arrow: :idea: :smilecolros: :onfire: :olympic:
Tal Elmishali פורסם נובמבר 16, 2008 דיווח פורסם נובמבר 16, 2008 אמיר אולי אצלך ? תקנה כרטיסי טיסה לכולנו ותארך אותנו מה קרה? חחח
Izik Bakshi פורסם נובמבר 16, 2008 דיווח פורסם נובמבר 16, 2008 איזה מהירות בקשי רק אתמול דיברנו דבר עם מדמון :wink: חברים, עזרתכם אכן נדרשת כאן, אם מישהו זקוק לקובץ תדמית כדי להציג את החטיבה בפני מי שלא מכיר אז בבקשה לפנות אלי.
bar levy פורסם נובמבר 16, 2008 דיווח פורסם נובמבר 16, 2008 אני לא יכול לארח אבל יש אירוע ראו אותי בפנים
Amir Paz פורסם נובמבר 16, 2008 דיווח פורסם נובמבר 16, 2008 חברים חשוב לציין שהמקום יכול להיות (ורצוי) מקום ציבורי -בית ספר -מתנ"ס -חדר ישיבות כזה או אחר בעבודה של ההורים שלכם :wink: בעבר נתקלנו בבעיה ש"אין ביטוח" לבצע פעילות במהלך הסופ"ש במתקן..לכן חשוב לבדוק את העניין. לגבי ציוד - במידה והתהליך יניע מבחינת מיקום, תצא הודעת ריכוז ציוד בנפרדוחשוב לזכור שכמו בכל שנה אנחנו מתבססים על עזרה של ציוד מחברי חטיבה ולא משום מקום אחר - אנשי הקוקפיטים -להתכונן (יש לכם הרבה ג'נק במוסך...) אני בדרך...
Adam Waiser פורסם נובמבר 16, 2008 דיווח פורסם נובמבר 16, 2008 אני מוכן לנסות לברר על מקום בקיבוץ שלי השאלה אם בא לכם להצפין צפונה... מקום יש סיכוי שיהיה צריך לברר מה זה אומר בקשר לחיבור אינטרנט והאם יש דרישות מיוחדות של חיבור
Tal Elmishali פורסם נובמבר 16, 2008 דיווח פורסם נובמבר 16, 2008 אני מוכן לנסות לברר על מקום בקיבוץ שלי השאלה אם בא לכם להצפין צפונה... מקום יש סיכוי שיהיה צריך לברר מה זה אומר בקשר לחיבור אינטרנט והאם יש דרישות מיוחדות של חיבור כן כןכ כן צפון זה טוב בכל מקרה אני יגיע לכל מקום שזה יהיה
אורח פורסם נובמבר 16, 2008 דיווח פורסם נובמבר 16, 2008 חברים חשוב לציין שהמקום יכול להיות (ורצוי) מקום ציבורי-בית ספר -מתנ"ס -חדר ישיבות כזה או אחר בעבודה של ההורים שלכם :wink: בעבר נתקלנו בבעיה ש"אין ביטוח" לבצע פעילות במהלך הסופ"ש במתקן..לכן חשוב לבדוק את העניין. לגבי ציוד - במידה והתהליך יניע מבחינת מיקום, תצא הודעת ריכוז ציוד בנפרדוחשוב לזכור שכמו בכל שנה אנחנו מתבססים על עזרה של ציוד מחברי חטיבה ולא משום מקום אחר - אנשי הקוקפיטים -להתכונן (יש לכם הרבה ג'נק במוסך...) אני בדרך... הכיתות תעופה במגידו נחשבות?
Izik Bakshi פורסם נובמבר 16, 2008 דיווח פורסם נובמבר 16, 2008 חבר'ה, שלחו הצעות, גם אם זה בצפון הרחוק ולא נראה הכי ראילי, שלחו כדי שיהיה לנו הכל מול העיניים
Eyal Seminar פורסם נובמבר 16, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 16, 2008 חברים עוד דבר חשוב, לכל מי שיש תמונות/סירטונים מחדרי הבקרה הקודמים בבקשה להעביר את החומר לזיו בוק או אליי. זה חשוב מאד! תודה לכל העוזרים.
Amit Doron פורסם נובמבר 16, 2008 דיווח פורסם נובמבר 16, 2008 אני אנסה לברר במתנ"ס בגבעת שמואל,אולי תהיה אפשרות.
Shachar Hzkelevich פורסם נובמבר 16, 2008 דיווח פורסם נובמבר 16, 2008 איזה מהירות בקשי רק אתמול דיברנו דבר עם מדמון :wink: חברים, עזרתכם אכן נדרשת כאן, אם מישהו זקוק לקובץ תדמית כדי להציג את החטיבה בפני מי שלא מכיר אז בבקשה לפנות אלי. כן אמיר מדמון היה המורה שלך דבר איתו!!!!
dorshay פורסם נובמבר 16, 2008 דיווח פורסם נובמבר 16, 2008 אני יבדוק לגבי התפוח פייס שלנו (פרוטקציות! ) וחשבתי אולי גם לגבי המועדון בראשון גם זה שדה תעופה גם יהיה פתוח כול הזמן חניה נוחה לגבי אינטרנט אני לא בטוח
dorshay פורסם נובמבר 17, 2008 דיווח פורסם נובמבר 17, 2008 מה עם ההאנגר באולטרלייטים?(ראשל"צ) האנגר פחות אטרקטיבי מהמועדון אבל עדיין טוב צריך לדבר עם עודד
avigilad99 פורסם נובמבר 17, 2008 דיווח פורסם נובמבר 17, 2008 מה עם ההאנגר באולטרלייטים?(ראשל"צ) האנגר פחות אטרקטיבי מהמועדון אבל עדיין טוב צריך לדבר עם עודד אני לא יודע אם יהיה טוב שחברי החטיבה יידברו עם עודד....מנסיון אישי, הוא לא כלכך בוא נקרא לזה גמיש... צריך לדבר עם הEAA שיארגנו דרך עודד בעצמם.
אורח פורסם נובמבר 17, 2008 דיווח פורסם נובמבר 17, 2008 חברים חשוב לציין שהמקום יכול להיות (ורצוי) מקום ציבורי-בית ספר -מתנ"ס -חדר ישיבות כזה או אחר בעבודה של ההורים שלכם :wink: בעבר נתקלנו בבעיה ש"אין ביטוח" לבצע פעילות במהלך הסופ"ש במתקן..לכן חשוב לבדוק את העניין. לגבי ציוד - במידה והתהליך יניע מבחינת מיקום, תצא הודעת ריכוז ציוד בנפרדוחשוב לזכור שכמו בכל שנה אנחנו מתבססים על עזרה של ציוד מחברי חטיבה ולא משום מקום אחר - אנשי הקוקפיטים -להתכונן (יש לכם הרבה ג'נק במוסך...) אני בדרך... הכיתות תעופה במגידו נחשבות? מגידו זה רעיון מצוין!!
aviadch פורסם נובמבר 18, 2008 דיווח פורסם נובמבר 18, 2008 אני יבדוק לגבי התפוח פייס שלנו (פרוטקציות! ) וחשבתי אולי גם לגבי המועדון בראשון גם זה שדה תעופה גם יהיה פתוח כול הזמן חניה נוחה לגבי אינטרנט אני לא בטוח נביא את הלפטופים לסונול ניסיתי לברר. אין אופציות כרגע....
dorshay פורסם נובמבר 18, 2008 דיווח פורסם נובמבר 18, 2008 אביעד מה בדקתה? התפוח פייס היה יכול להיות מצוין אם לא היה עולה כסף והרבה כסף... לגבי עודד אולי אתה צודק אני ישלח מייל אולי לקימחי
Eyal Seminar פורסם נובמבר 20, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 20, 2008 חברים, לא קיבלתי אפילו הצעה אחת. קדימה להתעורר!
Eyal Seminar פורסם נובמבר 27, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 27, 2008 חברים אנחנו מחכים לעוד הצעות, קדימה לחפש.